Shqiptaret as nuk kane , po edhe as nuk u mbarohen.![]()
Po
Jo
Shqiptaret as nuk kane , po edhe as nuk u mbarohen.![]()
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
nuk eshte pune e te qajtmes o Rapsoul..
une per vete p.sh merja edhe rroge edhe penzionin nga babi,
dhe kur vinte fundi i muajti perseri mbetja pa para,
cmimet elarta e din edhe ti kete ketu tek ne,rogat e vogla-dhe te thuash se nuk jetojm luks ,te mjaftojn vetem sa te mbash shpirtin te gjalle me buk..
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
eurostari ka ber pyetjen e qarte..
cdo ti tetovare qe flet per tetov..
ose mia per kohen e ppsh-se..
pyetja eshte per sot..dhe per ata qe jetojn ne shqiperi.. se a u del a jo..
-------
star.. me sa di une.. nuk del as rroga as pensioni se asistenca jo e jo..per te jetuar ne shqiperi..
kur them pension e kam fjalen per pensionet e popullit jo te ndonje fred moisiu apo mejdani qe kan qen presidenta..
edhe me rrog do kuptojme rrog.. mesuesish..puntoresh..infermieresh e nepunsash te ulet apo te mesem.. e jo ministra deputete apo direktore te medhej..
pra kjo rrog qe thash.. nuk del..
asistenca jo e jo..
rrogat vertetiten tek 200-300 mij ne muaj.. e 120 mij pensionet..
nuk dalin fare..
kjo ka disa zgjidhje per ata atje..
te vjedhin..
te rrushfetojne ne detyren qe kane..
ose tu sjelle dikush nga jashte nje shum parash qe ta shtyjne "fundpesmedicin"..
pra 3 alternativa..
te mite psh (qe skan mundesi vjedhjeje e rrushfetimi por dhe te ken nuk din e nuk duan) e zgjidhin duke u a derguar une ne cdo 2-3 muaj disa euro..
psh her 500 her 700 .. sipas rastit.. ose kur vete vete u le ca para..sipas mundesive..
kjo eshte mendoj une situata.. situata e popullit.. e popullit neper qytete se fshati e ka hedhur lumin.. me ligjin 7 mij e ca a si e ka..
xfilua e di.. qe ben raki ne shtepi..
nashti atje tani ka dhe miljardere..
puna tyre eshte..drugo mesele..
..
.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Brari : 24-06-2012 mė 14:10
"Fukarallek...t'gjithe ankohen qe s'kane pare, askush nuk ankohet qe s'ka mend!!!" :P
rapsull..
pyetja eshte bere per shkipetaret e shkiperise..
ju te tetov makedonise hani nji here rezervat e titos e pastaj ejani tu a qajme hallin..
ata te shkiperise nuk kan rezerva..
ju kini 50 vjet qe hani pini e lodroni.. shkup mynshen london paris punoni.. pizari hotela villa posedoni.. rrue mir ne katra oni.. ane dmth.. ne kerr si fmi bitht kini vendue .. gjyshat tuj thas napaloni kan grumbullue ..e u ka dal dhe n' kluba me shkue por dhe ne mek me haxhi-llue..
kte ti smundesh me kuptue..
prandaj as 10 shkrime nuk ja ke qillue..
hajt rapsull.. shko.. pasul me rrue..
..
Krijoni Kontakt