A ju mjafton rroga, pencioni apo asistenca qe merni ne Shqiperi duke e krahasuar me cmimet dhe shpenzimet qe beni ?
Si shtese :
A keni mundur qe te beni 15 dite pushime te pakten nje here ne 10 vjet me kursimet e juaja ?
Po
Jo
A ju mjafton rroga, pencioni apo asistenca qe merni ne Shqiperi duke e krahasuar me cmimet dhe shpenzimet qe beni ?
Si shtese :
A keni mundur qe te beni 15 dite pushime te pakten nje here ne 10 vjet me kursimet e juaja ?
Revolution 1848
Kur kam jetuar ne Shqiperi kam vajt vit per vit ne plazh me familjen time qe kur kam qene femije e vogel. Nuk ishim te pasur, por arrinim ti hiqnim ca leke menjane me kursime per 2 jave pushime ne vit. Babi i ka pat qejf shume plazhet dhe akoma shkojne vit per vit.
Feelings change - memories don't.
jo dhe aq,,
Without deviation from the norm, progress is not possible
Pse ofendon, keshtu? Kerkove pergjigje ta dhashe. Ku e di ti si i bej pushimet? Nuk ta mbush syrin keshtu per pushime pa specka e domate? LoL
Nuk te ofendova. Mos dil nga tema. Pyetja eshte a ju mjafton rroga, pencioni apo asistenca ? Si shtese vendosa qe : Me kursimet qe keni , amund te beni pushime ? Pra pushime sic i ben e gjithe bota me guida turistike, me hotel dhe pishina, udhetime me anije dhe polumbar etj....Jo te shkosh ne plazh te durresit me trenin e mengjesit dhe te shtrihesh ne rere e te hash buken qe ke mar me vete![]()
Revolution 1848
Nuk dola une nga tema por ti. Kur thashe dy jave pushime nuk kisha parasysh vajtjet 1- diteshe lol. Ate e shpike ti. Pastaj jo te gjithe merrnin ushqim me vete. Ka plot restorante. Ti dashke shume ne fakt. Ato lloj pushimesh dhe te huajt jo te gjithe i perballojne, lol. Pushimet behen sipas xhepit dhe shijeve. Dikush prenoton nje shtepi apartament familjarisht, e dikush iken hoteleve. Hoteleve ka lezet vetem cift qe thua ti.Sa per ata qe jane me pension e asistence nuk e perballojne dot as vajtjet njeditore me speca me vete lol. Mos u tall tani.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 23-06-2012 mė 16:28
Ata qė nuk marrin shumė normal qė nuk janė tė kėnaqur por edhe ato qė marrin shumė nuk do shprehin mjaftueshmėri kėtu, ashtu e ka Shqiptari ēdoher qahet![]()
Sui generis
Krijoni Kontakt