Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 29
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-04-2011
    Vendndodhja
    Polonia
    Postime
    4

Lutja e nje studenteje/ per spanjollet etj.

Pershendetje,

une jam nje studente e gjuhes shqipe ne Poloni. Duhet te shkruaj nje pune per stereotipat. Kam nje lutje tek ju, a do te me ndihmoni pak? Kam nevoje per mendimet juaj per spanjollet, si jane ata, per karakterin e tyre etj.
    Pres per pergjgjet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Ok ok, seriozisht tani,
    spanjollet jane nje rrace idiote dhe e pashkolluar ne pergjithesi, njerez pa ideale, te trashe, jane fajtore per krijimin e nje nder kontinenteve me te ndyra te globit si Amerika Latine qe kane trasheguar te njejtat cilesi te urryeshme nga kolonizatoret e tyre.
    Spanjollet jane njerez dembele dhe vetem greku ua kalon ne kete drejtim, pas falimentimit te greqise jemi ne pritje te falimentimit te spanjes.
    Kane nje gjuhe te shpifur qe te ngjall neveri pak a shume si greqishtja dhe interesant eshte fakti se kane ngjashmeri ne shqiptim, dhe te ngjallin te njejten ndjesi.
    Mos te harrojme degjenerimin "en mase" ku tashme nuk merret vesh mish mashi i homove, transave, etj etj lloj lloj qe jane legalizuar dhe jetojne te lumtur ne nje orgji gjigande. Kjo reflektohet ne filmat e tyre "artistik" ku shkalla e absurditetit ne kendveshtrimin e degjenerates arrin kulmin.

Kaq me vjen ne mend per momentin, shpresoj te kem ndihmuar sadopak.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-04-2011
    Vendndodhja
    Polonia
    Postime
    4
    Flm

Dikush tjeter?

i/e regjistruar Maska e prizrenasi_30
    Anėtarėsuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    Pajtohem me XFiles kur flet per degjenerimin e Spanjolleve.

Ja nje video qe e deshmon kete:

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga prizrenasi_30 : 25-06-2012 mė 14:04
    Mos ja bėj tė tjerėve atė qė nuk ke qejf tė ta bėjnė ty!

i/e regjistruar Maska e prizrenasi_30
    Anėtarėsuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    Megjithate femrat latine jane femrat me seksi ne bote!

Ja nje video qe e deshmon kete:

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga prizrenasi_30 : 25-06-2012 mė 14:03
    Mos ja bėj tė tjerėve atė qė nuk ke qejf tė ta bėjnė ty!

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    mos u tallni me te..nga sa shoh une ajo eshte e huaj dhe meson gjuhe shqipe prandaj pyet.nese ka mundesi dikush te shkruaje dy fjale ndryshe mos u tallni..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Cfare ndihme jepni o njerez. Te pakten mos postoni budalleqe nqs nuk keni ndermend me ndihmu te tjeret.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Ore seriozisht mendoni se u talla une?
    Vajza kerkoi informacion mbi "stereotipat", qe si perkufizim eshte diēka paragjykuese dhe negative, dhe eshte saktesisht ajo qe i dhashe.
    Plus qe eshte edhe ajo qe mendoj realisht per spanjollet.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    e njoh mjaft mire spanjen dhe eshte shteti me i bukur ne europe per mendimin tim... pelqej shume edhe gjuhen e tyre dhe per kete arsye ka disa vite qe e kam mesuar.
    njerezit jane shume te dashur dhe te gezuar.
    bukurite natyrore dhe kulturore te spanjes mahnisin cdo qenie njerezore. jo me kot eshte vendi i dyte ne bote per nga numri i pikave qe jane caktuar si trashegimi te njerezimit. eshte shteti i katert ne bote per nga numri i vizitoreve te huaj.

te pakte jane njerezit qe kane shkuar ne spanje dhe nuk e kane pelqyer kete vend. seriozisht nuk njoh asnje...

@xfiles. ne cilen zone te spanjes ke qene???

p.s. femrat spanjolle nuk jane gje fare... e kunderta me femrat latino amerikane qe per mua jane femrat me te bukura ne bote.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 25-06-2012 mė 17:12
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    spanja eshte nje vend i latinizuar , dikur i islamizuar , ku dy fe dhe dy kultura u bene nje e vetme ;

kam degjuar qe shthurja ne shoqeri dhe familje eshte ne kulm dhe kane nje standart te mire jetese .

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •