Close
Faqja 17 prej 25 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 249
    United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    une mendova per kete flamur behet fjale ?.

sa per kete flamur poshte s'ka problem hiq...

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga Billy Joe Lexo Postimin
    dhe gjermon dhe taleban muslim at the same time osht paradoks, retard

ups, a mer gjermon ca ke lon prapa, lloj lloj jevgjish nga shkodra
    me te thane te drejten mendimi im ka kene qe te mos reagoj fare ndaj konsiderates tende qe ke shpreh per shkodren dhe qytetaret e saje,jo per ndonje gje por thjeshte mendova qe te mos mirrem me injorante si puna e Billy Joe....!

por nje gje duhet ta dishe ti Billy Joe;sikur ne te gjithe shqiperine edhe ne shkoder ka komunitet egjyptian,rom apo evgjit sic i citove ti,por te garantoj se Jevgi me i lodhur i shkodres po te kishte shancin me u perballuar me ty do pergjigjej ndaj konsiderates tende per Shkodrante duke te thane ty.................keshtu

pamvarsisht se une do e qortoja!!!

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    biles dhe ne shkoder vura re shume qe kishin ne makina te varur jo flamuj te vegjel te huaj jo femra nudo (foto te vogla)ndersa une qe kam flamurin shqiptar ne makine me mu tallen lesht
    sinqerisht e them[/QUOTE]

ahahahahh epo nuk thone kote budallenjte te vene perpara lol. Jane bere shumica ata edhe na duket ne sikur kane te drejte. Ske cfare ben jetojme ne boten e budallait lol.

Per mua nje flamur simbolizon shume edhe e kam fjalen shume fare mirepo disa e dine thjesht nje cope rrobe me ngjyra ske cfare ben. Une per dy flamuj jam krenare shqiptarin (per ket pak me shume) edhe per amerikanin. I vendos keta flamuj me kraneri, me flamuj te tjere nuk me lidhe gje edhe nuk simbolizojne gje per mua.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 27-06-2012 mė 19:03
    I LOVE GOD

j&g

170 postime per kete teme ?

Perfundimisht cfare doli ai sportdashesi ? Injorant ? Debil ? Psikopat ? I rrjedhur ? Tradhetar ? Mashtrues ? LoL
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    170 postime per kete teme ?

Perfundimisht cfare doli ai sportdashesi ? Injorant ? Debil ? Psikopat ? I rrjedhur ? Tradhetar ? Mashtrues ? LoL
    hahah. lere se e kane bashkangjitur me nje teme te para 2 vitesh.
    kjo fale nje anetari shume vigjilent qe e mbante mend qe nje teme e tille ekzistonte neper forum qe ne vitin 2010...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anėtarėsuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar mė parė nga loneeagle Lexo Postimin

Per mua nje flamur simbolizon shume edhe e kam fjalen shume fare mirepo disa e dine thjesht nje cope rrobe me ngjyra ske cfare ben. Une per dy flamuj jam krenare shqiptarin (per ket pak me shume) edhe per amerikanin. I vendos keta flamuj me kraneri, me flamuj te tjere nuk me lidhe gje edhe nuk simbolizojne gje per mua.
    Po per amerikanin pse kaq krenare?
    Mos do te thuash qe te ka ndryshar jeten? Te ka dhene mundesine te jesh kjo qe je sot? Apo je ti ajo qe i ke arrit me forcat e tua?
    Populli thote 2 kunguj ne nje sqetull nuk mbahen ,nqf se ke te besh me preardhje 50-50 dmth gjys amerikane gjys shqiptare atehere jam dakort ,por nqf se je thjesht nje shqiptare e emigruar ne amerike me duket e pakuptimte qe ti te ndihesh krenare per flamurin amerikan. Une vitet e mia te para te emigrimit i kam kaluar ne gjermani ,dhe i jam mirnjohes per mundesite qe me dha ,por te them te drejten nje flamur gjerman ne supet e mia sme jep asnje lloj ndjesie pozitive apo akoma me keq te ndihem krenar per te. Thjesht mendimi im ,se kam aspak personale me ty.
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga Endri_ Lexo Postimin
    Po per amerikanin pse kaq krenare?
    Mos do te thuash qe te ka ndryshar jeten? Te ka dhene mundesine te jesh kjo qe je sot? Apo je ti ajo qe i ke arrit me forcat e tua?
    Populli thote 2 kunguj ne nje sqetull nuk mbahen ,nqf se ke te besh me preardhje 50-50 dmth gjys amerikane gjys shqiptare atehere jam dakort ,por nqf se je thjesht nje shqiptare e emigruar ne amerike me duket e pakuptimte qe ti te ndihesh krenare per flamurin amerikan. Une vitet e mia te para te emigrimit i kam kaluar ne gjermani ,dhe i jam mirnjohes per mundesite qe me dha ,por te them te drejten nje flamur gjerman ne supet e mia sme jep asnje lloj ndjesie pozitive apo akoma me keq te ndihem krenar per te. Thjesht mendimi im ,se kam aspak personale me ty.
    ahaha nuk te shpeton gje ty jo :P

Arsye me kryesore eshte se fale flamurit amerikan, flamuri jon valvitet ne toka shqiptare qe jane marre nga barbaret serb etc. Ndoshta jam edhe gabim por te githe shqiptaret duhet ti jene mirenjohes edhe krenar per flamurin amerikan. However, nuk jam dakort qe flamuri i nje kombi tjeter te gjendet ne institucionet shteterore si gjendet ne shqiperi.

Gjithashtu jam krenare sepse me ka ofruar shume shume mundesi sigurisht me me bekimin e zotit edhe forcat e mija i kam arritur por mos te isha ketu nuk do i kisha keto mundesi. Ne shqiperi linda jetova 14 vjet, ketu krijova familjen time, jetoj per 16 vjet. Te dyja vendet jane te shtrenjta per mua. Sikur te kisha mundesin te me ofroheshin gjysma qe kam ketu kthehesha menjere ne shqiperi. Pra ndonjeher eshte e domosdoshme te mbash "dy kunguj ne sqetull"

btw: per krenari, jo 50-50, por 70 (AL) (30 USA)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 28-06-2012 mė 12:50
    I LOVE GOD

j&g

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Hala vazhdon te debatohet per kete tem te pa vlere..?humbje kohe nuk ja vlen qe te mirremi me..... !

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    Hala vazhdon te debatohet per kete tem te pa vlere..?humbje kohe nuk ja vlen qe te mirremi me..... !http://www.youtube.com/watch?v=uaOLt_WxUI8
    do na e nisesh edhe nja 7 here te tjera kete video???

ik shko vendos flamurin e ugandes ne makine (e ka njohur kosoven, mos ki merak), sepse neser ekipi perfaqesues i ugandes luan cricket kunder atij te greqise...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Admiral me kete teme qe ke hapur me zhgenjeve komplet
    Une ketu ne usa e kam vene para shtepise, ne nje ane ate te gjermanise dhe ne anen tjeter ate te italise .Nuk iken patriotizmi se u ngrit nje flamur nga sportdashesit per tifozllek .Ca te bejme ne shqiperija eshte e fundosur ne lluc dhe ska nje skuader per te qene qe te valvisnim flamurin tone .

Faqja 17 prej 25 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •