Close
Faqja 15 prej 25 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 249
    Citim Postuar mė parė nga prenceedi Lexo Postimin
    Me te vertete qe nuk eshte hata te besh tifo dhe te ngresh flamurin e nje vendi qe simpatizon, i ketij mendimi jam edhe une.
    Une do te doja qe ndonje nga keta <> te me shpjegoje se ne cilin shtet ndodhet kjo copez harte qe kam mare nga google.......
    jane te vertete keta emra rrugesh?

Une nje bluze te nje ekipi te huaj (flas per klub jo kombetare) e vesh pa problem per tifozllik. Po bluzen e nje kombetareje te huaj se kam veshur asnjehere. As flamur te huaj nuk kam valevitur ndonjehere. Me duket si gje e cuditshme. Shof ndeshjen bej tifozllik etj etj po s'me behet te bertas si te isha brazilian, gjerman a italian.

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Behari nje karafil qe jeton ne qytetin X ,pasi ka pare ndeshjen e 2 ekipeve europiane, nga eksitimi I madh I fitores te skuadres se tij te zemres ( kshu thjesht per sport) del rrembimthi rrugeve me nje flamur te huaj ( German). Naaaaaa more Behar , o Karafil I therret
    Mamaja, ku vete o bir?! Fitoi Gjermania e Jo Shqiperia ore djale. Aman mos mu var neper shtylla e ballkone o Karafil... Eh behar behar
    nejse nuk ja vlen te replikoj me teper me juve,ajo qe me shqeteson eshte se juve nuk keni te drejten qe te fyeni nje qytet te tere !

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Une nje bluze te nje ekipi te huaj (flas per klub jo kombetare) e vesh pa problem per tifozllik. Po bluzen e nje kombetareje te huaj se kam veshur asnjehere. As flamur te huaj nuk kam valevitur ndonjehere. Me duket si gje e cuditshme. Shof ndeshjen bej tifozllik etj etj po s'me behet te bertas si te isha brazilian, gjerman a italian.
    Normalisht nje sportdashes keshtu mendon! Sa bllof e fallco eshte nje shqiptar te festoj ne Shqiperi per fitoren e Germany ose e kunderta.

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    flasim per flamur te ngritur per rast futbolli, dhe harrojme se sa here ne historine tone kemi ngritur vete, me duar tona flamuj te huaj, po e filloj me ate gjysme hene, pastaj me shkrime arabike dumbabe, me sepaten e liktorit, me kryqin e thyer, me yllin e belgradit, me draper e ēekanin sovjetik, me pese yjet e ēini ma ēinit, me rrethyje ne sfond blu, me shirita bardh e blu, me shirita bardhe kuqe, e sa te tjera neper krahina autonome brenda vendit si ai i Mirdites, Korēes e kushedi sa te tjera ...

me vjen zor nga vetja, me vjen keq nga denigrimi qe i bejme vehtes ...

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    po pse ore zoteri, duhet patjeter te vihet nje flamur i huaj ne nje rruge kryesore te qytetit per faktin se kombetarje e futbollit qe perfaqeson kete shtet, ka fituar nje ndeshje???

e zeme se dikush eshte tifoz ping pongu dhe pikerish tifoz me kinen...
    fiton nje kinez boterorin e ping pongut e ky merr flamurin kinez dhe e ve ne maje te kalase rozafa.

do ishe dakord edhe me kete???

p.s. ne shkoder pres te ngrihet vetem e vetem flamuri shqiptar.
    si kur Kina te kishte njohur pamvarsine e Kosoves sic e ka njohur Gjermania,dhe te zhvillohej nje ndeshje ping pongu mes kines dhe serbise pa dyshim qe do suportoja Kinen!!

Moderator
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    Ne qofte se dikush e ka perjetuar me dhimje humbjen e Grekve ndaj gjermanve,kjo nuk do te thote se Shkodranet ishin fajtore nga qe suportuan Gjermanet!A mos valle juve mos prisnit qe ne shkoder te ngrihej flamuri Grek..??!mbase dikush ashtu do deshironte!!!
    konstatoi se disa injorante kapricioz,mundohen qe per hiri te bindjeve te tyre politike,hidhen ne sulm duke ofenduar pothuajse nje qytet te tere, ne kete rast Shkodren!
    Ne qofte se doni te beni politike mund te hapni nje teme te posacme,ku mund te shfryeni ato medhefet tuaj politike qofte ndaj bashkise se shkodres qofte ndaj kryetarit te kesaj bashkie!!
    Lereni Shkodren dhe qytetaret e saj,Shkodra eshte djepi i patriotizmit,dijes dhe kultures,jeni shum te vegjel,te pa afte te paragjykoni shkodren dhe qytetaret e saja!
    po shkodranet vet pse nuk luajne futboll?

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Pėr ēfarė ėshtė demokracia, le tė festojnė njerzit se su bė nami
    Sui generis

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Postime
    2,119
    duke "pergezuar"hapsin e kesa teme THE Admiral,mendoj qe te i jepet fund ketu debatit !!

Faqja 15 prej 25 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •