une e ndjek shume futbollin. dhe ndonjehere ve edhe baste. kam ne shtepi edhe disa bluza klubesh futbolli apo basketbolli, por asnje nga keto nuk me shtyne te dal ne rruge me flamuj te shteteve te tjere.
p.s. po ju siguroj 100% qe nje veprim i tille, ne ato permasa, neper qytetet shqiptare, eshte totalisht qesharak ne syte e te huajve...
Vasudhaiva Kutumbakam
Admiral,
E hape temen per te mesuar se c'fare mendojne te tjeret apo per tu shprehur dhe imponuar mendimin tend?
Ju lutem secili le te shprehe mendimin e tij. Shqiperia eshte vend unik qe i mbart te gjitha dhe asgje aq sa duhet. Si ne boten reale edhe ketu ne virtualitet tifozi eshte gati te beje gjithcka, nuk eshte patjeter gje e keqe, apo e ulet, do ishte me mire qe gjithe ate energji ta harxhonte per dicka qe i jep buke por nuk mund te gjykojme askend.
Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
https://chng.it/LqW9qg4bkD
Vasudhaiva Kutumbakam
Kure hallin sja qajm veti ja qajmi hallin botes.
tifozllek i pa fe do e quaj tifozllekun e till.Edhe nepr emailet e shqiptarve ne gjermani me cilin do qe kumunikoj me net me bie ne sy ai logu famkeq gjermani brazil 4-1 sa kok bosh jemi sa veq pas 100 vjete e marim vesh ose e kuptojm.Osa keq me qen shqiptar do thosha pa rrotlla.
varet se ne ēfare aspekti e shikon...
kur humbi italia, nje shoqe e imja shqiptare qe jeton ne itali, shkruajti ne status diēka tallese per kombetaren italiane. nje shok i saji, italian, ju pergjigj duke i thene: - po shqiperia si u nda ne kete boteror???
- e po une jam me brazilin - i tha ajo.
- me brazilin? - u ēudit ai?
- po ē'te lidh ty me brazilin moj vajze? ti njeh vetem 2 qytete ne tere brazil e na qenke tifoze e brazilit. hahahah
nje shok i imi qe eshte doktor italian dhe eshte i martuar me nje shqiptare, (ka 10 vite qe shkon ne rregullisht ne shqiperi) po me thonte para 2 vitesh kur ishte europiane qe i dukej qesharak nje veprim i tille. te besh kete lloj tifozlleku per nje ekip kombetar qe perfaqeson nje komb tjeter, eshte e pakonceptueshme...
Vasudhaiva Kutumbakam
obobobobo
admiral -
ta falem tradhetine, lol, t'i falem dhe te tjerat, po kete temen e futbollit dhe te "shqiptareve" (se me the mua nje dite qe te mos pergjithesoja) nuk ta falkerkemi dot. ia vure kapakun vetes. lol.
Masi po thu se kush don kallxon menen e vet sen po ri pa shkrue,ama isholla J@mes sma fshin,aman tlutna
O the kaporal un menoj se ene me e puth munen qat flamur,a din pse ?
Qe ta kallxoj, se qato gjermonat sa Shiptar jon tu i mojt ne venin e vet me pun, e Shypnija po perparon pi tinaf,sko lidhje pse festojn por mir osht te knoqen insoni.....
Gjith ky diskutim o interpretim moral,(kot)...mbi nje pasion,siē eshte futbolli....
Po ti si shqiptar duhet ta kuptoshe gjate diktatures,e vetmja gje interesante ishte futbolli i huaj.Dhe ishte nga te paktat argomente qe mund te shprehej lirisht e pa rrezik opinioni...dhe se i huaj...
Si perfundim:"Dhe Enveri paska gjene me liberal (o tolerant)se ty...edhe doktori"
Krijoni Kontakt