Close
Faqja 16 prej 25 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 249
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    Para ca ditesh, pak kohe pasi mbaroi ndeshja e Kampionatit Boteror Gjermani - Argjentine, mora ne telefon per disa pune, nje shokun tim ne Shkoder.
    Degjoja nje zhurme te jashtezakonshme, bori makinash, njerez qe fishkellenin e bertisnin.
    Eshte plot e perplot me njerez - me tha ai shoku - qe po festojen fitoren e Gjermanise me flamuj gjermane neper rruget e qytetit.
    Kete gje ma konfirmuan edhe ne FSH, madje edhe per shqiptare jashte vendit: http://www.forumishqiptar.com/showth...=54030&page=58
    Mora rastin e Gjermanise si rast me i fresket. E kam pare me syte e mi se si u festua fitorja e Boterorit nga Italia ne 2006.
    Ndjehesha totalisht i turperuar.

Mua nje veprim i tille me duket i neveritshem. Ndokush edhe mund te justifikohet duke thene se eshte vetem tifozllek, por te dalesh neper rruge duke valevitur flamurin e nje shteti tjeter, mua me duket e tepruar.
    Pastaj ē'e mbaj une ne shtepi flamurin nje shteti tjeter? Per ēfare arsyeje?

Si nuk po e braktisim ndonjehere ate kompleksin e inferioritetit ne shqiptaret?!
    Mbetem duke puthur flamujt e shteteve te tjera.
    Nje minimum krenarie dhe nacionaliteti a nuk ekziston nder ne???
    wow dmth nuk jam e vetmja qe me duket neveri nje veprim i tille! Jam shume dakort me ty jemi bere si trushplare valvisim flamujt e shteteve te tjera me shume se vet popujt e tyre. Nje veprim i tille per mua nuk tregon admirim te skuadres ose vendit por idiotesi. Ketu jane nga i njejti vend por shtete te ndryshme edhe perseri nuk i adhurojne skuadrat e tjera sikur te jene zoti vet. Thjesht padituri!
    I LOVE GOD

j&g

Unike ne stilin tim Maska e ermela sweet
    Anėtarėsuar
    29-03-2012
    Postime
    654
    leje Behar se me the admiral ska paqe,rri se ke per te hy ne gjak pastaj me te
    "Me mire nje dhimbje pa emer,sesa nje emer me dhimbje"

Citim Postuar mė parė nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    flasim per flamur te ngritur per rast futbolli, dhe harrojme se sa here ne historine tone kemi ngritur vete, me duar tona flamuj te huaj, po e filloj me ate gjysme hene, pastaj me shkrime arabike dumbabe, me sepaten e liktorit, me kryqin e thyer, me yllin e belgradit, me draper e ēekanin sovjetik, me pese yjet e ēini ma ēinit, me rrethyje ne sfond blu, me shirita bardh e blu, me shirita bardhe kuqe, e sa te tjera neper krahina autonome brenda vendit si ai i Mirdites, Korēes e kushedi sa te tjera ...

me vjen zor nga vetja, me vjen keq nga denigrimi qe i bejme vehtes ...
    paske koleksion flamujsh per tu pasur zili ti. se une si kam valevitur ndonjehere keta flamuj qe permend dhe po te doja s'kam ku i gjej gjithato

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    si kur Kina te kishte njohur pamvarsine e Kosoves sic e ka njohur Gjermania,dhe te zhvillohej nje ndeshje ping pongu mes kines dhe serbise pa dyshim qe do suportoja Kinen!!
    aha. ketu doli ne drite edhe ceshtja e njohjes se kosoves. shume mire...

dmth je dakort qe te vendoset ne hyrje te shkodres flamuri i burkina fasos, sepse perfaqesuesja e ketij vendi ka fituar ndonje ndeshje ne ndonje x sport???

te nesermen te vihet flamuri i bregut te fildishte per te njejten arsye; pas ndonje dite te vihet flamuri i hondurasit, pastaj i haitit etj etj...

te vihet cdo dite nje flamur i huaj per te festuar nje fitore sportive te nje ekipi perfaqesues te cfaredo shteti, por me kusht te vetem qe ky shtet te kete njohur pavaresine e kosoves...

sa gje qesharake!!!
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anėtarėsuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Edhe ne tiron ne shume lagje dhe banesa sheh flamuj gjerman e italian neper ballkone. Ndersa kur lun kombetarja jone eshte komplet e kunderta ,biles edhe atehere kur dikush ka vendosur flamurin shqiptar ne ballkon ose dikush tjeter te jete mbeshtjelle me te rruges per stadium ,etiketohen si katundar ,cecen e kshu me rradhe . Jam dakort qe ne evropian ose boteror te behet tifo per nje ekip meqense kombetarja jone sna e jep kurre mundesine ,por kur shoh flamuj te huaj neper ballkone banesash apo diku tjeter kam pershtypjen se kemi te bejme me nje injorance ne shkalle te gjere republike.lol. Une jam tifoz vete ,por emocionet i shpreh vetem per 90 min nepermjet televizonit ose me ndonje koment tek tuk ne forum ,por kurrsesi me flamur ne ballkon ,ose ne avatar sic bejne shumica ne forum. Dhe kam pershtypjen qe jemi popull unik ne kte aspekt ,specie te rralla ,kur dikur fashistet dhe nazistet na pushtuan ne sot u kthejme reston duke i mbajtur flamujt e tyre neper ballkone e forume .lol. Tipik paradoks shqiptar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endri_ : 26-06-2012 mė 13:49
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar mė parė nga Endri_ Lexo Postimin
    Edhe ne tiron ne shume lagje dhe banesa sheh flamuj gjerman e italian neper ballkone. Ndersa kur lun kombetarja jone eshte komplet e kunderta ,biles edhe atehere kur dikush ka vendosur flamurin shqiptar ne ballkon ose dikush tjeter te jete mbeshtjelle me te rruges per stadium ,etiketohen si katundar ,cecen e kshu me rradhe . Jam dakort qe ne evropian ose boteror te behet tifo per nje ekip meqense kombetarja jone sna e jep kurre mundesine ,por kur shoh flamuj te huaj neper ballkone banesash apo diku tjeter kam pershtypjen se kemi te bejme me nje injorance ne shkalle te gjere republike.lol. Une jam tifoz vete ,por emocionet i shpreh vetem per 90 min nepermjet televizonit ose me ndonje koment tek tuk ne forum ,por kurrsesi me flamur ne ballkon ,ose ne avatar sic bejne shumica ne forum. Dhe kam pershtypjen qe jemi popull unik ne kte aspekt ,specie te rralla ,kur dikur fashistet dhe nazistet na pushtuan ne sot u kthejme reston duke i mbajtur flamujt e tyre neper ballkone e forume .lol. Tipik paradoks shqiptar.
    nuk doja me i hy debateve te kjo teme sepse jam i mendimit gjithsecili eshte i lire
    si admirali qe hap temen si ne tjeret kush ka qejf diskuton kush ska nuk duhet te fyej te tjert po mos te diskutoje mendoj une
    me beri pershtypje ajo qe the ENDRI dhe eshte shume e vertet po pate flamurin shqiptar te varur ose qofte dhe ne makine thone ja ky katundari kurse me flamuj tjeter ju dukesh dhe femrave me trendy se kuptoj pse.
    biles dhe ne shkoder vura re shume qe kishin ne makina te varur jo flamuj te vegjel te huaj jo femra nudo (foto te vogla)ndersa une qe kam flamurin shqiptar ne makine me mu tallen lesht
    sinqerisht e them
    JO SEKS PARA MARTESE

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    shume domethenes keto shembujt me siper... si e shpjegoni ju? cila eshte arsyeja...
    une mund ta lidh vetem me mungesen e krenarise kombetare, kompleksin e inferioritetit ose me injorancen (edhe pse me kritikuan me siper)... nuk po me shkon nder mend gje tjeter.

p.s. normal qe secili eshte i lire te sillet si te doje (pervec rastit qe solla ne foto se ajo eshte edhe e paligjshme), ne fund te fundit nuk jane te pakte shqiptaret qe dalin jashte atdheut dhe hiqen si te huaj.
    kur i pyesin se nga jane, here thone greke e here thone italiene, varet se kush i pyet. edhe keto jane te lire te thone c'te duan, por nuk mendoj se mund te gjykohen pozitivisht.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    admiral e kisha fjalen per temen nuk ka pse te shahen e shalohen njerezit
    kush nuk ka qejf ska pse diskuton kush ka qejf te diskutoje apo jam gabim
    se ne cdo teme do ket vetem fyerje sharje e ofendime
    JO SEKS PARA MARTESE

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    admiral e kisha fjalen per temen nuk ka pse te shahen e shalohen njerezit
    kush nuk ka qejf ska pse diskuton kush ka qejf te diskutoje apo jam gabim
    se ne cdo teme do ket vetem fyerje sharje e ofendime
    po edhe ti meqe kete veprim e sheh si te gabur, e lidh me dicka... une e thash me cfare e lidh.
    nejse, e kuptoj qe nuk do i futesh debatit. s'ka problem.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Unike ne stilin tim Maska e ermela sweet
    Anėtarėsuar
    29-03-2012
    Postime
    654
    shhhhhhhhhhhhttt cuna ska lezet me u zi per gjera te kota boni paqe shpejt
    "Me mire nje dhimbje pa emer,sesa nje emer me dhimbje"

Faqja 16 prej 25 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •