Kam nje problem me PC. Duke punuar ne PC me fiket PC vete.
Current System Temperature eshte 41C
Current CPU Temperature eshte 53-55C
Cfare problemi mund te kete?
Kam nje problem me PC. Duke punuar ne PC me fiket PC vete.
Current System Temperature eshte 41C
Current CPU Temperature eshte 53-55C
Cfare problemi mund te kete?
Mund te jete pluhuri, mund te jete akordimi i temperatures ne BIOS, mund te jete mosfunksionimi i duhur i sistemit te ftohjes ne kompjuter, etj.
Cfare programi je duke perdorur kur te fiket pc? Kur fiket, fiket fare apo ben restart ?
A degjon ndonje zhurme "Click" kur kompjuteri te fiket ? (kjo zhurma vjen nga HDD).
Kur pc te fiket nxjer ndonje faqe me blu me shkronja te bardha apo ekrani fiket menjeher.
Forumi Shqiptar
My web (hobby): www.zonajuaj.com
me qe e lexova kete teme po shkruaj edhe une
pasi edhe mua me fiket pc kohet e fundit , ndonjer fiket krejt, ndonjer behet resart me dalin disa shkronja skuptoj fare...
cfar problemi mund te ket ?
Dita e harxhuar mė kot ėshtė ajo e kaluar pa qeshur.
Helikat e ftohjes jane ne rregull, funksionojne tamam madje i kemi vene dhe nje helike ftohje shtese dhe prape e njejta gje. Fiket jo Restart. Kur eshte ne gjendje te lire nuk fiket nese hap lojen rri 30-40 minuta dhe fiket. Program nuk kam instaluar se fundmi.
E pastrova dhe nga pluhuri.
Tani eshte vap dhe mund te nxehet akoma me shume pc. Heatsink-u mund te mos ket kontakt te mire me procesorin.Kontrolloje njeher mire. Kte problem ta ben vetem tek nje loj apo tek te gjitha lojrat, programet?
Shkarko kete programin : http://www.piriform.com/speccy/download/standard instaloje dhe me pas hape. Pasi ta kesh hapur kliko ne desktop dhe mbaj shtypur F5 per me shume se 2 minuta. Shiko sa arrin temperatura e procesorit dhe e Motherboard!
Forumi Shqiptar
My web (hobby): www.zonajuaj.com
Kete gje e ben tek te gjitha Lojrat, programet. I ndrova dhe HDD i vura te nje PC tjeter dhe perseri e njejta gje. Nga pluhuri e pastrova mire fare. Nuk e di se cfare mund te kete, spo e marr vesh fare.
Krijoni Kontakt