Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    06-05-2012
    Postime
    5

Dua pak ndihme nga antaret e forumit.

Jetoj ne Britanin e madhe po bej ketu 8 vjet dhe kam ndermend te shkoj ne kosove se nuk kam qen asnjeher. Jam rregjistruar si kosovare dhe tani jam shtetase britanike por gjoja e ardhur nga kosova.
    Pyetja ime eshte kjo. A mund te futem une ne republiken e kosoves me kete pashaport? A me lejohet?

Ju faleminderit paraprakisht

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga mamido Lexo Postimin
    Jetoj ne Britanin e madhe po bej ketu 8 vjet dhe kam ndermend te shkoj ne kosove se nuk kam qen asnjeher. Jam rregjistruar si kosovare dhe tani jam shtetase britanike por gjoja e ardhur nga kosova.
    Pyetja ime eshte kjo. A mund te futem une ne republiken e kosoves me kete pashaport? A me lejohet?

Ti e ke shume me te lehte te vish ne shqiperi dhe te shkosh ne Kosove sa here te duash me dokumentin shqiptar , pa e treguar fare pasaporten britanike.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    06-05-2012
    Postime
    5
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Ti e ke shume me te lehte te vish ne shqiperi dhe te shkosh ne Kosove sa here te duash me dokumentin shqiptar , pa e treguar fare pasaporten britanike.
    Ate e di une. E keqja eshte se une e kam bler bileten per ne kosove se me duhet te vizitoj dhe ca njerezit e mi atje.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Ate e di une. E keqja eshte se une e kam bler bileten per ne kosove se me duhet te vizitoj dhe ca njerezit e mi atje.
    Ndoshta nuk je e detyruar te tregosh dokumenta kosovare perderi sa ke nje pasaporte britanike.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    06-05-2012
    Postime
    17
    O shoku doktor, me sa lexova une kjo shoqja nuk ka dokumenta kosovare por britanike.
    Me sa di une futesh pa problem ti shoqe qe ke hap temen, por ka mundesi te nxhierin edhe ndonje telash te vogel. Rruge te mbar.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    06-05-2012
    Postime
    5
    Shume falemderit te dy ju siper. Por do kisha deshire te me ndihmonte ndonje shqiptar qe ka qen ne kosove me dokumenta britanike.

tHeKtHi MaMa :P
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    Shume falemderit te dy ju siper. Por do kisha deshire te me ndihmonte ndonje shqiptar qe ka qen ne kosove me dokumenta britanike.
    pa problem nese ti ke dokumenta britanike askujt nuk i intereson me gjat
    if love is the answer, could you rephrase the question?

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    nese je nenshtetase britanike dhe ke pasaporte ( jo travel dokument ose certefikate of travel ) ke te drejte te levizesh pa vize dhe probleme ne kosove dhe ne te gjitha shtetet e botes..mos e ke fare problem udhetimin..askush nuk ka te drejte te te ndaloje apo te te thote gjysem fjale..pa marak ik dhe udhetim te mbare...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    mendoj qe po mund te vish kur te duash....nuk do kesh probleme

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

as qe ka rendesi nga je edhe nga ke ardhur. Ti je e paisur me dokumenta te rregullta britanike hyne pa problem ne kosove edhe ne cdo vend te botes qe lejohen dokumentat britanike. Mos e vri mendje, kalofsh bukur me pushimet!
    I LOVE GOD

j&g

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •