Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 30
    i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    924

Mbrëmje Humanitare-mitrovicë

Sonte në -RTK- mbahet kjo mbrëmje Humanitare për ti ndihmuar Familjet e Veriut të Mitrovicës ,secili mundë të jap mendimin e vet apo kontributin në lidhje më këtë iniciativë nga Komuna e Mitrovicës.

E hënë, më 4 qershor 2012, organizohet mbrëmje humanitare për Mitrovicën
    31 maj 2012

Me moton “Ndihmo edhe ti”, Radio Televizioni i Kosovës, nën patronatin e Komunës së Mitrovicës, do të organizoj të hënën, më 04.06.2012, mbrëmjen humanitare për Mitrovicën. - RTK-

Përshendetje F/SH

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anëtarësuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Eshte kjo mbremje humanitare shume e rendesishme ne cdo aspekt .Eshte nje hap shprese qe se shpejti te gjitha familjet e larguara me dhune nga serbet do te kthehen ne shtepite e tyre ,si dhe qe Kosova dhe sovraniteti i saj do te ruhen .

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Foleja_ Lexo Postimin
    Eshte kjo mbremje humanitare shume e rendesishme ne cdo aspekt .Eshte nje hap shprese qe se shpejti te gjitha familjet e larguara me dhune nga serbet do te kthehen ne shtepite e tyre ,si dhe qe Kosova dhe sovraniteti i saj do te ruhen .
    god willing!

Shume ide e mire. A ka ndonje llogari ku ne qe jemi jashte te bejme dhurime??
    I LOVE GOD

j&g

Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    god willing!

Nëse ke çasje në-RTK- i ke të gjitha ,Nr. i xhrollogaris,dhe mundësia e ndihmë nepermjet Telefonit ose SMS .

tel;0381(0) 38 222 822

SMS: 55550 (vala -ptk) 1€ për SMS

Në telefon ju pergjigjen Aktoret e njohur të Kosovës

Përshëndetje Shqiptar kudo që jeni

Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    god willing!

Nëse ke çasje në-RTK- i ke të gjitha ,Nr. i xhrollogaris,dhe mundësia e ndihmë nepermjet Telefonit ose SMS .

tel;0381(0) 38 222 822

SMS: 55550 (vala -ptk) 1€ për SMS

NDIHMO EDHE TI
    Raiffeisen BANK
    150 300 100 348 0934
    Në telefon ju pergjigjen Aktoret e njohur të Kosovës

Përshëndetje Shqiptar kudo që jeni

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Edhe nje here tjeter po deshmohet se shqiptaret nuk e kane humbur ndjenjen e solidaritetit. Sidomos diaspora.

K. i Eperm, a behet e ditur shuma totale ne fund te aktivitetit?

Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Edhe nje here tjeter po deshmohet se shqiptaret nuk e kane humbur ndjenjen e solidaritetit. Sidomos diaspora.

K. i Eperm, a behet e ditur shuma totale ne fund te aktivitetit?
    Sinçerishtë unë e dhash kontributin tim modestë si gjithmonë në raste të tilla dhe nuk kerkoj llogari ;shuma totale nga Diaspora në këto momente është mbi 200 mijë €.

Mbesë më shpresë te shkojnë në vendin e duhur.

Përshëndetje illyrian rex

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    100 mij euro nga Hetem Ramadani...dmth.dy persona dhane nga 100 mij euro..+kemi edhe shum donatore ndertim shtepish...Ju lumte te gjitheve...
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga K.i EPERM Lexo Postimin
    Sinçerishtë unë e dhash kontributin tim modestë si gjithmonë në raste të tilla dhe nuk kerkoj llogari ;shuma totale nga Diaspora në këto momente është mbi 200 mijë €.
    Kontribut, perveq mjeteve qe i keni dhuruar, eshte edhe hapja e temes ne kete forum. Une p.sh. permes jush e kuptova per kete organizim. Me siguri ka edhe te tjere qe pas leximit te kesaj teme kane dhene kontributin e tyre modest.

Per shumen e mbledhur pyeta vetem per shkak te kurreshtjes. Me intereson se sa do te jete shuma totale ne fund. Nga ato qe po degjoj, nese i perfshijme edhe donacionet me materiale ndertimore, behet fjale per disa milion euro, ne total.

Mbesë më shpresë te shkojnë në vendin e duhur.
    Kjo eshte shume me rendesi.

Përshëndetje illyrian rex
    Faleminderit miku im. Pershendetje.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    800 mij euro + shtepit deri me tani..
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •