Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 49
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Nuk ka nevoje per ironi ketu. Dhe aq me teper nuk ka nevoje per te bere me llafe gjithe OJQ te e botes. Te gjitha OJQte jane biznese private qe mbahen nga fondet qe u akordohen dhe normal qe perpiqen te thithin sa me shume fonde dhe te shpenzojne sa me pak prej tyre per te rritur fitimet personale. Kjo nuk cudit asnje njeri ne Bote pervec teje. Por kjo nuk mund te behet duke prishur imazhin e vendit tend ne dobi te fitimeve te tua personale sepse i bie qe te jesh kodosh( nuk e kiam me ju personalisht).
    Po si mund te pergjigjem ndryshe pervecse me ironi, kur po ben nje debat te kote duke pretenduar se Departamenti i Shtetit Amerikan paska bere nje raport te tere per Shqiperine duke u bazuar vetem te disa OJQ. Se cfare jane OJQ dihet nga ti, une dhe nga te gjithe, por besoj se dihet edhe nga Departamenti i Shtetit Amerikan. Prandaj ata pervec OJQ-ve marrin informacion dhe nga qeveria, ambasadat amerikane, lajmet, te derguarit e tyre etj etj etj. Pra informacionet verifikohen nga disa burime dhe nuk mund te thone OJQ-te cfare te duan.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Qyfyre : 20-06-2012 më 16:01

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Po si mund te pergjigjem ndryshe pervecse me ironi, kur po ben nje debat te kote duke pretenduar se Departamenti i Shtetit Amerikan paska bere nje raport te tere per Shqiperine duke u bazuar vetem te disa OJQ. Se cfare jane OJQ dihet nga ti, une dhe nga te, por besoj se dihet edhe nga Departamenti i Shtetit Amerikan. Prandaj ata pervec OJQ-ve marrin informacion dhe nga qeveria, ambasadat amerikane, lajmet, te derguarit e tyre etj etj etj. Pra informacionet verifikohen nga disa burime dhe nuk mund te thone OJQ-te cfare te duan.
    po pash zotin o burr

shteti me inteligjencen ma te zhvillume ne bote bazohet ne informacionet e erjonkes thon kto. haj medet haj
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-02-2011
    Vendndodhja
    Antarkdite
    Postime
    626
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Kush ta ka thene kete?
    Jane organizata no-profit qe marrin donacione edhe nga private. Ne boten anglosaksone identifikohen si PVO ( private voluntary organizations) por qe nuk flitet per perfitime ekonomike, ato mund te jene te tipit politiko-social.
    moj Evrope moj k*rve qemotit, ndave tokat e Shqipnise me ushqye kelyshet e Rusise

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    pse ti klea4 ca hajshe qe thu hajshit?
    boheni cuba ju mirdileshat para kompjuterit

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga Mike Oldfield Lexo Postimin
    OJQ-te jane organizata jo fitim prurese.
    Organizatat jo fitim prurëse në Shqipëri emërtohen si OJF , OJQ-të janë Organizata jo Qeveritare.

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    boheni cuba ju mirdileshat para kompjuterit
    ku shef cubllik ti ktu?

her tjeter ose fol si njeri ose mos fol hiq. dakort shoku? se sta ka qefin kush

kujdes me ofendime se ste kam ofendu naj her, edhe pse je fut me emen tjeter femne tu me sha e ofendu. ke goj me u fol ti tjerve per cubllik para kompjuterit.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    ku shef cubllik ti ktu?

her tjeter ose fol si njeri ose mos fol hiq. dakort shoku? se sta ka qefin kush

kujdes me ofendime se ste kam ofendu naj her, edhe pse je fut me emen tjeter femne tu me sha e ofendu. ke goj me u fol ti tjerve per cubllik para kompjuterit.
    vetem ty ste kam ofendu naiher lol

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    vetem ty ste kam ofendu naiher lol
    drague........ e lejm ket muhabet

nuk o tema per ket pun

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    20-02-2011
    Vendndodhja
    Malaga (España)
    Postime
    206
    Pse ne amerik nuk egzisto prostitucioni dhe kto gjerat a permendura me siper??

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-02-2011
    Vendndodhja
    Antarkdite
    Postime
    626
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Organizatat jo fitim prurëse në Shqipëri emërtohen si OJF , OJQ-të janë Organizata jo Qeveritare.

OJQ-te ne shqip, ONG ne gjuhen nderkombetare, por jane no-profit.
    Kjo nuk eshte e veshtire te verifikohet.
    moj Evrope moj k*rve qemotit, ndave tokat e Shqipnise me ushqye kelyshet e Rusise

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •