Çerekfinalja e fundit e këtij europiani do të vë përball skuadrën e Anglisë dhe atë Italiane, cila mendoni se do të kualifikohet më tej?
![]()
Çerekfinalja e fundit e këtij europiani do të vë përball skuadrën e Anglisë dhe atë Italiane, cila mendoni se do të kualifikohet më tej?
![]()
Sui generis
Ndeshje e veshtire per tu parashikuar. Kane kaluar shume vite qe nuk ndeshen keto dy ekipe....
90 minutat vine x, pastaj shanset me te larta per tu kualifikuar me fat i ka itali,a po s'ma merr mendja ta doje dhe aq sh fati kesaj radhe
Without deviation from the norm, progress is not possible
Bej tifo per Italine.
padyshim italia dhe per mu jane favorit per trofeun
JO SEKS PARA MARTESE
Qe te dy kombetaret kohes se fundit vjen duke u mekembur per te arite ne maje.
Ksaj radhe njera patjeter te perfundoje ketu, mendoj qe do jete loje e mbillu, nga 2 palet.
Nuk do kete me shume se 2 gola.
Italianet nuk shenojne kane probleme me sulmin, ndersa mesfusha dhe mbrojtja jane Ok.
Mund te jete nje barazim, eventualisht Anglezet te shenojne nje gole, nga ndonje gjysem aksioni.
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Italija da ta shkel Anglin e qelbur...
Forza azzuri
I'm proud to be @Lbanian
Si cdo Juventin jam tifoz i flakt i Italise. Mirpo kombtarja e Anglise gjithmone me ka pelqyer dhe po me vjen keq qe po Perballen keto te dyja. Gjithsesi sido qe te shkojne Punet deri ne fund do te jem tifoz i njerit nga keto dy ekipe.
#finoallafineforzaJuventus
Krijoni Kontakt