#VamosArgentina
Vetem golat munguan, por Angline e vum poshte per 120 min...te shohim te enjten tani, me dojçat qe kane mbi 40 vjet qe nuk bojn hajer me ne!![]()
fituan pepinot me penallti, jo se une jam me anglezet sepse ata ishin te merzitshem por edhe italianet nuk jane me pak te bezdisshem se ata. Medioker te dyja skuadrat...
shpresoj qe Italia ta mbaj gjalle pirlon se vetem ai eshte i mire ne fushe te tjeret jane futja pordhes plako
vari leshte
ndeshja me e bukur e europianit deri tani ndeshje e gjelle jo si ato te tjerat qe te vinin ne gjume, dhe kjo per merit te italise
jeshét prèmè ne aliarèm
jeshèm more jeshèm
po drita skeshèm
Finalja - JUVENTUS VS BARCA![]()
dhe si perfundim fiton Juventus ,cdo here i kemi shkelur keta te barces,edhe kesaj radhe do bejme te njejten gje :![]()
Une e pashe ndeshjen ne nje ekran gjigand tek porti i Durresit.Ndeshja ishte shume e bukur dhe Italia e meritoi fitoren pasi e dominoi komplet lojen.Dominimi i skuadres "axurre" vihej re ne te gjitha aspektet,duke filluar nga perqindja e mbajtjes se topit,gjuajtjet ne porte,goditjet e kendit etj.Personalisht jam nje tifoz i Italise dhe fitoren e mbremshme e kam festuar jashtezakonisht shume!Do kisha shume deshire dhe shpresoj shume qe kete europian ta fitoje Italia!
Krijoni Kontakt