Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5

Shkodër, ryshfeti çon në pranga pedagogun e juridikut

Shkodër, ryshfeti çon në pranga pedagogun e juridikut

16 Qershor, 2012 | Postuar në: Aktualitet,Kronika | Shkruar nga: TemA Online
    Share3

Ryshfeti çon në pranga një pedagog të Fakultetit Juridik në qytetin e Shkodrës. Fran Qafa, pedagog në Universitetin “Luigj Gurakuqi” në qytetin e Shkodrës është arrestuar në flagrancë duke marrë para nga një student, në këmbim të favorizimit në provim.

Sipas njoftimit të policisë, pedagogu ishte nën hetim prej disa kohësh, pas denoncimeve të shumta të bëra nga studentët e këtij universiteti.

Pedagogu Fran Qafa akuzohet për shpërdorim detyre dhe korrupsion pasiv nga personat që ushtrojnë funksione publike.

Kohët e fundit marrja e provimeve të studentëve në këmbim të parave është bërë një fenomen i dukshëm në Universitetin “Luigj Gurakuqi” të Shkodrës. Nga burime jozyrtare mësohet se Fakulteti i Drejtësisë ka shkallën më të lartë të korrupsionit, ndërsa më të ulëtin Fakulteti i Gjuhëve të Huaja.

Një sondazh i publikuar po sot, tregoi se 3 nga 4 studentë shkodranë paguajnë ryshfet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    vetem une kam mbet pa shkolle
    edhe mbetesit e 8 vjecares u tallen me mua heren e fundit
    JO SEKS PARA MARTESE

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Fakulteti i gjuheve te huaja ka qene gjithmon guri i fundit per te pasur nje diplom ne xhep , prandaj dhe korrupsioni ne ate dege eshte me i ulet .

Si ky profesor te kapen dhe te denohen edhe shume pedagog te tjere qe marrin rryshfete , se po nxjerrin nga bankat e shkollet student jo produktiv .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Nuk i del koha studenteve te studjojne se e kalojne
    kohen ne ipod touch,fejsbuk dhe lojra ne komputer.
    Pedagogu ka halle e tjera.Do te beje ca leke ekstra
    te bleje makine te re.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

seksi dhe i rrezikshem Maska e qerosi
    Anëtarësuar
    15-03-2004
    Vendndodhja
    dhome e guzhine
    Postime
    232
    Ky nuk eshte lajm i ri! Te gjitha institucionet dhe departamentet shteterore ne Shqiperi jane prekur masivisht nga korrupsioni, qe nga drejtuesit e deri tek gradat me te uleta.
    Ajo cka nuk kuptoj un eshte: edhe pse dikush e BLEN nje shkolle, s'do te thote qe jane te afte, apo kane ndonje epersi te madhe......le te mos harrojme, se ne Shqiperi ka plot njerez te "KUALIFIKUAR", por te papune, ose emigrante.
    Por, korrupsioni eshte me banal dhe i pashpirt ne departamentet e shendetsise, aty ku jeta dhe shendeti kane CMIM, dhe vdekja vjen falas bashke me moskokcarjen!!!!!
    Ergo cogito, ergo sum!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •