"Apoloni" vendos ndeshje mbas ndeshje...ironija eshte qe ky mbrojtesi Cek qe gaboi ,deklaronte per gazetaret me pompozitet "Messi eshte shume lojtare me i mire se Ronaldo".Reagoi para tij si tomahowk.
Ceket ishin reprezentacion simpatik,korrekt por sonte rene fizikisht,nuk munden te percjellin tempon e lojes qe imponuan Portugezet.
Ajde Cristiano elimino edhe ciganet e Spanjes.
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 21-06-2012 më 17:49
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
Portugalia fizikusht jane shume te fuqishem dhe mund te jene opponent teper te forte si per spanjen o francen.
Kushdo qofte nga keto dy te fundit te kualifikohet, e dime te pakten qe gjysem finalja do jete e forte e mundesisht spektakolare.
Edhe nje gjermani-itali gjysem finale , mund ta beje akoma me te embel kete europian.
Ps: se morem vesh se me ke ben tifo no_name ne europe.
E meritoi plotësisht Portugalia sonte, rast pas rasti vetëm pritej se në cilën minut do shënohej goli. Fantastike.
Sui generis
portugalia u kualifikua. kulmi do ishte te kualifikohen edhe italia, greqia e spanja dhe do plotesoheshin 4 shtetet e ashtuquajtura PIGS...
Vasudhaiva Kutumbakam
Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 23-06-2012 më 21:36
#VamosArgentina
Sa qejf e ke ket senin mer burr, nuk e heq iher prej goje. Lej senet e fol per futboll.
C. Ronaldo deri tani eshte tregu me deciziv se çdo lojtar tjeter per ekipin e tij. I dha kualifikimin ne grupe me 2 gola kunder Hollandes si dhe shenoi golin qe eleminoi Republiken Çeke.
Europianin nuk e fiton Spanja dhe lojtari me i mire i Europianit nuk do te dale nga Spanja. Ishalla u fut edhe i gol C. Ronaldo ene tua mylli, se deri tashi e ka bo ma s'miri.
Si Sal Berisha, me ate qe fiton, kushdo qoft ai.Postuar më parë nga Smth_Poetic
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Krijoni Kontakt