Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar mė parė nga Rendi Lexo Postimin
    Une kam hasur shpesh me studente te cilet kane shume veshtiresi ne shkrimin e rregullt te gjuhes shqipe.Ky problem me ben shume pershtypje pasi te jesh student ne shkollen e larte dhe te kesh veshtiresi ne shkrimin dhe leximin e gjuhes shqipe eshte me te vertete absurde!Une nuk e kuptoj se si ka nga keta te cilet arrijne edhe ta perfundojne shkollen e larte!Kam patur mundesine te shikoj edhe studente te tjere ne vende te ndryshme te botes dhe nuk i kane keto lloj problemesh me shkrimin e gjuhes se tyre.Si eshte e mundur qe ne vendin tone studentet te jene te nje niveli kaq te dobet?!
    sepse shkollen e marrin me leke...tek ne ka shume gomere me master,si ps..dr kali,dr.pr gomari etj

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar mė parė nga HEN-RI Lexo Postimin
    sepse shkollen e marrin me leke...tek ne ka shume gomere me master,si ps..dr kali,dr.pr gomari etj
    po grij sallat ti tjetri esht ne pun mer leket.. ne dark te shtepija vet 3 kateshe me foristrad..nuk do tja dij njeri se ke shkoll apo jo ke euro se lek i ofendon...nuk i intereson se je bari dhish dhe behesh shef qarkullimi.se je dok lope e gomari te ben boti me diplom e master jasht shteti kirurg per zemer.ekonomist 1+1 =7.jurist ndermarja rruga ura pastrim kanali gjykates prokuror..si shkembim axhitacjon propagand rrahje nxjerje nga rruga ...per edrucin ,silvja kontin, bamken,se ben vaki shan udheqsin ton te madh te ha dreqi.....po qe noj cuni mir te japim ni trull te zaptum te noterizum na partia shtet .duke pa duke ber.mir hajt tani ke baca...

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •