Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 56 prej 56
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    ato jane martu e spo i hi ferr ne kembe ca lodheni kot aman
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga benseven11 Lexo Postimin
    Cfare jam une statistician te di perqindjet e divorceve,sa % jane per tradheti,sa % per drama????
    Tema bente fjale per tradheti bashkeshortore,por si gjthmone temat vazhdojne te prishen nga disa kausha/berryla, analfabete qe hyjne dhe postojne ne forum.
    Tema eshte vetem per tradheti, por ti po e thekson rendesine e ketij ligjit per te mos u shkaterruar familja nga bredhjet. Zakonisht bredhja eshte hapi i fundit, ne nje lidhje qe ka pesuar carje me kohe. Tani femra ka te drejte ta denoncoje burrin dhe kur ai nuk do te kryeje marredhenie me te. Sa i sherben kjo lidhjes? A do ndikoje pozitivisht apo negativisht?

Ke raste ne Shqiperi ku femra ka tradhetuar dhe burri e ka kthyer ne shtepine e babait ne nje fshat te thelle, ne nje moshe jo te vogel dhe me femije. Ka nevoje per denim tjeter kjo femer? Burgu do i dukej shpetim nga turpi para prinderve dhe fshatit, lol.
    Sa per meshkujt, pa merak se mentaliteti maskilist gjithmone do i justifikoje meshkujt gjer aty sa do thone, "Burgu per burrat eshte."
    Feelings change - memories don't.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    E ka shkatrru martesen per seks, e ka shkatrru lumturine e tij dhe te nuses. Ndoshta nje dite do ta bren ndergjegjia cfare ka bere, do ta urreje e dashura e tij qe ka deshtu me i ofru dashuri. E kush deshiron te jete i urrejtur?!

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Tema eshte vetem per tradheti, por ti po e thekson rendesine e ketij ligjit per te mos u shkaterruar familja nga bredhjet. Zakonisht bredhja eshte hapi i fundit, ne nje lidhje qe ka pesuar carje me kohe. Tani femra ka te drejte ta denoncoje burrin dhe kur ai nuk do te kryeje marredhenie me te. Sa i sherben kjo lidhjes? A do ndikoje pozitivisht apo negativisht?

Ke raste ne Shqiperi ku femra ka tradhetuar dhe burri e ka kthyer ne shtepine e babait ne nje fshat te thelle, ne nje moshe jo te vogel dhe me femije. Ka nevoje per denim tjeter kjo femer? Burgu do i dukej shpetim nga turpi para prinderve dhe fshatit, lol.
    Sa per meshkujt, pa merak se mentaliteti maskilist gjithmone do i justifikoje meshkujt gjer aty sa do thone, "Burgu per burrat eshte."
    Thelbi eshte te kuptohet qe eshte bere 1padrejtesi,eshte thyer ligj.
    Autoret qe kane thyer ligjin te marrin denimin,paguajne per ate krim dhe tu behet mesim.Si paguan?Paguan ne para ,shkon edhe ne burg.Kjo tu vleje edhe te tjereve,publikut se cfare ndodh kur kryen nje krim.Ligji zbatohet.
    Tashti si do ecim?Do ecim sipas tradites se lashte qe coje nusen te babai i saj,do ecim me gjakmarrje qe do te thote e bej ligjin dhe drejtesine UNE si me pelqen vete dhe si me duket mua i drejte,me arme me grushta me dhune,apo do ecim me ligje
    qe do te thote,ke vene re qe eshte thyer ligj dhe e denoncon kete thyerje ligji duke bere dokument akt padije ne gjykate?
    E rendesishme eshte qe njerezit te kuptojne qe rruga e drejte eshte qe te ndjekin nje rruge ligjore dhe jo te veprojne ne koke te vet dhe bejne ligjin vet.
    Nje lidhje ka pesuar carje dhe femra shkon dhe bredh me nje tjeter,pasi lidhja e vjeter eshte care.Bredhja ne kete rast dhe seksi eshte tradheti.
    Pamvarsisht nga shkaku,motivet,femra e ka gabim dhe ka faj per kete tradheti.
    Ajo duhet te divorcoje burrin qe ka dhe pas divorcit te lidhet me nje teter ke te doje.Kjo eshte rruge e rregullt.
    Nqs femra ka burrin qe ka marrdhenie lufte,konflikt dhe fshehtas shkon dhe bredh me nje tjeter,
    ben seks atehere kjo femer eshte e parregullt,Kjo duhet te divorcoje burrin qe ka, pastaj te lidhet me nje tjeter.
    Mbajtja e burrit dhe nje te dashuri njekohsisht nuk eshte ndershmeri eshte kurvllik,kete emer ka.
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 19-06-2012 më 20:36
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-05-2012
    Postime
    17
    hallall lol, e ka par ndonje ate nusen? si eshte? ca trupi ka? ku jeton?

Cfare mesova une nga kjo tema? vetem dy gjera

1. Lajmin

2. Nje supermoderator qe ka dale jashte kontrollit. Benseven, fik kompiuterin, dil dhe qetesohu. Ska nevoje te ulerasesh dhe te shash te tjeret. Si shume po flet per ligjet ti por po i ndjek ti keto ligjet e forumit? derr verr ke dy ore ketu na flet per gje ligj qe as nuk e perfill njeri, as njeri nuk do ta dije per ate ligj, eshte ligj kot, eshte nje tjeter menyre per te hedhur dike ne gjygj, eshte nje ligj qe sben gje fare dhe nuk ka as edhe nje pike ndikimi
    ti e di shume mire kete por flet kot se nuk do te dalesh e humbur ne kete "Debat"

boll lol, ben qejf dhendri me kamarieren
    e lem me kaq se ska cfare te flitet me ketu
    ose mbylleni temen ose lereni te vdese
    Ndryshuar për herë të fundit nga thirsty : 20-06-2012 më 00:28
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •