Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 56
    Citim Postuar më parë nga benseven11 Lexo Postimin
    Kur nje cift kryen seks me pelqim reciprok dhe njeri prej tyre,mashkulli, ose femra eshte i martuar me dike tjeter,atehere eshte krim(adulteri).
    Kur te dy ,mashkulli dhe femra kryejne seks dhe jane te martuar por jo me njeri tjetrin perseri eshte krim,adulteri.
    Ne qofte se njeri prej tyre eshte i fejuar dhe tjetra beqare perseri eshte krim adulteri.
    Ne shtete te ndryshme sipas ligjit,masa e denimt ndryshon.Psh ne Nju york adulteria denohet me 3 muaj burg dhe 500$ gjobe.
    Ne shtete te tjera masa e denimit varet si eshte percakuar ne ligj.
    dhe ne shtete te tjera nuk ka ligj fare?

Kur ishte hera e fundit qe u nje njeri?

ligj koti lol
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Ca viktime ky lloshi edhe diten e marteses..turp or burre.Ka per te ngel beqar tani e tutje..
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

i/e regjistruar Maska e vavavu
    Anëtarësuar
    06-05-2012
    Postime
    9
    Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Ka edhe keshtu derrash qe diten me te bukur ta kthejne ne diten me te keqe. Nejse ajo te falenderoj zotin qe e mori vesh qe ne fillim se me ke po lidhte jeten se rob te tille nuk ndryshojne. Ajo ka mare vendimin e duhur, i uroj fat me nje njeri qe vertet e do.
    Duhet te faleminderoj allaun qe i ka dhen tru ne kok.
    Cfare rendesija ka kur nje e do dhe tjetri jo? Kur pershembukk burri e do dhe i rri mbas by~the si zorraxhi dhe kjo i jep draper me te tjer. Ky trapi mbas do ti rrij gjith jetes, se gjen dot forcen brenda ti thot vete, hej ik e vrit vete se je nje cop muti sa per te ngren buk. Dhe kjo gruaja e ketij do ta dij shum gjith jetes kete qe i rri mbas by~the. Skan tru bota!!!!
    JAN TE RRALL BURRAT SOT.

***VIP***
    Anëtarësuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    Po mos e fajesoni kaq shume dhendrin. Ai po mundohej qe te gjithe te ftuarit te kalonin nje kohe sa me te bukur ne dasmen e tij; pa perjashtuar edhe kamarieren. Everybody was having a good time.

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Divorc te mbare , ketej nga katuni im mbas divorsit nqs burri ka rroge te mire dhe merr me shume se gruaja ,paguan gjithe jeten per gruan yeahp
    ky qenka katund ..... hajde ligje hajde .... ndersa ne ne shqyperi therrasim ne gjykate ambasadoret per te perfituar ndopak ....

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 19-06-2012 më 13:56
    "They will not control us, We will be victorious"

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga ^SHIU^ Lexo Postimin
    Po mos e fajesoni kaq shume dhendrin. Ai po mundohej qe te gjithe te ftuarit te kalonin nje kohe sa me te bukur ne dasmen e tij; pa perjashtuar edhe kamarieren. Everybody was having a good time.
    just having fun ...
    "They will not control us, We will be victorious"

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar më parë nga thirsty Lexo Postimin
    dhe ne shtete te tjera nuk ka ligj fare?

Kur ishte hera e fundit qe u nje njeri?

igj koti lol
    LIGJ KOTI MBASE ESHTE PER TY KUR BASHKESHORTJA jOTE SHKON ME NJE TJETER DHE BEN SEKS,MBASE KJO PER TY ESHTE NOTHING DHE SKA NEVOJE PER LIGJ.
    MBASE PER TY ZGJIDHJA DO JETE SHKO MERR ARMEN DHE VRITE GRUAN QE TRADHETON DHE ATE KOPILIN QE TE KA SHKUAR ME GRUAN.
    Ai ligj eshte ti kujtoje gjithe njerezve qe adulteria eshte krim dhe ka pasoja te shkaterroje kurora familjesh,leje femijet me nenen vetem ose babain te divorcuar,shkaktoje nje traume te rende shpirterore dhe psikologjike,per ciftin e divorcuar dhe femijet pas divorcit .Aktet e adulterise shkaterrojne familje... pa folur per pasojat ne opinion dhe shoqerine e personave qe njohin ciftin,imagjinoje bazin.....Ai iigj ka dale per arsye shume te forta, qe te ndihmoje sado pak te parandaloje,adulterine.Nqs nje gje e tille do ndodhte ne familjen tende do flisje ndryshe.
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 19-06-2012 më 18:20
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

hikni mer shifni grate e dashnoret e juaja,se lat nam me ket tem e debat koti

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Benseven shumica e lidhjeve, martesave nuk po prishen per shkak te tradhetise, lol. Divorci eshte mjaft i rende per te dy palet, lol. Te tjerat jane vetem me shume drame ne familje.
    Feelings change - memories don't.

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Benseven shumica e lidhjeve, martesave nuk po prishen per shkak te tradhetise, lol. Divorci eshte mjaft i rende per te dy palet, lol. Te tjerat jane vetem me shume drame ne familje.
    Cfare jam une statistician te di perqindjet e divorceve,sa % jane per tradheti,sa % per drama????
    Tema bente fjale per tradheti bashkeshortore,por si gjthmone temat vazhdojne te prishen nga disa kausha/berryla, analfabete qe hyjne dhe postojne ne forum.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •