Ore ndaj sa eshte heret se kur te rriten ashtu kshtu te ndar do i kesh![]()
Ore ndaj sa eshte heret se kur te rriten ashtu kshtu te ndar do i kesh![]()
Me mire eshte ti besh te pavarur dhe lejav atyre ne dore te zgjedhin ose deri ne shkolle te mesme mund te shkojn bashk aty mandej behen te dijn dhe i zgjedhin qdo njeri profesionin qe i pelqen.
uuaaa sme kishte shkuar ndo njehere ne mendje se do jete nje problem vendosja e binjakeve vec apo bashke, urime per tementani spo kam nje pergjigje te sakte dhe te kuptoj se sa e paendosur je,uroj ti kesh me jete
![]()
Shkolle te mesme eshte vone. Ne kete moment jetet e tyre jane tashme shume te varura nga njera-tjetra. Ata jane formuar jo si individe te vecante por si plotesim i njeri/tjetri. Konkurrenca gjithashtu eshte me e theksuar. Gjithmone do jene ne rivalitet me binjakun e tyre.Gjithmone do i krahasojne me njeri- tjetrin. Binjaku yt e beri me mire se ty, eshte pse jo me simpatik, e keshtu me radhe. Po tu ngaterrosh emrat binjakeve do te vesh re se ata njesoj do te pergjigjen. Pra do luajne rolin e binjakut tjeter sepse e shikojne veten pergjegjes jo vetem per veten por dhe per binjakun e tyre. Duhet te krijosh mundesi qe binjaket te zhvillohen te vecuar ne ambjentin shkollor, i cili ndikon se tepermi ne zhvillimin e tyre. P. sh mund te angazhohen ne aktivitete te ndryshme sportive apo dicka tjeter qe u pelqen te bejne pa pranine e njeti- tjetrit. Jo gjithcka duhet ta bejne bashke.
Feelings change - memories don't.
Si perfundim e vendose???
Une mendoj se ste ka bo zemra me I vone vec e vec
Filloren le ta bejn sebashku kur te kalojn ne klase te 5 ndaji se athere fillojn gili -vilit![]()
Stjerner er dom som lyser i Mørke
Ske faj.Halli ish I imi.Une kerkova nje mendje ketu rotull.Ti u lodhe kot.Mos kishe hyre fare se po ndihem ne faj.
Flm te gjithve.Po mbaron semester I pare,une cunat I kam ne klasa te ndryshme.Jane sh ok qe diten e pare e ne vazhdim.Ua rekomandoj kete zgjedhje kujtdo prindi qe ka binjak.![]()
"Më e mira është armike e së mirës"
Krijoni Kontakt