Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 31
    Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Ore ndaj sa eshte heret se kur te rriten ashtu kshtu te ndar do i kesh

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    ne Shtator do tu them se si do vendos

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Me mire eshte ti besh te pavarur dhe lejav atyre ne dore te zgjedhin ose deri ne shkolle te mesme mund te shkojn bashk aty mandej behen te dijn dhe i zgjedhin qdo njeri profesionin qe i pelqen.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar më parë nga Prudence Lexo Postimin
    ne Shtator do tu them se si do vendos
    Keshtu qe boll na fryte koken
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

Perjashtuar Maska e didii
    Anëtarësuar
    14-04-2012
    Postime
    504
    uuaaa sme kishte shkuar ndo njehere ne mendje se do jete nje problem vendosja e binjakeve vec apo bashke, urime per temen tani spo kam nje pergjigje te sakte dhe te kuptoj se sa e paendosur je,uroj ti kesh me jete

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Me mire eshte ti besh te pavarur dhe lejav atyre ne dore te zgjedhin ose deri ne shkolle te mesme mund te shkojn bashk aty mandej behen te dijn dhe i zgjedhin qdo njeri profesionin qe i pelqen.
    Shkolle te mesme eshte vone. Ne kete moment jetet e tyre jane tashme shume te varura nga njera-tjetra. Ata jane formuar jo si individe te vecante por si plotesim i njeri/tjetri. Konkurrenca gjithashtu eshte me e theksuar. Gjithmone do jene ne rivalitet me binjakun e tyre.Gjithmone do i krahasojne me njeri- tjetrin. Binjaku yt e beri me mire se ty, eshte pse jo me simpatik, e keshtu me radhe. Po tu ngaterrosh emrat binjakeve do te vesh re se ata njesoj do te pergjigjen. Pra do luajne rolin e binjakut tjeter sepse e shikojne veten pergjegjes jo vetem per veten por dhe per binjakun e tyre. Duhet te krijosh mundesi qe binjaket te zhvillohen te vecuar ne ambjentin shkollor, i cili ndikon se tepermi ne zhvillimin e tyre. P. sh mund te angazhohen ne aktivitete te ndryshme sportive apo dicka tjeter qe u pelqen te bejne pa pranine e njeti- tjetrit. Jo gjithcka duhet ta bejne bashke.
    Feelings change - memories don't.

Citim Postuar më parë nga Prudence Lexo Postimin
    Si i thone fjales: "pyet 7 a 8 e bej si di vete",keshtu dhe une kam nevoje te dije mendimin apo sugjerimin tuaj lidhur me problemin qe me shqeteson se fundmi.

Femijet e mije jane binjak,çuna,6 vjeç.Ne Shtator jane per ne klase te pare.
    Me ka kap ankthi se si te vendos per me te miren per ta.Te jene ne te njejten klase apo ne klasa paralele.Parvjet ne kopesht i kisha ne grupe te ndryshme,por kete vit mesimor qe sapo u mbyll i kisha ne te njejtin grup "parashkollor" (sepse nuk beheshin sh femije per te pasur nje grup te dyte),tani me ka kap dilema se si ti le shtatorin qe vjen.Bashke apo veç e veç.
    Kam lexuar qe eshte me e mire kjo e fundit,per mos tu bere femijet te varur nga nj-tj,por e shoh qe se paskam kollaj te vendos.....

me jepni nje mendje.

flm
    Bashke edhe ne nje banke

Femijet kan zakon qe te ngacmojne njeri tjetrin, keshtu qe kur jane dy rrin bashke dhe nuk perzihen nese i ke te urte, nese jane ngacka edhe sikur te dali ndonje qe i ngacmon i behen te dy dhe i thyejn brinjet
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anëtarësuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Si perfundim e vendose???
    Une mendoj se ste ka bo zemra me I vone vec e vec
    Filloren le ta bejn sebashku kur te kalojn ne klase te 5 ndaji se athere fillojn gili -vilit

Stjerner er dom som lyser i Mørke

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    teme e lodhet

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Për: Më jepni një mendje.

Citim Postuar më parë nga roni_s Lexo Postimin
    teme e lodhet
    Ske faj.Halli ish I imi.Une kerkova nje mendje ketu rotull.Ti u lodhe kot.Mos kishe hyre fare se po ndihem ne faj.

Flm te gjithve.Po mbaron semester I pare,une cunat I kam ne klasa te ndryshme.Jane sh ok qe diten e pare e ne vazhdim.Ua rekomandoj kete zgjedhje kujtdo prindi qe ka binjak.
    "Më e mira është armike e së mirës"

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •