Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 31
    i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Jane bizigote Pink.te ndryshem ne paraqitje po aq edhe ne tip.qe pa lindur kerkoja dhe lexoja rreth binjakeve ne internet dhe ishte ideja qe eshte mire te jene vec neper klasa te ndryshme,po keshtu nje mikja ime qe jeton ne Irlande me thote se atje nuk lejohet ti lene binjaket ne nje klase,pak a shume per arsyet qe shkruan mia@.Pikerisht se i kisha kete vit bashke ndaj e kam te veshtire te vendos,sepse ne fillim kur filluan kopshtin isha e bindur ti kisha ne grupe te ndryshme dhe ashtu i regjistrova.ketu ne shqipo ste jep njeri mendje per kesi gjerash.jo vetem qe jane fanatik per mos ti ndare binjaket por edhe fanatik per ti veshur identik :-).

Flm per vemendjen tuaj.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Prudence : 19-06-2012 më 02:34

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Zoti i ka bere binjaket te lindin bashke atehere te mbesin bashke derisa te rriten dhe vete te vendosin per jeten e tyre.
    Nganjehere duke dashur te besh shume mire mund te besh keq dashur pa dashur duke shkuar kunder natyres!
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anëtarësuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Konsidero faktin qe ne shtepi dhe kudo qe do shkoni do jene bashke...te pakten neper klasa leri veç e veç...se edhe kur vijne ne shpi kane argumente te ndryshme çfare t'i tregojne njeri-tjetrit, lojra te reja qe njeri i njeh, tjetri jo dhe argetohen me shume..une nuk jam mami kshuqe nuk di sa ia vlen ta maresh ne konsiderate kete qe thashe, po meqe po kerkoje mendime te ndryshme, une mendoj me mire veç e veç ...
    Tek e fundit pyet ata..e shiko si te pergjigjen..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Robbery : 20-06-2012 më 14:34
    https://www.behance.net/robberysk1100

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ne shkolle disa ore do kalojne bashke, dhe mesimet do zene pjesen/kohen kryesore. Sdo kene kohe per tu marre me njeri tjetrin. Nese do I fusesh neper aktivitete, sports, art, etc secili me vete. Personalisht nuk mendoj se do influencoj per keq te qenit bashke ne shkolle. Megjithate ne dore do e kesh ti; nese shikon qe nuk shoqerohen me te tjere, I ndan ne cdo kohe. Tani Jane akoma te vegjel. Kam pare binjake nga klasa e pare e deri ne gjimnaz bashke, te shkelqyer te dy e perbukuri. E gjitha duket sesa do angazhohen me te tjeret gjithashtu. Une do te sugjeroja leri bashke perderisa qenkan ndryshe ne cdo gje, tani per tani sa Jane te vegjel. Nga klasa e 5 shiko sjelljet, mesimet etc. Nese mendon se do bejne me shume vec e vec prape ne Kohe je

Unike ne stilin tim Maska e ermela sweet
    Anëtarësuar
    29-03-2012
    Postime
    654
    Perderisa zoti i ka ti ka sjelle te dy ne jete pernjehere nuk eshte e drejte ti ndash ne klasa te ndryshme atu plotesojne njeri tjetrin i pac me jete
    "Me mire nje dhimbje pa emer,sesa nje emer me dhimbje"

Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    ishin njehere trinjake cuna, tere kohen bashke dhe te tre u bene student ne mjekesi, ishte gallat ti shikoje kur zune te dashura, kishin makine dhe nuk kishte vende per te tre ciftet, edhe cift dhe vazhdonin te rrinin bashke;

ketu ku jam kur u interesova per cerdhe dhe kopesht pashe listen e kritereve dhe perparesi kishin femijet qe ishin binjake , ose nqs ne cerdhe kishte nderkoh nje moter apo vella , femijet pranoheshin me kollaj me qellim qe te mos ndaheshin motra e vellezer,

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    po mos i ndaje leri bashk ...edhe pse ne mesim mundet te ndikoje pak negativisht se lazdrohen ...me pak angazhohen......po me mire bashk te i lesh................

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    "Binjaket te gjinise se kundert, duhet te ndahen, sepse vie ne pyetje mvarja e njerit (sidomos vajza) ndaj tjetrit (djalit), ndersa te gjinise se njejte, nuk eshte problem, bile me mire bashke.

Ne shtepi, gjate kryrjes se detyrave shtepiake, ushtrimeve te ndryshme shkollore, etj. duhet te ndahen, pra njeher njeri e pastaj tjetri ose paralel ndaras."-thoshte nje psikologe e nje qerdhe te femijve, ku shkonin vajzat e mia.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    or ti baba i binjakve..

ti kesh mire me shendet kalamaqerit..
    lerini ato po.rdhet se..a shkojn mir me shkoll a jo femijet..
    kur te rriten i bejne dhe shkollat se kan ardh koh tjera..

ne fshatin tim.. pasaniku me i madh sot eshte njeri qe nuku beri as 4 klas ne koh te partis punes..
    vinte shikonte tv te une se skishin.. ai me gjith vellezerit e tij..
    uleshin ne qylym e kenaqeshin duke par emisionet crtan apo tralala kukllo teater..
    i jepte mamaja ime nga nje cop buk me djath e mermallat.. e ata ha e shiko..

sot ata jan bere bosa..
    din matematik sa te llogarisin lekat.. me shum nuku u duhet..
    me fukarai i fshatit tone sot eshte mesuesi i matematikes..
    nuku guxon te ulet ne kafene te fshatit..
    kurse ata rrjepacaket vijn me benz aty e porosisin birra te ftohta..
    ky i ngrati.. kalon e nuku ndalon..

e ka ne gen sejcili ore..se behet apo nuku behet..
    kot jan keto super-streso-tmerro-interesimi.. per ti bere akademiker kalamaqrit me zor..

shikoni hashimin ..

ju a ka shti gishtin ne bejth krejt akademikave e profesorave..
    sabri novoselli ka ble gjysmen e golemit e trecerekun e kosoves..edhe se as tetvjecaren ska kryer..

e shum e shum tjer keshtu..

pra shikoni qe femijet te ken shendetin.. tjerat jan pun boshe..

..

o po qy re..

.

Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Sipas teje o brar leku e ben njeriun njeri????

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •