Ndryshuar për herë të fundit nga thirsty : 19-06-2012 më 02:00
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Station, nuk ka ligje ne Fier?
Keto gjera duhet te sqarohen nepermjet ligjit e jo te merren vet ne dore.
Ketu ku une jetoj, ne nje vend perendimor dhe demokratik, para afersisht dy viteve ndodhi gati e ngjajshmja..........per shkak te germimeve u shkaterruan shpi, ne mes te qytetit, dhe nen rrenoja pati edhe te vdekur. Askush nga qytetaret nuk doli te shkaterroj kompanine qe ishte fajtore...........sepse me ta merret ligji..............me ata qe paten fajin si dhe me te demtuarit.
Po moj ti goce po ! Ti ke shume te drejte ! Na duhen ca pijavica ! Po ku t'i gjejme se ?
TI MENDON SE NE SHQIPERI KA SHTET DHE INSTITUCIONE KU TI MUND TE GJESH TE DREJTEN ?
Jo te drejten qe nuk e gjen , por cdonjeri nga keta vulehumburit e demtuar , duhet te paguaje takse gjyqesore per te hapur gjyq 3% te vleres se shtepise , ndryshe nuk ngre dot nje padi ! Sikur shtepia te vleje 20.000 euro , vetem taksa e gjykates , pa fillu gjyqi , kushton 600 euro !
E shikooon se si mbrohet e drejta ne Shqiperi ? Nuk ke as shancin ta cosh neper mend !
Une per vehte jam i sigurte se e pastrova "xham" dhe kam fillu me banu ne nje bunker tanku te kohes se Dulles ....
Por ti Rrofsh se na mbush me optimizem dhe une tani po shikoj endra te bukura ! Ishalla nuk me del gjumi ..... apo nuk na bojne ndonji shperthim tjeter keta "nafteberesit".....ha.....ha....ha....
Ndryshuar për herë të fundit nga violativo : 19-06-2012 më 06:06
Jo moj jo , nuk drejtojme gishtin nga te tjeret ! sepse ata "te tjeret" , jemi pikerisht "Neve" ! Une jam i qarte .....
Por po te zgjatemi tek ajo fjala "neve" dhe "interesat tona" , do te shkoje shume gjate pastaj si analize dhe ne perfundim do te dali qe "neve" nuk jemi "neve" por jemi "ATA" , prandaj nuk kemi asnje sovranitet , prandaj nuk kemi asnje zhvillim dhe si perfundim prandaj jemi "te huaj" ne vend tone ! Ndersa keta "te huajt" jane vete zot dhe vete shkop , plot sovranitet ne token qe me "letra" na e lane te paret !
Shkurt muhabeti "TOKE E XANUN" !
cfar thot instituti sizmik apo keta qe merren me termetet?
jan dekllaruar gje?
Aty ku jeton Ti, në një vënd perëndimor demokratik ndodh ashtu.
Por nuk ndodh kështu në këtë vëndin ku jetoj unë.
Këtu shteti thotë që bien "tërmete" tre muaj resht ditë për ditë dhe të gjithë tërmetet qëllon që e dredhin bithën nga ora 03.00 deri në orën 04.30.
(Kjo vlen edhe si përgjigje për Brarin meqë paska pyetur)
A mundesh ta kuptosh dot oj Orhide që shtetarët në Shqipëri (të të gjith kohrave "demokratike") nuk bëjnë marëveshje në emër të qytetarëve dhe për interes të qytetarëve por marëveshje në "emër të qytetarëve" për interesat e xhepit të tyre??
http://earthquake-report.com/2012/01...rthquake-list/
SRC Location UTC Date/time M D INFORMATION
EMSC Albania Jun 18 08:16 AM 2.8 2.0 MAP I Felt It
EMSC Albania Jun 17 01:55 AM 3.2 2.0 MAP I Felt It
EMSC Albania Jun 17 01:47 AM 2.9 2.0 MAP I Felt It
EMSC Albania Jun 16 10:58 AM 2.1 2.0 MAP I Felt It
EMSC Albania Jun 16 02:08 AM 3.1 1.0 MAP I Felt It
EMSC Albania Jun 13 21:38 PM 2.5 2.0 MAP I Felt It
EMSC Albania Jun 13 21:22 PM 2.6 6.0 MAP I Felt It
EMSC Albania Jun 13 07:27 AM 2.7 2.0 MAP I Felt It
EMSC Fyr Of Macedonia Jun 13 07:16 AM 2.0 10.0 MAP I Felt It
EMSC Albania Jun 10 17:09 PM 2.3 3.0 MAP I Felt It
EMSC Kerkira Region, Greece Jun 09 02:06 AM 2.7 17.0 MAP I Felt It
EMSC Fyr Of Macedonia Jun 09 01:51 AM 2.0 1.0 MAP I Felt It
EMSC Fyr Of Macedonia Jun 09 01:14 AM 2.0 12.0 MAP I Felt It
EMSC Albania Jun 08 14:52 PM 2.9 1.0 MAP I Felt It
EMSC Fyr Of Macedonia Jun 08 05:04 AM 2.9 10.0 MAP I Felt It
EMSC Fyr Of Macedonia Jun 08 04:19 AM 2.5 7.0 MAP I Felt It
EMSC Fyr Of Macedonia Jun 08 03:49 AM 3.5 10.0 MAP I Felt It
USGS Macedonia Jun 08 03:44 AM 4.5 10.0 MAP I Felt It
le te shkoje prokuroria tek puset ku cpon kanadezi e te pyesin..
a perdorin ata tritol ne cpime.. a jo?
nuk e ndalon kush prokurorine..
Krijoni Kontakt