Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 23 prej 23
    Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Ma krejt ne rregull,mund te arrihet pelqimi dhe madje eshte kulture elementare qe te mos fyhet Perendija e fetareve.Por pse eshte blasfemi te kritikohet,te behet humor,ti mvishet cinizmi dhe sarkazma Muhamedit (kujdes jo duke ia mveshur por duke cituar vet shkrimet Islame !)...edhe Muslimanet pajtohen qe AI nuk eshte i shenjte,pra nuk eshte e nevojshme qe me ligj te mbrohet figura e tij.
    Perse shteti fetar i Indonezise sate ,duhet te denoj me burg - prononcimin publik te nje personi, me arsyetimin tend "qe do e mbroje shtetin"...shteti rrezikohet,prishen balancat fetare nga propaganda ateiste,shkrimi i nje mendimi banal nga mllefi ne Facebook ose Twiter rrezikon komunitetin fetare.
    Kaq eshte e brishte thellesija e besimit Islam qe te rrezikohet nga facebook ?
    Regjimet ne shtetet arabe i rrezoi Facebook,i ka hyre "lepuri ne bark" edhe autoriteteve fetare muslimane se do humbin pushtetin.
    Sa eshte e shendosh nje shoqeri shihet mu ne "shprehjen e lire te mendimit",e jo kamxhik dhe burg shkruesit (qe munde te jete edhe habdall anonim) ne facebook,e ne anen tjeter propaganda fetare,urrejtja e hapur e fetareve ndaj shtresave tjera jomuslimane te jete 400 ne ore dhe te sponzorohet direkt nga shteti i cili eshte i rregulluar me ligjet fetare !
    Ka shkruar dhe e ka thyer ligjin,cili ligj ore "ligjin e sponzoruar nga fetaret",ligjin e nje kaste !...nuk ka thyerje te ligjit sepse ai ligj nuk eshte legjitim...madje vet ky "kuazi ligj" e thyen ligjin elementare te njeriut -ate te ndergjegjes,lirise se te shprehurit.
    Natyrisht se nuk e rrezikon sigurine shtetnore nje deklarate e nje individi, por ajo e prish QETESINE QYTETARE !!!, ashtu si nuk e rrezikon komunikacionin e nje shteti te terre injoranca e semafort kuq nga NJE INDIVID....por mund te shkaktoje deme.....nuk gjobohet ai qe e shkeli semaforin e kuq ???, sepse eshte VETEM NJE ???.......paditunia nuk te mrbon nga denimi !!! (rastet banale i kuptoni ma thjesht !!!)

Ndoshta gjyqtarit i eshte dhimbsur perzonalisht ai djaloshi, aman, LIGJI nuk interpretohet, ai ekzekutohet !!!

Une nuk e njoh rastin ne fjale hic, vetem nga citimi qe eshte bere ketu, por mendoj, duke ju referuar edhe shkalles se denimit (burg, 2,5 vjet), se Leka e ka kerkuar konfrontimin !!!, si thash edhe me heret, ne tetovaret nje perzoni qe ben nje deklarate te tille i kishim rrahur shpatullave duke i thene "mire tash, mbaja".....por ligji eshte i DETYRUAR te veproj.....

Mos terhiq paralele koti,se askund ne Europ nuk denohesh per blasfemi edhe pse formalisht ka ligje te tilla.
    Ajo qe me befason,qe Indonezianet nuk qenkan edhe aq matuf si Harapet - 2.5 vite ...ka shpresa,ka shpresa per keta qe do viejne ne rruge te mbare ,islami nuk i paska budallallepsur krejt si harapet .
    .........pra, ekziston.............formalisht ose jo, rracizmi, glorificimi i nacionalsocializmit (ne gjermani, austri, zvicer), blasfemia etj. ne perendim jane te rregulluara me ligj..........fakti, se nuk ekzekutohen ne shkallen me te larte qe e parasheh ligji (denimi cdohere eshte i perkufizuar nga minimalja ne maksimale), ka te beje me shkallen e shkeljes......mjafton qe ekziston mundesia e aktpaditjes......pra, me shkel si gomari ne balt, edhe ne perendim nuk tolerohet, edhe nese gomari ka nje fije inteligjence dhe din ta fsheh vepren pas "te drejtes themelore" qe ka ......prapseprap, perendimi ka nje qasje absolutikisht te kthjellet karshi te DREJTES......pozerat para gjyqit nuk kane shanc per kamuflime te suksesshme.......une disa here kam qen deshmitare ne raste te ndryshme (nje here per nje ndeshje komunikacioni, disa here per ndermarjet per zanka te pagesave).....gjyqtari nuk ka asnje fije subjektiviteti ne kryerjen e detyres.....

Gjthkund jeni te pranishem,madje edhe ne vendet "e denja" si Burgu.Edhe atje jeni ne numer me shume se te tjeret,vlojne burgjet e Gjermanise dhe te Frances nga te burgosurit e fese me te paster ...
    Ti je me i mencur,thua qe muslimanet te pendohen ne burg,Vlonjati thote i burgosuri musliman te beje krim edhe ne burg
    Lere Tayson-in mirru me Liam Neeson, "muslimanin" taze...vetem ja levderoi ezanin menjehere e shpallet myslo !!!
    E sheh cfare vlere kane mesimet e mia ???, nga d'a kishe dijtur, po mos te kisha mesuar une ???

tungi
    albanish by nature

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    islami=komunizmi
    Metoda te njeta.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    islami=komunizmi
    Metoda te njeta.
    a merr mill ti shoqe?

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •