Natyrisht se nuk e rrezikon sigurine shtetnore nje deklarate e nje individi, por ajo e prish QETESINE QYTETARE !!!, ashtu si nuk e rrezikon komunikacionin e nje shteti te terre injoranca e semafort kuq nga NJE INDIVID....por mund te shkaktoje deme.....nuk gjobohet ai qe e shkeli semaforin e kuq ???, sepse eshte VETEM NJE ???.......paditunia nuk te mrbon nga denimi !!! (rastet banale i kuptoni ma thjesht !!!)
Ndoshta gjyqtarit i eshte dhimbsur perzonalisht ai djaloshi, aman, LIGJI nuk interpretohet, ai ekzekutohet !!!
Une nuk e njoh rastin ne fjale hic, vetem nga citimi qe eshte bere ketu, por mendoj, duke ju referuar edhe shkalles se denimit (burg, 2,5 vjet), se Leka e ka kerkuar konfrontimin !!!, si thash edhe me heret, ne tetovaret nje perzoni qe ben nje deklarate te tille i kishim rrahur shpatullave duke i thene "mire tash, mbaja".....por ligji eshte i DETYRUAR te veproj.....
.........pra, ekziston.............formalisht ose jo, rracizmi, glorificimi i nacionalsocializmit (ne gjermani, austri, zvicer), blasfemia etj. ne perendim jane te rregulluara me ligj..........fakti, se nuk ekzekutohen ne shkallen me te larte qe e parasheh ligji (denimi cdohere eshte i perkufizuar nga minimalja ne maksimale), ka te beje me shkallen e shkeljes......mjafton qe ekziston mundesia e aktpaditjes......pra, me shkel si gomari ne balt, edhe ne perendim nuk tolerohet, edhe nese gomari ka nje fije inteligjence dhe din ta fsheh vepren pas "te drejtes themelore" qe ka ......prapseprap, perendimi ka nje qasje absolutikisht te kthjellet karshi te DREJTES......pozerat para gjyqit nuk kane shanc per kamuflime te suksesshme.......une disa here kam qen deshmitare ne raste te ndryshme (nje here per nje ndeshje komunikacioni, disa here per ndermarjet per zanka te pagesave).....gjyqtari nuk ka asnje fije subjektiviteti ne kryerjen e detyres.....
E sheh cfare vlere kane mesimet e mia ???, nga d'a kishe dijtur, po mos te kisha mesuar une ???
tungi
Krijoni Kontakt