Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 48
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-03-2011
    Postime
    253

Me marrjen e karten e identitetit biometrik?

Kam nje pyetje lidhur me marrjen e leternjftimit biometrik. Me pelqen menyra se si kam dale ne fotografi, andaj dua te di nese duhet te marr karten biometrike, a shpallet jovalide karta ekzistuese e identitetit dhe a duhet dale seruish ne fotografi tjeter?

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Me sa e di une karta e identitetit behet kur te ka humbur ose ke ndryshuar emrin apo mbiemrin ne rast martese . Nuk nderrohet karta se ke dale ne leternjoftim bukur bukur lol

Pastaj leternjoftim biometrike eshte dicka e re ne shqiperi ?

Sa foto te bukura do besh ti juhuuuuuuuu

Ps. Uroje te gjesh zgjidhje dhe njekohesisht te ndihesh me mire .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-03-2011
    Postime
    253
    Pergjigju pyetjes Izzy. Te eshte dashur ty te dalesh ne fotografi per karten e identitetit biometrik. Pastaj kur ke karten e identitetit biometrik, a te duhet ID-ja?

i/e regjistruar Maska e Etna Etna
    Anėtarėsuar
    22-06-2011
    Postime
    2,265
    Citim Postuar mė parė nga KlaraPink Lexo Postimin
    Pergjigju pyetjes Izzy. Te eshte dashur ty te dalesh ne fotografi per karten e identitetit biometrik. Pastaj kur ke karten e identitetit biometrik, a te duhet ID-ja?
    Id dhe karta e identitetit nuk jane e njejta gje?
    Te duhet te dalesh ne foto edhe per karten e identitetit edhe per pasaporten biometrike me aq sa di une.
    I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-03-2011
    Postime
    253
    Jane e njejta gje, por une kisha fjalen per IDne biometrike dhe thjesht IDne?
    Kur ke IDne biometrike, a te duhet thjesht IDja?

Durrsak-Rob Zoti Maska e Sherri
    Anėtarėsuar
    25-03-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    869
    Jane e njejta gje, por une kisha fjalen per IDne biometrike dhe thjesht IDne?
    Kur ke IDne biometrike, a te duhet thjesht IDja?
    ID e ke fjalen per nr e kartes ?
    Karta do duhet vetem kur te shkosh me votu ose te terheqesh noi certifikate.

Here tjeter kur te bosh foto ve me shume makiazh e shko ne parukieri e do e kesh te sigurte qe do dalesh bukur
    Divide Et Impera
    " Yo soy cubano, latinoamericano
    y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"

Perjashtuar Maska e Deni_Boy
    Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    Po ashtu shif se ka fillu Sherri pun si parukier

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Me sa e di une karta e identitetit behet kur te ka humbur ose ke ndryshuar emrin apo mbiemrin ne rast martese . Nuk nderrohet karta se ke dale ne leternjoftim bukur bukur lol

Pastaj leternjoftim biometrike eshte dicka e re ne shqiperi ?

Sa foto te bukura do besh ti juhuuuuuuuu

Ps. Uroje te gjesh zgjidhje dhe njekohesisht te ndihesh me mire .
    thua ti qe do bej foto te bukura, por ajo do ket foto te bukur :P
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 15-06-2012 mė 09:57
    I LOVE GOD

j&g

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Kam nje pyetje lidhur me marrjen e leternjftimit biometrik. Me pelqen menyra se si kam dale ne fotografi, andaj dua te di nese duhet te marr karten biometrike, a shpallet jovalide karta ekzistuese e identitetit dhe a duhet dale seruish ne fotografi tjeter?
    karta e identitetit ka nje numur ne fund..ti do ta kesh pergjithmone ate numur pavaresisht sa here e nderron karten e identitetit..karten mund ta besh sa here te duash por gjithmone e reja e nxjerr te pavlefshme te vjetren..njekohesisht ne momentit qe don te besh karten e re ti duhet te paraqesesh foto te re tenden..nuk mundesh qe me nje foto te besh me shume se nje karte identiteti...karta e identitetit nuk e zevendeson pasaporten keshtu qe ne udhetime te duhet te kesh patjeter pasaporte ..nese ne marreveshjet nderkombetare lejohet te levizesh edhe me karte identiteti nuk te duhet te marresh pasaporten..

edhe nje here kur te duash mund te besh karte te re identiteti por me kusht qe ta deklarosh te humbur te paren apo edhe te demtuar..normal qe do paguash edhe tarifen monetare per te..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 15-06-2012 mė 09:56
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-03-2011
    Postime
    253
    Me sa e shoh ketu, gjysma as e kuptojne pyetjen. E kam fjalen nese une e nxjerr kartene identitetit,dhe pastaj e nxjerr karten BIOMETRIKE te identitetit, a e nxjerr karta BIOMETRIKE e identitetit te pavlefshme karten ekzistuese te identitetit dmth qe nuk eshte BIOMETRIKE?

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •