Selamun alejkum,
Sė pari deshta me tė falenderuar pėr korigjimin e disa fjalėve tė shqiptuara gabim pa vetėdashje.
Mbasi unė e kam kuptuar ndryshe pyetjen tėnde dhe ta kam dhėnė pėrgjigjen ashtu siē e kam kuptuar unė se, dija mirret jovetėm nga njė mėsues, por nga tė gjithė.
Ti Acid_Burn, mė paske pyetur se a kam mėsues personal dhe po tė them tė drejtėn, JO.
Unė siē tė kam thėnė edhe mė sipėrm se, diturinė e marr nga tė gjithė Dijetarėt qė argumentohen me Kuran dhe Sunnet.
Pastaj njė vėrejtje po ta bėj, qė tė mos kapesh pėr njė gabimi nė fjalė tė tjetrit pėr ta ofenduar atė!
Nė rastėse ke diēka me temėn urdhėro dhe bjere atė qė ke, kurse ajo qė flet ti qė selami nuk jepet ashtu, ti zotėri Acid_Burn, as qė e ke dhėnė selamin, mėsohu me dhan selam dhe mos ofendo mėsuesit e tė tjerėve mbasi nuk i njeh ato. Po ti ashtu tė paskan mėsuar mėsuesit e tu qė tė mos japėsh selam, hyn nė temė ashtu siē tė fteket ty pa me dhėnė selam vetėm pėr tė kritikuar tė tjerėt.
Unė shum bukur tė jam edhe pėrgjigjur nė pyetjen tėnde dhe nuk i ve bisht asaj, por ja qė ti nga mundimi nuk ke mund ta kėrkosh pėrgjigjen.
Sa pėr pyetjen qė ta bėra se nga e merr dijen ty Acid_Burn, e morra pėrgjigjen se ti e mer nga Ramadan Buti, mbasi je nxėnėsi i tij dhe mė mjafton mua ta kuptoj se ēfarė dijenije mund tė kesh ti.
Pastaj, duke lexuar mė tepėr pėr tė tė njohur, e kuptova se ti je nga tė devijuarit, qė e pėrkrah shumė bidatin dhe akidja tėnde ėshtė e Esharijve dhe Muterdive.
Bile ke thėnė se Ehli Sunneti pėrbėhet prej Esharive dhe Maturidive.
Nuk kam se ēka tė them mė tepėr, vetėm se e ndjen vehten qė tė mos e zgjas debatin me ty, se metėvėrtetė nuk mendoj se do tė kemi hajr nga kjo.
Krijoni Kontakt