Postuar mė parė nga
urtesia
- HAJDE RENĖ HAJDE,
NĖSE PĖR NJĖ SHEHID, PĖR NJĖ MUFESIR THEMI SE ĖSHTĖ QAFIR, ATEHER UNE MĖ MIRĖ TĖ JEM QAFIR SI ATA, SEPSE NJĖ NJERI QĖ JETĖN E TIJ E FLIJOI PER ALLAHUN SH.SH, DHE NASERI E VARRI NĖ VITIN 1966,
Sa per ilustrim,
Xhelati para se ta leshon ne litar i thotre, shqiptoe shehadetin.
Sejjid kutub i pergjigjet, krye punėn tėnde, sepse une pėr kėtė shehadet jam nė litar.
Sheh Kishku - dijetar i verbėr, pjesėn mė tė madhe tė jetės e kaloi nė burg, sepse kundėrshtonte sistmin - regjimin i cili sot po ben gjenocid mbi popullin e tij, e ju o "zotri" mint kėto njerėy i quani qafira ???
Atėher lus Allahun xh.sh.
qe shpirtin tuaj ta shperblen, shpirtin tuaj ta gezoj me Naserin dhe mubarekun e egjiptit tė cilėt paskan varre qafira,
shpirtin tend e gezoft bashkė me hafidh el asadin qe ka burgosur qafira, qė ėshtė baba i krzetarit aktual te sirisė, qė nuk ėshtė tetėr pos njėmillosheviq arab ...
kurse per vete lutem qe shpirtin tim ta denoj me nje vend bashke me qafirat sikur Sejjid Kutub, Shejh Kishku, e tj si keta.
I menēur paska qenė budalla kur ka thėnė:
Ēdo send ėshtė njė send, i padituri asnjėsend,
Ishalla ju jeni ne xhenet me ehli bejtin, ama nga fidi i ebu hehlit dhe kral hiseni qe thirej ne ehli bbejt sidhe me Millosheviqin e serbise.
Krijoni Kontakt