Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 33 prej 33
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-06-2012
    Postime
    20
    eu bre blizoo ,une jam i sigurt se nuk e ke inat alsatin se jep filma turq ,po si me duket tjeter kund flen lepuri Ø

p.s perseri ka reklama ,po ma thuaj ti se cfar ka tani ne al sat ??

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-06-2012
    Postime
    199
    Citim Postuar mė parė nga LIGAVECI Lexo Postimin
    eu bre blizoo ,une jam i sigurt se nuk e ke inat alsatin se jep filma turq ,po si me duket tjeter kund flen lepuri Ø

p.s perseri ka reklama ,po ma thuaj ti se cfar ka tani ne al sat ??
    Sipas plan programit perseri Turqe
    Tani seriozisht ,
    Betohem ne te gjithe familjen se nuk jam partiak dhe kurre skam votuar as BDI e as PDSH qe mos te mendosh se gjoja e paska inati PDSH-ja e qe une do ja ul autoritetin =JO.
    Por ju disa qe i shiqoni , keni simpati te turqit e jo te Alsati , dhe kjo juve ju dhem qe nuk doni ta pranoni .
    Ju pershendes miko . fundi , eshte e drejta e jote edhe e juaja cka shiqoni ...
    Por bejeni pyetje vehtes , pse ata Shqiptare qe jane me miliona skane asnje te drejte ne gjuhen e vet te ken se paku nje program ne Shqip , bile 2 ore ne dite ?
    Kete pyetje as qe ja beni vehtes , po nejse ...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-06-2012
    Postime
    20
    o blizoo edhe une jam a partiak ,por te them te drejten as alsatin nuk e shiqoj shume ,kam ndjekur vetem filmin dashuri dhe denim ,alsatin e kam mare inat se shpesh i kam shkruar per ceshtjen e shtrejtimit te rrymes ,pasi qe nuzk kane kthyer pergjigje i kam mare inat ,cfar nuk u kam thene ,por kjo nuk do te thote se ata nuk kane te drejte te japin filma te tille ,sport,pizzicato ,ani cat emisionin e YELMAZIT e kam inat se ma sjelle boki 13 at pederastin maqedon,por nuk do te thote tani se ata nuk bejne ,kerko nga memedheu qe ti ndaloje filmat turqe se ata i shiqojne ma shume se ne maqedoncat

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •