Kjo mendja ime ,ku po fluturon sot keshtu ?
Kjo mendja ime ,ku po fluturon sot keshtu ?
I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)
Sa kot me duket, futem ne forum kinse,e nga muzika smund te degjoj asnje kenge....![]()
Kjo koha po me ben nervoze shum gri![]()
Serioze amin![]()
Tipiko cudi eeeee thu se gjo e rrall ajo qe the ti hahahhahahah duhet me e qujt veten me fat hahahhaah
keta komshinjte e rinj jane te cuditshem fort, ne 2 te nates e gjeten te spostojne mobiljet mbreme...mire me muziken ne kupe te qiellit u mesuam meqe shumica jane studente dhe nje me dy kemi festa ketej, po edhe keta na mungonin ne pallat...
hahaaa, broku je bere me keq ato plakat e pallateve qe s'kane me ca merren gjithe diten,,dhe nje me dy rrin duke komentuar te rinjte e katit![]()
po po, te ishe ne vendin tim s'do flisje keshtu ti. deri ne 2 e gjysem gerr verr leviz ketej leviz andej, edhe nje termet do kish qene me delikat se ata
ankohem dhe per muziken se s'kane gusto fare...
Me ben pershtypje,ne kete forum kur thone jemi keshtu,dhe ter ajo feste e bukur qe u be me rastin e 100 vjetorit te pavaresis,ca te pa kultur shkelin neper torte,ndersa thone na ka ber Enveri keshtu,na ka bere turku keshtu!!Kete nuk do ta arrij ta kuptoj tek ca njerez!
Ky sms me beri pershtypje 'Pershendetje ......! Mos duhet te pres edhe me shume per ate kafen e premtuar nga ju? '
1. Ma thote sikur e kam per detyre ti jap kafe
2.Sdi te kem premtuar gje.Sdi se vuaj nga kujtesa kaq e re.![]()
I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)
Forumi..qenka bosh...s'paska njeri...
Stela![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Krijoni Kontakt