S'mu punoka sot. Spo filloj dot. Can't wait for my vacation!
S'mu punoka sot. Spo filloj dot. Can't wait for my vacation!
vetja
---------
njera
-----------
njera
--------
njeri..kur ishte djal i holle
kur u be gjithe ai gomar
kalonte aty , dukej i vogel, kur ishim ne te njejtin vend, gjithe ai goma i madh, gjigand
vetem nje shqiptar ja kolante
me cfare e ushjqene kete i pyeta? lol,
------
keta
We never really grow up, we only learn how to act in public.
me beri pershtypje sot nota qe morra ne clinical medical laboratory class...kisha vetem 3 ore gjume, me shume se 500 slides...dhe mora 90%...po lutesha te kaloja provimin se po smore 75 e lart you fail...yay, dhe 96% ne physiology, jam torturuar ama duke mesuar per keto provimet, tani dy provime te tjera kete jave...god help me...off to study :///
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
I/E nderuar Ne ju konsiderojme pjese te familjes se Raiffeisen Bank ne Kosove prandaj sot me rastin e ditelindjes suaj pranoni urimet tona me te sinqerta !
Sender:
Raifeisen
Message centre
+38649009333
Me beri pershtypje sepse une nuk jam klient i kesaj bankes dhe sot nuk kam ditelindjen hiq![]()
flm miamezi sa po pres pushimet lol...ja dhe 9 jave te tjera dhe do kem 2 jave pushim
)))
and yes jan selfish, dhe mendoj se sdo ishin selfish nese do kishin mundesi te lindnin femije, qe te heq gjithe "selfish acts" qe mund ti kesh pasur me perpara se te beheshe prind...por fatkeqesisht vetem ne femrat mund te kemi me shume kete kualitet
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Gjithmone e ngaterroj krahun e kapakut/serbatorit te benzines. Gjithmone do I vij rrotull apo do ndaloj te shoh nga kush ane eshte para se te marr gas. Me shofin te habitur ato indianet/arabet ( most of 'em).kshu eshte kur e nderron maqinen shpesh.
Shif prape ky. shume I shkathet je. Loooool
jam pushim
do dal ne mall
skam cfare te bej
po bej kohe pa vajtur ne palester
paguaj kot
ja kjo me ben pershtypje lol
po pink, shume![]()
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Krijoni Kontakt