Close
Faqja 95 prej 105 FillimFillim ... 45859394959697 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 941 deri 950 prej 1045
    Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Pėr: Sot me ben pershtypje...

Citim Postuar mė parė nga silentgirl Lexo Postimin
    Hahahaha...,Ai ja ka mare doren Mi Corazon... ..,pastaj ai i ka gallata keto...,nuk besoj ti beje Plaku ato gjera...
    Se njeh Plakun ti

Corazon, bera shaka, si kam folur Foles lol, pervec dy rasteve

i/e regjistruar Maska e silentgirl
    Anėtarėsuar
    19-11-2011
    Postime
    1,985

Citim Postuar mė parė nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    Se njeh Plakun ti : p

Corazon, bera shaka, si kam folur Foles lol, pervec dy rasteve
    Tani,te njoh apo ste njoh.. A nuk thashe qe nuk i beje ti ato pune...
    Pyetni te diturit ,rrini me te urtet dhe shoqerohuni me te varferit.

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

po ja i bera? cndodh me mua? :S

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

Mora nje mesazh,dhe e lexova disa here..Ehhhh.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

E lexova disa here se te pelqeu, apo se nuk e kuptove?
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    E lexova disa here se te pelqeu, apo se nuk e kuptove?
    Hahah,per bese e lexova disa here dhe nuk u ngopa se lexuari...ehhh,edhe ti Mia@,e"merzitshme"je.

CHEERFUL GIRL
    Anėtarėsuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536

Citim Postuar mė parė nga Ēaushi Lexo Postimin
    POROSIA E PRINDIT PĖR BIJĖN E POSAMARTUAR

- Nė ditėn e martesės sė saj e thirri prindi i saj dhe i tha:

Bija ime, ti sot transferohesh tek dy duar tė huaja. Nė kėtė natė do tė mbulon njė kulm i huaj nė shtėpinė e njė burri tė huaj. Nė kėtė natė do tė qėndroj afėr krevatit tėnd tė pastėr nė shtėpinė time dhe nuk do ta nuhasė mė aromėn e pastėrtisė mbi jastėkun tėnd tė bardhė. Pėr herė tė parė gjatė jetės sime mė rrjedhin lotėt sikurse lumi. Sot nga sytė e mi mė mungon fytyra e vajzės sime e cila do ta ndriēon shtėpinė e re.

Sot emocionet dhe ndjenjat e mia mė kthejnė mbrapa dhe ma rikujtojnė atė ditė kur familja e nėnės tėnde ma dorėzoi vajzėn e tyre duke iu rrjedhur lotėt si lumi nga sytė e tyre. Unė mendoja se ato janė lot gėzimi. Nuk e dija deri mė sot se ata i mundonte atė ditė ajo qė sot mua mė mundon dhe ajo qė ma djeg shpirtin nė kėtė orė ata i djegke atė ditė dhe ajo qė ma shtrėngon zemrėn dhe shpirtin nė kėtė moment kur unė tė dorėzoj me dy duart e mia te njė njeri i huaj, ua shtrėngonte atyre shpirtin dhe zemrėn atė ditė.

Bija ime mė beso, se po t'i kisha pasur atė ditė kur e martova nėnėn tėnde ndjenjat e prindit qė i ndjej sot, do ta kisha harxhuar jetėn time qė ta bėj tė lumtur nėnėn tėnde ashtu si kam dėshirė sot qė burri jot ta harxhon jetėn e tij qė ty tė bėn tė lumtur. Nė kėtė moment pendohem pėr ēdo moment qė kaloi dhe nė tė e mundova dhe e ofendova nėnėn tėnde. Sot e paramendoj tė ardhmen dhe tė parafytyroj se si qėndron para meje duke mė thėnė se burri im mė mundon dhe ofendon. Nuk di ēka tė veproj? I lutem Allahut qė tė mos mė mundon mua nėpėrmjet teje.

Vajza ime e vogėl, njeriu gjithmonė krenohet se gruaja e tij e donė. Pėr kėtė arsye pėrkujdesu ta paraqesėsh dashurinė tėnde para familjes sė tij. Respektoje familjen e tij se ai donė tė krenohet para tyre se e ka martuar njė grua e cila e donė dhe e respekton atė dhe familjen e tij. Bija ime, kur burri jot zemėrohet pranoje zemėrimin e tij me qetėsi dhe kur gabon shėroje gabimin e tij me durim dhe kur atij i ngushtohet dynjaja zgjeroja atė me gjoksin tėnd. Dije se ti je kurorė mbi kokėn e tij e zbukuruar me xhevahire ose me thera qė ia gjakosin kokėn e tij.

E dashura ime, bėhu pėr tė tokė e nėnshtruar dhe ai pėr ty do tė bėhet qiell dhe bėhu pėr tė shtrat e ai pėr ty do tė bėhet si shtyllė. Ruaja nderin dhe syrin e tij dhe pėrkujdesu qė tė mos nuhat nga ti pėrveē se tė mirėn dhe tė mos dėgjon nga ti vetėm se tė kėndshmen dhe tė mos shikon syri i tij vetėm se tė bukurėn. Bija ime rikujtoje se sa u lodha pėr ty dhe me sa mund tė edukova me edukatėn mė tė mirė. Pėr kėtė arsye bėhu shėmbėlltyrė e mirė qė tė shihet nė ty morali i jonė i mirė.
    E lus Allahun e Madhėruar qė tė sjell lumturi nė jetė.

Vajza ia kap prindit dorėn, i rrjedhin lot nga sytė e saj dhe i thotė:
    Prindi im, sa shumė tė dua dhe sa shpresoj qė burri im tė jetė si ti.

Prindi im, unė tani nuk posedoj diēka tjetėr pėrpos lutjes sime pėr ty: O Zot, bėje prindin tim banorė nga banorėt e Xhenetit dhe shpėrbleje pėr tė gjitha mundimet e tij qė i kishte me mua dhe mundėsona qė tė takohemi sė bashku me familjet e tona nė Xhenetin Tėnd.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU
    Me emocionoi shume kjo histori , shume e bukur

Mua me ben pershtypje sot , si ka mundesi qe kur martohesh me dike , dikush qe ka qene i huaj per ty , behet njeriu me i afert. Deri dje mendoja vetem per prinderit dhe here pas here me mumgonin shume .... ndersa tani paresore mendoj per familjen e re qe po krijoj....
    E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

cfare te emocionoi te ajo historia Arvima? sepse mua teksa po e lexoja ma mori frymen, sikur te me kishin vene nje lak rreth fytit.

CHEERFUL GIRL
    Anėtarėsuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536

Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    cfare te emocionoi te ajo historia Arvima? sepse mua teksa po e lexoja ma mori frymen, sikur te me kishin vene nje lak rreth fytit.
    Me emocionuan fjalet e babait per te bijen ne diten e marteses , secili reagon ne menyra te ndryshme Broken , ndaj nuk jane njerezit njelloj
    E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119

Paska qene burre zgjutky plaku kesaj keces re me arvime. Bravo i qofte keshtu i keshtu i ka lezet me fol nje burri fisnik

Faqja 95 prej 105 FillimFillim ... 45859394959697 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •