Koha e bukur qe po mbretron sot
Koha e bukur qe po mbretron sot
Kultura,sjellja edukata,arsimi e bėjnė njeriun tė vlefshėm!!!!
oj alnose,
ky ka kujtu se do ishe gjithnji "extra vergine" gjithnji prandaj thote u plake,...lol
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
hahaaaa, ashtu eshte ka lezet kur te sherbejne te tjeretju andej nga amerika e keni cik problem kete punen mungeses e kohes ne fakt, po une po te qe se do kisha nja ca vite andej dhe do kisha heq dicka menjan, do vija me te paren ketej poshte nga tirana te investoja ne ndonje biznes te lezecem dhe te rrija si pasha. te njejten gje i thashe dhe xhahxhait tim qe eshte andej nga ju, po sju mbushte mendja ju joooo, e keni me mire te punoni si roboter nga mengjesi der ne darke per amerikanin ju
po ja na nis ne ndonje foto ketu, dhe e ndajme direkt ate muhabet, ne jane duke tall bycen me ty mileti, apo jane duke te bere me ter mend komplmenta qe te takojne. ta ndane endlessi me te paren ty me rrush, cke![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
hahhah dreq ,ore po andej njerzit po vriten sikur te jene zogj fushe ore ,ky thot te hapesh biznes andej ,jo re se jam rehat ketu , te pakten jam ne rregull skam frik mos ha ndonje gur kokes ....
Do ve nje foto po jo tanii se skam mundesi qe ketu, po se mos llustron dhe ti, se kete tjetrin qe me ben komlimenta te tilla do e le ti laj ato corapet vet sot dhe lavatricen se le ta perdorin lol hahahah
ti sjell edhe une corapet me poste me mi la icik?
se filojme me pompe, jo me furce pastaj
![]()
---voudou.. ---
opo silli dhe ti se ate pun do bej pas pune ,2 lavatrice,se u shtuan dhe ca sme gjeti gje : D deri sa sme jan ngritur nervat pastaj i lidhe corapet me njea tjetren dhe ruhuni
Uff uff burrat shqiptar
E nje gje te mire e keni qe dini ti perdorni shume mire dhe pompat bashke me furcat dhe na zbusnine na beni si kotele lol![]()
corapet lidhi ti, po vetem mos na lidhesh breket me njera tjetren, se hajt e te gjejme vend ku te futemi ne pastaj![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
hahahhah dhe ajo mund te ndodh hahahhha
pse thu ti qe qenka mire andej,
grave knej vetem furcat e shefit i bojme derman,..lol
![]()
---voudou.. ---
Krijoni Kontakt