loja..........po dominon kudo........dhe duket si dic normale.......te gjithe luajne lojen e tyre........shpeshhere me gjera qe nuk e perbejne nje loje.......
eshte bere kaq normale te luash pjesen........saqe kur e kap veten ndonjehere jashte loje, te duket sikur je alien, frika eshte kaq e madhe, sa mendja nxjerr ne vitrine pretekset me pikante per tja shitur zemres ose shpirtit te njeriut........dhe loja vazhdon aty ky u braktis........sigurisht qe frika kur perballesh me veten eshte nje ndjenje mbytese.........por nuk eshte fundi.........por ne shume raste eshte me e thjeshte te luash.......pavaresisht se ajo qe humb nuk ta gjen kush me.......
Njera qe po nxirte makinen nga parkingu , se mora vesh po hyte apo po dilte.
Ndonjeher duhet me u ngushelluar se paska dhe me keq se une
Njekohesisht me ka be pershtypje rrezet e diellit mbi debore, pamje relaksuese :-))
Jeto sot se neser nuk i dihet
Filmi komedi "shefat e kqij" ishte film i papare dhe me i miri me humor qe kam pare deri me sot![]()
.....mirėkuptimi dhe sinqeriteti ne zemer![]()
Inteligjences Zoti i ka vėnė kufi kurse idiotesisė jo.
Konrad Adenauer
....per te saten here, se si munde te prekesh nga njerzit qe respekton, hmm..
Kjo video dhe veprimet e pa pergjegjeshme te kujdestarit te luaneve...,qe edhe pas sulmeve te luanit vazhdon ta ngacmoj dhe ta gjuaj.....
Pyetni te diturit ,rrini me te urtet dhe shoqerohuni me te varferit.
Nje zile tel
Nje kolegia ime
Marye ik shiko kontin se filanes ja kishin boshatisur pasi vajtem tek restoranti vietnamez.
Ne fakt mora dicka qe as nuk e hengra dhe ketu eshte zakoni kur jemi shume veta behet shuma finale dhe pastaj pjesetohet me sa. Persona ishim dhe gjithsecili paguan pjesen, une shyqyr pagova me pare ne dore ndersa te tjeret te gjithe perdorin kartat bankare, edhe per 20 apo 30 euro perdorin kartat, dhe njeres i kishin debituar nje shume te madhe, ncncnc,
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Koha e mire me diell dhe bora ne bjeshk sa bukur qe duket.
Krijoni Kontakt