ne 9 vajta
ne 9 u ktheva
nje dite para nje ditelindje vajta
nje dite mbas nje ditelindje u ktheva
dy dite me perpara e preva bileten ne te dyja rastet
![]()
ne 9 vajta
ne 9 u ktheva
nje dite para nje ditelindje vajta
nje dite mbas nje ditelindje u ktheva
dy dite me perpara e preva bileten ne te dyja rastet
![]()
leshator vajta
leshator u ktheva
nga fieri u nisa
ne fier mberrita
Nje budallacke amerikane.
une: I'm in Albania now. So how is everything? one bf now or more? :P
ajo: Ahh sweet, how's it going there?Hmm... well I had a lot of shit with the guy who really cared and we've like ended shit for good and honestly I miss him :/ BUT my new years resolution is to no longer give a shit, so I don't care! Haha
Une: Stupid girl.
ajo: Hey now that's not nice
i thash dicka te keqe :-D
keta francezet qe punojne sa ankohen mor aman, sikur gjithe kohen qe harxhojne duke ankuar ta perdornin per te punuar mire do ishte, nuk e shikojne gjithe kete papunesi qe i rrethojne
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Kjo video......
Pyetni te diturit ,rrini me te urtet dhe shoqerohuni me te varferit.
Kam kete kolegun kosovar, flasim shqip nuk kuptohemi, nuk e kuptoj dhe nuk me kupton , pastaj ja fillojme e flasim frenjgjisht , vetem ashtu kuptohemi, ncncncnc
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 24-01-2013 mė 17:20
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Sot me beri perythspje koha..shi bor diell ere shi..hmmmm e bukur
Where there is love..there is life.!!
me ka bere pershtypje dicka vertet e rendesiushme ;
si fuksionon sistemi kapitalist ;
ne fillim te jep pune , ti punon fort dhe ben para por ato asnjehere nuk mjaftojne pasi niveli i mireqenies ritet here pas here dhe ti vertet mundohesh fort qe te punosh aq shume sa te ndjekesh me te njejtin hap duke privuar qetesine ,shlodhjen dhe vete jeten , pothuajse si nje gare e cila ti gjithmone je shume mbrapa , derisa kur sistemi e sheh qe ty nuk te kane ngele fuqi , atere vjen kriza e cila te le pa pune , te rit taksat dhe nese dikur ishe nje skllav i vlefshem tani nuk je asgje , akoma as edhe nje skllav nuk mund te jesh .
nj miku im vrau veten , pikerisht se nuk mund ta perballonte kete sistem vertet te ashper .
njeri ketu
ka 30 minuta qe po degjon te njejten kenge![]()
Ngushellime per mikun :-))
E njejta histori e nje te njohurit tim, pasi shume kredish te marra per biznesin qe kishte hapur , kriza e coi deri ne nje gjendje depresioni ku nuk po arritente dot te gjente nje rruge zgjidhje per te dal nga borxhet .
Rezultati : Nje grua pa te shoqin , femijet pa baban dhe nje familje me borxhe mbi supe :-((
Jeto sot se neser nuk i dihet
Krijoni Kontakt