Close
Faqja 55 prej 105 FillimFillim ... 545535455565765 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 541 deri 550 prej 1045
    i/e regjistruar Maska e silentgirl
    Anėtarėsuar
    19-11-2011
    Postime
    1,985
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    kisha nje prezantim, po nuk arrija dot ti kontrolloja emocionet e ndjeja qe po me dilte zemra vendit dhe asnjehere nuk kam pire ilace , por sot u ndjeva keq, dhe piva vetem 20 gr propranolol dhe u ndjeva aq mire me pas, ligjerova dhe as nuk me ndjente fare per te tjeret.
    mire eshte ta perdorni here pas here sidomos ne provime
    nese ti ke dale mire ne prezantim..,u dashka provuar me te vertet propanololi..

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anėtarėsuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520
    Kerpurdhat,edhe tigani!

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    kisha nje prezantim, po nuk arrija dot ti kontrolloja emocionet e ndjeja qe po me dilte zemra vendit dhe asnjehere nuk kam pire ilace , por sot u ndjeva keq, dhe piva vetem 20 gr propranolol dhe u ndjeva aq mire me pas, ligjerova dhe as nuk me ndjente fare per te tjeret.
    mire eshte ta perdorni here pas here sidomos ne provime
    ......

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    une happy smile-it

i/e regjistruar Maska e Etna Etna
    Anėtarėsuar
    22-06-2011
    Postime
    2,265
    Si mund te ta shterngoje doren dikush aq shume sa te te krijoje nje pike te kuqe gjaku te mpiksur??
    I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)

i/e regjistruar Maska e silentgirl
    Anėtarėsuar
    19-11-2011
    Postime
    1,985
    Me ben pershtypje kjo komshia ime ketu.. ,nuk ka dite qe te mos e degjoj duke bertitur ..,Nuk e kuptoj nese eshte ne karakterin e saj,nese e rreh burri ,nese i ngrejne nervat kalamajt etj
    Po prap....,nuk mendoj se ka arsye qe nje femer te bertasi sa ta degjoj i gjithe pallati...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    wow moj, vertet

po ja ky emri me beri
    pro pra no lol
    ka qene ilac serioz
    beta blockers are very important drugs
    Marya un behem shume nervoze per prezantimet, pshm nje prezatim qe duhet ta bej per 10 minuta e shkurtoj tek 1 minute sepse me merret goja dhe as nuk kuptoj veten lol...propanolol e di qe te ndihmon me stage freight por besoj se shkove tek doktori qe te ta jepte si prescription? se ketu kjo nuk eshte over the counter
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Citim Postuar mė parė nga silentgirl Lexo Postimin
    Me ben pershtypje kjo komshia ime ketu.. ,nuk ka dite qe te mos e degjoj duke bertitur ..,Nuk e kuptoj nese eshte ne karakterin e saj,nese e rreh burri : p,nese i ngrejne nervat kalamajt etj
    Po prap....,nuk mendoj se ka arsye qe nje femer te bertasi sa ta degjoj i gjithe pallati...
    Kur te vij une ne tirano ma prezanto mu

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    ......
    Moj cupke, eshte i vetmi ilac qe jepet ne situata te tilla, te gjithe e perdorin kur japin konferenca dhe sidomos kirurget per te evitur dridhjet e duarve gjate operacioneve,...
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Moj cupke, eshte i vetmi ilac qe jepet ne situata te tilla, te gjithe e perdorin kur japin konferenca dhe sidomos kirurget per te evitur dridhjet e duarve gjate operacioneve,...
    e di ca ben efekt tjeter? para se te fillosh te flasesh, thuaju te gjitheve me falni jam pak e emocionuar, flm per mirekuptimin dhe me beso qe funksionon mire s'ka asgje te keqe ne emocionet e momentin, s'jemi robot
    sa per kirurget, mund te ndodhe ndonjehere, por nese fillojne ta perdorin vazhdimisht sepse nuk e perballojne dot situaten me mire te nderrojne profesionin fare.

Faqja 55 prej 105 FillimFillim ... 545535455565765 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •