KA disa dite si dhe sot ...heshtja e nje personi ...![]()
KA disa dite si dhe sot ...heshtja e nje personi ...![]()
Kur bleva nje xhup per vajzen javen e kaluar harruan ti hiqnin alarmin. Bohhh s'eshte hera e pare qe me ndodh! Kush kthehej prape! Gjysme ore larg. Vete sot dhe u tregoj xhupin, dhe.......s'kishte alarm. U bera se doja veten se po me merrnin per me fiksime, lol. U thashe nuk ka mundesi. Isha shume e sigurt qe aty ishte se u mundova ta hiqja, plus e pane dhe burri e femijet. S'kisha lajthit.Shkova ne makine, kerkova dhe , perdhe e gjeta. As vet nuk e di si ka rene vet. Vura dicka siper xhupit, nje pasqyre qe e bleva pak para se te vija aty, por pa ushtruar ndonje force qe te shkaktonte renien e alarmit. Vajta ua cova ne dyqan me shume qe te me besonin. ehhhh!
Feelings change - memories don't.
Sa pashe canten e paskam ardh ne Pune pa wallet. Tani qe e di Sma mban me drive . lol.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Hapa facebook se kusherira do fotografite e pushimeve.
Do e mbyll perseri, do lodh une koken ti hedh nje nga nje. >.>
Do e bej ne menyre tjeter.
Forumi sot duket sikur ne gjume...![]()
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
....mikja Shkenca,e cila eshte me plotekuptimin e fjales "powerfrau"![]()
Referime: 1
Kush eshte ai/ajo qe ka vene emrin tim? :| Aq shume i kam befasuare kur kane vezhguar sa jane regjistruar dhe vune emrin tim?
Haha,une ne fillim kur jame regjistrua,nuk dija cfar jane ,,referimet''dhe pyeta nje moderator se cfar do te thot qe me shkruan :
Referime: 2 ( me duket),mendoja mos ishte verejtje hahaha
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Krijoni Kontakt