ishaum duke pire kafe me nje shok e kur dolem u afruma tek nje makin e huaj ishte e ngajshme si e jona ...kishte ra muzgu po si nuk e vrejtem makinen edhe duke folur u habitem hahahahahah
ishaum duke pire kafe me nje shok e kur dolem u afruma tek nje makin e huaj ishte e ngajshme si e jona ...kishte ra muzgu po si nuk e vrejtem makinen edhe duke folur u habitem hahahahahah
Unė s'jam i huaj ne vendin tim..!!
I huaj je ti qe me shikon pa arsyetim, e me gisht ne armė me tregohesh trim!!![]()
France 5 do beka nje reportazh tek puna ime , mama mia, mama mia, gjithe diten e marte do i kemi neper kembe dhe emisioni jepet ne 30shtator, mama mia, do shikoni marien ne tele, mama mia sa tmerr e kam, dua sdua do me degjojne kur prezantoj me theksin tim te tmerrshem
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 06-09-2012 mė 12:13
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Takimin qe kisha ,me mjekun e spitalit![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Ne cfar province kemi perfunduar ka vite qe sndryshon e ne gjiro shef shura maria e pleq.un mortorio....
Ra shi me ne fund .. sikur u pastrua dhe Qyteti se ta shpifte pluhuri dhe Smog.
me ben pershtypje kur degjoja studentet qe ankoheshin per farmokologjin..tani e di pse...spo me pushon dhimbjet e kokes :/
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Pele si mysafir ne Sky 90! Legjend e gjalle eshte tipi!
Jetė e rėndė.......!!!
Krijoni Kontakt