Close
Faqja 31 prej 105 FillimFillim ... 2129303132334181 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 1045
    i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Per ty Etna !

Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

Talking

Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    .................................................. .;
    po thuje mo dhe ti Marya, si bo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    Rexhi wow 19 provime per 11 jave jane shume, jam kurioze te di si eshte i strukturuar nje provim atje? me ben cudi qe jane kaq shume, kur ne kemi jo me shume se 32 provime ne 6 vite mjekesi (kaq me duket se jane, por s'jam shume e sigurte se me duhet t'i numeroj prape)...

tani i numerova, 34 provime jane gjithsej.
    broken smile, na japan aq shume material sepse mbarrojm vetem ne 27 muaj sesa 4 vjet qe eshte e zakonshme per nje allopathic apo osteopathic medical school...sepse nese do shkoja per 4 vjet medical school sdo kisha aq shume provime, none stop, por ky program duan qe te na mborbadojn sesa me shume me informacione, qe te jemi me te pergatitur kur te shojm ne rotation dhe basically nese doktori s'eshte aty ne bejm punen e tij/saj, vec smund te prescribe controlled substances, ketu ne florida, vetem MD and DO can
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    25-06-2012
    Postime
    661
    Si jam sot.
    Me keq se dje.

Nje milion leke kush ma numeron nje ne Lule te ballit, te shpetoj

Vetja lol
    Pse futem ne forum.
    Duhet te jem ne emergjenci.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga A.LePuLush : 15-08-2012 mė 07:37

CHEERFUL GIRL
    Anėtarėsuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536
    Citim Postuar mė parė nga A.LePuLush Lexo Postimin
    Si jam sot.
    Me keq se dje.

Nje milion leke kush ma numeron nje ne Lule te ballit, te shpetoj

Vetja lol
    Pse futem ne forum.
    Duhet te jem ne emergjenci.
    Po me dhe nje milion euro , ta numeroj une
    E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    broken smile, na japan aq shume material sepse mbarrojm vetem ne 27 muaj sesa 4 vjet qe eshte e zakonshme per nje allopathic apo osteopathic medical school...sepse nese do shkoja per 4 vjet medical school sdo kisha aq shume provime, none stop, por ky program duan qe te na mborbadojn sesa me shume me informacione, qe te jemi me te pergatitur kur te shojm ne rotation dhe basically nese doktori s'eshte aty ne bejm punen e tij/saj, vec smund te prescribe controlled substances, ketu ne florida, vetem MD and DO can
    isha kurioze me shume per organizimin e provimeve, sepse ketu psh funksion ndryshe, dmth mbaron nje lende qe mund te zgjase nje semester ose nje vit dhe ne fund jepet provimi qe zakonisht eshte me goje, ndonjehere behet quiz para se ta japesh me goje...pra nje lende eshte nje provim. vitet e para jepen lendet baze, qe jane kimi, fizike, biokimi, histologji, biologji dhe gjenetike, anatomi, fiziologji, patologji te pergjithshme etj, dhe vitet e fundit jane ato me kliinike, si semiologji dhe semeiotike, anatomopatologji, diagnostike, gjinekologji, psikiatri, neurologji, dermatologji, infektologji, pediatri etj, por keto jane me kryesoret. recetat me ilace ke te drejte t'i besh vetem pas abilitimit per mjek, dhe per ta marre jepet nje provim tjeter pas diplomes.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    isha kurioze me shume per organizimin e provimeve, sepse ketu psh funksion ndryshe, dmth mbaron nje lende qe mund te zgjase nje semester ose nje vit dhe ne fund jepet provimi qe zakonisht eshte me goje, ndonjehere behet quiz para se ta japesh me goje...pra nje lende eshte nje provim. vitet e para jepen lendet baze, qe jane kimi, fizike, biokimi, histologji, biologji dhe gjenetike, anatomi, fiziologji, patologji te pergjithshme etj, dhe vitet e fundit jane ato me kliinike, si semiologji dhe semeiotike, anatomopatologji, diagnostike, gjinekologji, psikiatri, neurologji, dermatologji, infektologji, pediatri etj, por keto jane me kryesoret. recetat me ilace ke te drejte t'i besh vetem pas abilitimit per mjek, dhe per ta marre jepet nje provim tjeter pas diplomes.
    po tani po marr lendet qe permende por keto lenda i kemi vetem per disa ore ne jave, sepse gjithesej keto 11 jave kisha 9 subjekte, disa nga keto subjekte thjesht bere disa jave dhe e mbaruam (jemi pothuajse 8 ore ne shkolle cdo dite, gjithe javen)...ato elnda si pshm fiziologji, anatomi, physical diagnosis i kishim qe kur fillum semestrin dhe qe tani qe do mbarrojm...per 15 muaj do marr lenda te tilla, pshm per dy jave do me fillojn 9 klasa te tjera, per pathophysiology, EKG, Medicine and Surgery, dicka e till se kam par gjithe listen lol...por kemi perseri physical diagnosis II (ku kete simester berem oral dhe exam qe nga koka deri tek gishtat e kembes lol) por thjesht nuk kemi bere akoma gjinekologjin, psikiatri, dermatologji dhe infektologji akoma, do ta fillojm kete semestrin qe vin dhe semestrin tjeter, dhe pas 15 muaj filloj klinikat, si pediatri, emergency medicine (ketu than qe mun te jemi me shume se 12 ore, qe me frikson pak :/), gjitheahstu do bejm dermatologji, orthopedics dhe dega te tjera
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    25-06-2012
    Postime
    661
    Citim Postuar mė parė nga Arvima Lexo Postimin
    Po me dhe nje milion euro , ta numeroj une
    Te tjeret e bejne falas ti kerkon nje milion EURO. Lek po deshe

CHEERFUL GIRL
    Anėtarėsuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536
    Citim Postuar mė parė nga A.LePuLush Lexo Postimin
    Te tjeret e bejne falas ti kerkon nje milion EURO. Lek po deshe
    Une kam tjeter metode , nuk punoj falas une

Ska gje , edhe dollarin e pranoj
    E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    po tani po marr lendet qe permende por keto lenda i kemi vetem per disa ore ne jave, sepse gjithesej keto 11 jave kisha 9 subjekte, disa nga keto subjekte thjesht bere disa jave dhe e mbaruam (jemi pothuajse 8 ore ne shkolle cdo dite, gjithe javen)...ato elnda si pshm fiziologji, anatomi, physical diagnosis i kishim qe kur fillum semestrin dhe qe tani qe do mbarrojm...per 15 muaj do marr lenda te tilla, pshm per dy jave do me fillojn 9 klasa te tjera, per pathophysiology, EKG, Medicine and Surgery, dicka e till se kam par gjithe listen lol...por kemi perseri physical diagnosis II (ku kete simester berem oral dhe exam qe nga koka deri tek gishtat e kembes lol) por thjesht nuk kemi bere akoma gjinekologjin, psikiatri, dermatologji dhe infektologji akoma, do ta fillojm kete semestrin qe vin dhe semestrin tjeter, dhe pas 15 muaj filloj klinikat, si pediatri, emergency medicine (ketu than qe mun te jemi me shume se 12 ore, qe me frikson pak :/), gjitheahstu do bejm dermatologji, orthopedics dhe dega te tjera
    si duket ju testojne disa here ne te njejten lende...dhe disa lende i keni te ndara ne disa pjese. ne psh ekg e kemi bere ne semeiotike...dmth me sa kuptova ju jepni provime edhe gjate leksioneve, ndersa ne kemi sezone provimesh gjate te cilave nuk ka leksione por vetem praktike ne repart paradite. si orar ne kemi 4 ore mbasdite cdo dite dhe paraditen praktike ne spital, kush ka deshire vazhdon me praktiken edhe pas leksioneve. ju me sa kuptova une keni pothuajse 8 ore teori cdo dite meqe e mbaroni brenda nje kohe me te shkurter shkollen, shume e lodhshme eshte keshtu...

po per te vazhduar specializimin (residency si quhet atje), duhet te kalosh nje test perpara?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga broken_smile : 15-08-2012 mė 09:30

Faqja 31 prej 105 FillimFillim ... 2129303132334181 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •