Postuar mė parė nga toni54 e po mire e ke moj te kuptoj....ama na ke harruar pranoje ...as sna ke pershedet as snq ke ftu naj kafe hahahahahaha e di sa kohe .... Ku te pershendesja? Haha kemi ngel qe ke kantina e saures hihihih
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Postuar mė parė nga *suada* Ku te pershendesja? Haha kemi ngel qe ke kantina e saures hihihih eeeee per kete une i quaj shume gjera dobesi ne jete ....qe njerzit shume shpjet harrojn shoqerine....une se kam ne qejf kete...
Postuar mė parė nga toni54 eeeee per kete une i quaj shume gjera dobesi ne jete ....qe njerzit shume shpjet harrojn shoqerine....une se kam ne qejf kete... Nuk kam harruar shoqerine jo... Mos ke merak
Kjo suada me Beri. :| Edhe ky Toni
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga A.LePuLush : 07-08-2012 mė 16:29
Postuar mė parė nga *suada* Nuk kam harruar shoqerine jo... Mos ke merak kur te vij ne pushime dua te me presesh me kafe ne dore hahahahahahahahah aty do te besoj
Postuar mė parė nga toni54 kur te vij ne pushime dua te me presesh me kafe ne dore hahahahahahahahah aty do te besoj Bujrum po ta mbajti hahaha
Postuar mė parė nga A.LePuLush Kjo suada me Beri. :| Edhe ky Toni Me behet qefi
Postuar mė parė nga *suada* Bujrum po ta mbajti hahaha uuaaaaaaaaaaaaa me kallash me pret moj a.....hahahahah
Me beri pershtypje mungesa e Suades!Shyqyr qe erdhe ...
Postuar mė parė nga pranvera bica Me beri pershtypje mungesa e Suades!Shyqyr qe erdhe ... Faleminderit, mire se ju gjeta. Me beri pershtypje Zonja Pranvera Bica, shume kohe pa e lexuar Postuar mė parė nga toni54 uuaaaaaaaaaaaaa me kallash me pret moj a.....hahahahah Jo jo, jemi te mirepritshem ne ketej nga alpet lol..
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt