Serioziteti i dikujt,nuk e kisha pare me perpara...
Serioziteti i dikujt,nuk e kisha pare me perpara...
Nje lajm qe lexova ne FB. Njeri ketu ne shtetin ku jetoj une, telefonoi 911 se nuk i pelqeu si ja kishin bere sandwich-in. Kujtonte se po ta merrte me me pak mish e ta zevenesonte me djath do kushtonte me pak, por jo. Kjo e merziti jashtezakonisht shume, dhe nga telefoni i restorantit telefoni policine. Dispatcher qe ju pergigj i tha, "Nese nuk te pelqen sandwich-i mos e bliiiii! Sa kam qesh.Cfare s'mban kjo toke!
Feelings change - memories don't.
sot me beri pershtypje qe ne te vertet ne ket bot ka njerz qe skuptohen leht , duan te mashtrojn duke te pare ne sy... gjyna te shkretet..
Dita e harxhuar mė kot ėshtė ajo e kaluar pa qeshur.
Stresin?? Kush e shpiku?Cfare shakash te shpifura qe te ben
![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Lol, meqe na kujtove stresin, piva kafen me njeren sot, dhe po me tregonte sa te mire e kishte burrin, e blahblah(asnjehere s'me ka pelqyer kur mburrin burrin. Nuk e di pse me duket sikur duan ti bejne qejfin vetes, ose nuk e duan, e ndjejne keqardhje per te), nejse pasi me foli fjale shume te mira filloi po me tregonte se vuante nga depresioni.Qe kur kishte lind cupen s'kishte punuar asnje dite. Gjej pune i thashe se s'ke ca ben tere diten e mendja te vete vetem per keq. Po sikur, po sikur, ja bente tere kohen lol. Sikur ne te tjeret e kemi cdo gje ne jete te sigurt, lol.
![]()
Feelings change - memories don't.
Dje ne park dikush kishte harruar cel, iu afrova me frike se mos ishte bombe, u perpoqa te zhbllokoja qe te merrja ne tel nr e fundit , po nuk arrita dot, pastaj e lashe po ne ate vend, e pashe qe njerezit kalonin dhe asnjeri nuk e preku derisa ika, do zoti e gjen personi qe e ka harruar , sepse sa here kam humbur dicka tek ai park e kam gjetur me vone.
Te ishte ne shqiperi do kishte avulluar telefoni.
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
I zuna ne flagrancė2 persona.
Busy Girl (12-03-2015)
Endera ime,uff ku dreqin me coi aq large
pershtypja me e madhe-c'ka o ka ndodhe me mua-apo lypset me shku me bo nje cheking ka truri![]()
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Krijoni Kontakt