Close
Faqja 15 prej 105 FillimFillim ... 513141516172565 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 1045
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    me ben pershtypje fakti qe na zodhen partnere te ndryshem cdo jave per physical diagnolis lab :/...gjithemone shkoja me keto dy shoqe qe te praktikonim me njera tjetre, sadoqe na thoshnin "mundoni te ndryshoni partnere ne laborator, se kur te praktikoni do ndesheni me njerez te ndryshem"...dhe hap emailin sot, dhe cte shikoj....me kan zgjedur partner 4 meshkujt ne klas...it will be freaking uncomfortable!!!!
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Vajza, pasi e lashe per here te pare tere diten kur erdha me rinte shume large, ftohte, sikur nuk me njihte, sa shpejt me harroi, i befsha punen punes qe me ndau nga vajza
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    Vajza, pasi e lashe per here te pare tere diten kur erdha me rinte shume large, ftohte, sikur nuk me njihte, :@ ddsa shpejt me harroi, i befsha punen punes qe me ndau nga vajza
    Vertet ??!! Une e le me prinderit e mij megjithse vajza ime eshte e vogel dhe sa vete ne shtepi fillon me kemb e me duar dhe qesh .Une cdo 2 ore jam ne skype .Keshtu do me ndodh dhe mua me vone ??! dhe une do ja bei naften punes ..

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    25-06-2012
    Postime
    661
    HistorirAT qe me tregon nena lol

mund edhe mos te kisha lindur. o.O

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Talking

Nje leter e afishuar tek porta kryesore e pallatit dhe me ishte adresuar.
    Ketu njerezit vetem me lajmerime komunikojne
    Shkruante
    E dashur komshie
    Ti japesh ushqim zogjeve eshte nderi juaj, vecse juve me ushqimin tuaj afroni shume zogj qe vijne edhe ne ballkonin tone dhe macja jone hidhet perpjete nga gezimi, ajo i ka bere nja 5 viktima vetem kete jave.
    Te ushqesh zogjte ne ballkonin tend i vret me shume se sa mendon se i shpeton

E shkreta , une mendoja se ushqeja zogjte, ne fakt ushqeja macen e komshiesh
    Do ta ngordh
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Takimi me nje djale 20 vjecar qe e njohe...

Ne kafeteri me shoqeri ,ishim 7 veta dhe bisedojm,rra fjala per jeten,problemet,parane..
    Kishte kohe pa mos e takuar dhe pa mos biseduar me ate,kishte ndryshuar aq shume,
    aq ishte demoralizuar nga Jeta-per te vetmen arsye PARAJA.
    Perse Zoti s'na ndihmon,kjo jete nuk eshte e drejte,perse ai te kete e une te mos kem-ia ktheva po puno.
    Me tha: Zoti si Zote ka fuqi le tme jep pa mos punuar.
    po Zoti te ka dhene mende-perse nuk i shfrytezon,te ka dhene kembe e duar ke mundesi te punosh i thash.
    ai kishte rene aq thell me ca mendime sa qe vertet me la pershtypje e me beri te mendoj se cfare obsesioni i cmendur eshte bere Paraja per rrinin tone.
    Do gjej nje femer me letra ne gurbet ma ktheu ,ska lidhje edhe po te kete pasur edhe 5 fraera e hic sme intereson,me e poshtra e botes te jete ,vec qe te iki prej ketu
    po de- se atje tepisonat e kuqe ua kan shtuar,do shkosh e do hapish kanalet e gjermanit,ose do pastrosh banjote e tyre..
    Me erdhe teper keq se ashtu mendonte,akoma ne jete skam pare nje eprson te tille...
    I thash: po jeta ime e mire te duket a? por une perseri sjam demoralizuar,jetoj dhe qeshi,edhe une ndonjeher kam e ndonjehr s'kam,por perseri buzqeshi...'
    kjo bote eshte e padrejt me thoshte gjithmon,perse Nuhi,Isa,e Muhamedi a.s te ken qene Profet edhe ata kan qen njerez,edhe une jam njeri,e perse une te mos jem profet ...thoshte,u cudita !!!
    do te doja ne kete raste vertet te isha nje psikologe,sepse shume rende njeriu te del nga nje humner e tille-thjeshte per Para-ne.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga tetovarja87 : 08-07-2012 mė 12:03
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    So sleepy and tired. Shume kafeine duhet sot. Me 3 ore gjume veshtire do e kem sot. E ndjej, do jete dite e gjate. ouch. At least I had a good time. Lol

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    kam nje provim neser, qe keshtu duhet te mesoj gjithe naten sepse sa fillova kete programin kemi 3 provime cdo jave, dhe skam koeh to keep up...mire sot ne pune me kan dhen mua shumicat e klasave e vidoconferencave..pshm 4 klasa un, dhe nje part timer tjeter 2 klasa...ky plaku me beri pershtypje sepse me pa qe isha e zene duke mesuar...dhe e kishte mendjen nese un shkova te shikoja nese gjithecka ishte mire me nje klas qe do fillonte per nje minute (ate klas e pash 10 minuta me perpara)...dhe me thot "te te jap nje keshill dhe po deshe merre apo jo"....desha ti jepja nje grusht ne ate moment uggghhh...dhe keto damn klasa gjithemone me bihen kur kam provim diten tjeter
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Sa po me dhem koka, si me pase dicka mrena po me doket.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    25-06-2012
    Postime
    661
    Me ka bere njera nga fieri invite ose add (nuk e di si quhet) ne facebook

as nuk e dija qe kisha facebook. o.O

edhe nje njeri nga nje forum

Faqja 15 prej 105 FillimFillim ... 513141516172565 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •