Close
Faqja 4 prej 35 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 345
    Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Mjerisht, Shqiperia humbi shansin e dyte per te fituar statusin e vendit kandidat per BE, me zgjedhjen e njeanshme te Nishanit. Konsensusi kesaj rradhe nuk ishte i veshtire per tu gjetur, perpos alternativave kukull te propozuara nga mazhoranca. Hapi i rradhes mbetet uzurpimi i PS-se me Jozefina Topallin si kryetare te ardhshme.

Ndryshimi i vetëm, është se këtij i dridhen mustaqet para Saliut!
    E ke shume gabim! Nishani ka per ti kthyer kurrizin me shpejt se Topi, duke e njohur edhe si karakter.
    relata refero

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Problemi nuk eshte vete figura e nishanit si personazh,
    problemi eshte proçesi qe e beri nishanin president,
    nishani mund te jete shume burre i mire, megjithese kaq vjet ne qeveri dyshoj se ka mbetur i virgjer.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Ta gezoni diktaturen, skenaret e Salise. lol
    ce je tuj thon mer jahu ene ky diktator osht po salen ce e bone ti mre pul fushe ka ma diktator se sala ene xhaxhi do e kishte zilli.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Nese kryetari i opozites do te ishte nje politikan per te qene, atehere une mendoj se Presidenti i Republikes se Shqiperise do te zgjidhej me 140 vota.

Por, disa njerez duhet ta shohin fillimisht te keqen brenda tyre, pastaj te drejtojne gishtin gjetke!
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Aman o Uriel, se na lodhen ... te them te drejten menyra se si u zgjodh le per te deshiruar sepse ka nje perplasje kushtetuese ketu, por ama te rrish te presish konsesusit e Edi Drames i thone fiks "Prit gomar, te mbije bar". Pffttt ...

Ne fund fare, eshte dhe nje mesim politik per Edushken qe kurre nuk u mesua te beje politike. Ate c'kerkonte e mori, qeveria nuk ra.

Fitoi procesi, humbi konsesusi ... (Rroft shteti, poshte pazari ... )

Nje plus i madh per Saliun, dhe nje terheqje veshi per Ilir Meten. Kjo ishte e gjitha
    Presidenti ishte gjeja me e parendesishme e gjith procesit ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Scion : 11-06-2012 më 15:09
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Brari ja çfare ka shkruar shoqa jone ne fb ahahahah

Urime shqiptareve kudo qe jane per presidentin e ri,zgjedhje e duhur ne momentin e duhur ,me nje personalitet te tille e kemi te sigurte hyrjen dinjitoze ne Europe!!!!!
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Aman o Uriel, se na lodhen ... te them te drejten menyra se si u zgjodh le per te deshiruar sepse ka nje perplasje kushtetuese ketu, por ama te rrish te presish konsesusit e Edi Drames i thone fiks "Prit gomar, te mbije bar". Pffttt ...

Ne fund fare, eshte dhe nje mesim politik per Edushken qe kurre nuk u mesua te beje politike. Ate c'kerkone e mori, qeveria nuk ra. Fitoi kushtetuta, humbi konsesusi

Nje plus i madh per Saliun, dhe nje terheqje veshi per Ilir Meten. Kjo ishte e gjitha
    Presidenti ishte gjeja me e parendesishme e gjith procesit ...
    Te pakten elektorati shqiptar te ndergjegjesohet dhe mos haje pallavra propagandistike, te tipit integrim europian dhe enderra anetaresimi, sepse asnje force politike nuk zoteron filozofine perendimore e te berurit politike, por vec mentalitetin stalinist. Gjithsesi, jo per ti bere avokatin psikopatit Rama, alternativat e ofruara nga mazhoranca mund te ishin gjithcka, pervec te qenurit konsensuale. Mbetej vec propozimi i djalit te kryeministrit si zgjidhje konsensuale. Faturen ne fund e paguajne shqiptaret, per luften e interesave te ngushta partiake.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Uriel : 11-06-2012 më 15:26
    relata refero

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Kete nuk e kuptoj. Pse perplasje kushtetuese? Ishte ky rundi i trete apo i katert i votimeve?

-------------------------------------

Nese ishte rundi i katert, atehere cdo gje eshte brenda ligjit. Mjaftonin edhe dy vota me pak (71) qe Nishani te zgjidhej president.

Pra, nese presidenti u zgjodh ne menyre te rregullt, nuk shoh ndonje arsye qe te cenohen integrimet.

Ajo qe me pengon mua eshte fuqia absolute. Edhe pse ne skenen politike te Shqiperise anoj pak me shume ne te djathte, nuk me pelqen aspak qe tani 3 nga 4 postet kryesore te shtetit mbahen nga njera parti. Kjo disi e ngulfat demokracine.

Tani, pas perfundimit te procesit, po del ne shesh edhe loja e PD-se. Per simpatizantet e saj loje e menqur, ndersa per kundershtaret loje tinzare dhe e felliqte. Tani po kuptohet se Zaganjori dhe Hoxha ishin dy figura te destinuara qe te digjen. Kjo me qellim qe te arrihet deri ne rundin e katert, ku mundesohet zgjedhja e presidentit me 70 + 1 vota.
    Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 11-06-2012 më 15:16

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga Uriel Lexo Postimin
    Mjerisht, Shqiperia humbi shansin e dyte per te fituar statusin e vendit kandidat per BE, me zgjedhjen e njeanshme te Nishanit. Konsensusi kesaj rradhe nuk ishte i veshtire per tu gjetur, perpos alternativave kukull te propozuara nga mazhoranca. Hapi i rradhes mbetet uzurpimi i PS-se me Jozefina Topallin si kryetare te ardhshme.

E ke shume gabim! Nishani ka per ti kthyer kurrizin me shpejt se Topi, duke e njohur edhe si karakter.
    Dy i ka humbur me kohë Shqipëria në Tetor mund të humbasë shansin e tretë.
    Nëse do jet Garant i Kushtetutës apo jo z.Nishani kjo mbetet për tu parë në të ardhmen e afërt, një nga provat do jetë propozimi i emrit të K/Prokurorit të Republikës do dekretoj ndonjë "delfin" të Berishës apo jo.

Megjithëse për momentin ka shkelje të Kushtetutës për zgjedhjen e z.Nishani si President.
    1- Sipas konstitucionalistëve nuk mund të propozohet më shum se një emër zyrtar brënda së njëjtës seancë ( i pari ishte z.Hoxha dhe pas tijë ishte z.Nishani)
    2- Z.Nishani tani figuron edhe President edhe ministër i brëndshëm.

Do shohim se si do vejë puna.

Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    ...nishani mund te jete shume burre i mire, megjithese kaq vjet ne qeveri dyshoj se ka mbetur i virgjer.
    Burrë shumë i mirë është, e morëm dhe konfirmimin tani në f.sh. Burrë me namuz, me mustaqe...kur ta ndukë mustaqen e djathtë....
    ja shikoje vetë më mirë dhe bindu:

Faqja 4 prej 35 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •