Brari me te vertete e pashe Salen mbreme ne enderr lol po nuk i mbaj mend enderrat.... ne mengjespo mu kujtua ndonje gje me vone ehe ...
Degjo ç'me kan bere njehere mua ne 91 ...
Me kishin lidhur telefonin e punes me ate te shtepis te zotit Sali ..
sa here qe ngreja telefonin une te merrja ndonje numer ...i binte zilja atyre ne shtepi ...dilte gjithmone e shoqa Lira... nja 3-4 here ky muhabet ...ajo me ate ze te ulet e me edukat.... famija Berisha jemi...
Heren e fundit me del kryeministri... filani jam thote (une deri atehere s'kisha marr vesh se kush ishin ...po si e shpejt qe jam e kapa ...merr filanin ne telefon i thash se na paskan lidh bashke ... se si po me duket ky muhabet ....mire tha tani do e marr ...keto shoqet e zyres ua si je ti nuk ke frike ...qyqa pse te kem frike mi i thash ça po bej une.... i thash ate qe mendoj ... nuk kaloi 2 minuta e marr prap telefonin ne dore te marr nje numer ...nuk rra me zilja ne familje ...si duket ata qe e kishin bere kete gje ishin ne pergjim...kisha pasur te drejte ...me mua su krujt njeri ...po mua me kishin gjetur ...keshtu kur te kesh mundesi te flasesh te fala beji dhe kujtoja kete histori se do kujtohet ...
Une urrej komunizmin sistemin ,diktaturen ..
sa per dashurin per politikanet tane nuk kam kohe me dash njerezit e mi e jo politikanet ...e deri sa mora rruget nuk jam aty ku duhet te isha eshte dhe merite e tyre Brar ...
Une nuk te gjykoj ty qe e do shume puna jote as ti mos me gjyko mua qe nuk dua asnje ...
Krijoni Kontakt