Close
Faqja 28 prej 35 FillimFillim ... 182627282930 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 345
    Citim Postuar më parë nga Orteku Lexo Postimin
    Si mund te hapesh debat dhe teme duke sjell nje artikull vertetesine e te cilit nuk e verifikuar.....
    unë mund t'i referohesha burimit "tema", por ky shkrim më ka ardhur direkt në adresën e radios. dhe kjo më ka "obliguar" për ta postuar dikund. Natyrisht në faqen e radios sonë nuk po postoj shkrime të tilla, për të mos ua prishur shijen dëgjuesve tanë!

respekt,
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    .......................

Ti Halim qe s'di shkrim ,
    qe s'di shkrim edhe kendim ,
    je i mire per Minister per Arsim ........

Keshtu zbatoheshin edhe dikur udhezimet e serbit ......... per "zhvillimin" e trojeve shqiptare ....
    Ndryshuar për herë të fundit nga violativo : 23-06-2012 më 17:04

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    natyrisht HEN-RI. Unë nuk jam autori i shkrimit.
    shkrimet që nuk janë personale, që të gjitha janë "copy - paste" ( sidomos ato që vijnë nga gazeta e revista)!

E mora me mend qe eshte Mero santazhisti...apo gjobaxhiu....,apo si ta quajme i pafytyri...

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga violativo Lexo Postimin
    .......................

Ti Halim qe s'di shkrim ,
    qe s'di shkrim edhe kendim ,
    je i mire per Minister per Arsim ........

Keshtu zbatoheshin edhe dikur udhezimet e serbit ......... per "zhvillimin" e trojeve shqiptare ....
    "Ty Halim që s'di Këndim
    Ministër të bëj për arsim"

Kështu janë vargjet.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ai qe i ve ministrat e ne kte rast presidentin.. pra saliu.. e dini mire qe ka qen me i shkelqyeri ne mesime e kendime.. nga klas e pare deri sa duall pedagog fakulteti mjekesie..
    vec asaj edhe mbasi duall pedagog vazhdoj te gerrmoj neper libra te brendeshme e te jashtme.. sa qe u be tmerri i bibliotekes shkencore te shqiperise aso kohe..

kurse ki ministri..pra presidenti.. eshte djal me bab e nen mesues veterane.. plus vete ka mbaruar shkollat ushtarake e me von plus dhe shkolla tjera..

po megjithate shkollat nuku tregojn gjithcka..
    do ja shikojme punen..

drejtoria e shtipit pran koomitet qenrorit te seli rozit po punon me 4 turne.. per ta tallur e qesendisur e cvleresuar e poshteruar nishanin.. qe te pergatis atmosferen qe i duhet.. kur te vinjë momenti qe nishani.. te bej levizjet qe priten.. pra te largoje banden e ina rames nga institucioni i kryeprokurorise ku ajo me zell e djallezi intrigon per te futur ne biruca.. gardistet e policet e qeveritaret.. sipas direktivave qe ka marre nga shtabi i 21 janarit..

merua ka kohe qe punon pran drejtoris se shtipit te komitet qendrorit.. si keshilltar e sajus shpifsolog i kllasit mjeshteror..

po nashti i ka intensifikuar shpifjet sepse ka qen dhe vet i kopsitur ne planifikimet e 21 janarit..pra dhe e di mire se cdel po u hetua 21 janari ashtu sikurse e kerkon drejtesia..

pra eshte ne hall merua..

.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Po mire ju qe jeni mesuar te ushqeni shpirtin me te tilla plehera, po c'kusur kemi te na qelbni forumin me mero mu.tin?
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    do zoti del edhe ky si bamka, pastaj ndonjeri do lepij a te qe ka peshtytur ashtu si beri me bamken
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    po dolli si bamka do ta kritikojm o xhor..

po deri tani e njohim per burr te mire..dhe duhet ti themi dy fjal te mira kur pala tjeter e fyen..

pra sipas kokes do ja vem festen..thot poplli..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    "Ty Halim që s'di Këndim
    Ministër të bëj për arsim"

Kështu janë vargjet.
    E mire mor burre , se ketu nuk asnje rendesi as Halimi dhe as Noli i famshem , por ka rendesi "GURI I PROVES" se HISTORISE !

Uzurpimi qe injoranca , harbuteria , klaneria apo mafia familjare , ne pergjithesi i ka bere shtetit shqiptar , eshte tipik i situatave nen pushtim qe ka kaluar Shqiperia !

Prandaj eshte inekzistent SHTETI dhe LIGJET ! Kjo sepse kane uzurpuar MALIQET ose per saktesi qe mos t'i mbetet ndonjerit hateri , MALIKIOS dhe MALIQOVICET !
    Ndryshuar për herë të fundit nga violativo : 25-06-2012 më 09:03

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga xhori Lexo Postimin
    do zoti del edhe ky si bamka, pastaj ndonjeri do lepij a te qe ka peshtytur ashtu si beri me bamken
    E para do i tundin masterin fallco pastaj do dali noj gazetarpapagalloportun.qe beri kete apo ate...

Faqja 28 prej 35 FillimFillim ... 182627282930 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •