"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
.......................
Ti Halim qe s'di shkrim ,
qe s'di shkrim edhe kendim ,
je i mire per Minister per Arsim ........
Keshtu zbatoheshin edhe dikur udhezimet e serbit ......... per "zhvillimin" e trojeve shqiptare ....
Ndryshuar për herë të fundit nga violativo : 23-06-2012 më 17:04
ai qe i ve ministrat e ne kte rast presidentin.. pra saliu.. e dini mire qe ka qen me i shkelqyeri ne mesime e kendime.. nga klas e pare deri sa duall pedagog fakulteti mjekesie..
vec asaj edhe mbasi duall pedagog vazhdoj te gerrmoj neper libra te brendeshme e te jashtme.. sa qe u be tmerri i bibliotekes shkencore te shqiperise aso kohe..
kurse ki ministri..pra presidenti.. eshte djal me bab e nen mesues veterane.. plus vete ka mbaruar shkollat ushtarake e me von plus dhe shkolla tjera..
po megjithate shkollat nuku tregojn gjithcka..
do ja shikojme punen..
drejtoria e shtipit pran koomitet qenrorit te seli rozit po punon me 4 turne.. per ta tallur e qesendisur e cvleresuar e poshteruar nishanin.. qe te pergatis atmosferen qe i duhet.. kur te vinjë momenti qe nishani.. te bej levizjet qe priten.. pra te largoje banden e ina rames nga institucioni i kryeprokurorise ku ajo me zell e djallezi intrigon per te futur ne biruca.. gardistet e policet e qeveritaret.. sipas direktivave qe ka marre nga shtabi i 21 janarit..
merua ka kohe qe punon pran drejtoris se shtipit te komitet qendrorit.. si keshilltar e sajus shpifsolog i kllasit mjeshteror..
po nashti i ka intensifikuar shpifjet sepse ka qen dhe vet i kopsitur ne planifikimet e 21 janarit..pra dhe e di mire se cdel po u hetua 21 janari ashtu sikurse e kerkon drejtesia..
pra eshte ne hall merua..
.
Po mire ju qe jeni mesuar te ushqeni shpirtin me te tilla plehera, po c'kusur kemi te na qelbni forumin me mero mu.tin?
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
do zoti del edhe ky si bamka, pastaj ndonjeri do lepij a te qe ka peshtytur ashtu si beri me bamken
jeshét prèmè ne aliarèm
jeshèm more jeshèm
po drita skeshèm
po dolli si bamka do ta kritikojm o xhor..
po deri tani e njohim per burr te mire..dhe duhet ti themi dy fjal te mira kur pala tjeter e fyen..
pra sipas kokes do ja vem festen..thot poplli..
E mire mor burre , se ketu nuk asnje rendesi as Halimi dhe as Noli i famshem , por ka rendesi "GURI I PROVES" se HISTORISE !
Uzurpimi qe injoranca , harbuteria , klaneria apo mafia familjare , ne pergjithesi i ka bere shtetit shqiptar , eshte tipik i situatave nen pushtim qe ka kaluar Shqiperia !
Prandaj eshte inekzistent SHTETI dhe LIGJET ! Kjo sepse kane uzurpuar MALIQET ose per saktesi qe mos t'i mbetet ndonjerit hateri , MALIKIOS dhe MALIQOVICET !
Ndryshuar për herë të fundit nga violativo : 25-06-2012 më 09:03
Krijoni Kontakt