Close
Faqja 22 prej 35 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 345
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    eshte trembur noeli i gazetes sot .. qe kryeredaktor ka nje spiun sigurimi.. se mos bujari e largon mantenuten e ed bamir ruco klosit.. ine ramen.. e i dalin horrlliqet 21 janarit..

plepi..

nuk te kuptova..
    desha te dij autorin dhe gazeten e shkrimit per nishanin qe e paraqet si kadaf..
    kaq dua,,

mos je kavak ti..?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 14-06-2012 më 10:16

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Gazeta Kritika, 12. 06. 2012

Pres(h)identi konsensual
    Vëzhguesi

Berisha hoqi një ekstremist nga qeveria, ose më saktë e bëri kurban për të shpëtuar veten (eleminuar zgjedhjet e parakohshme). Nëse do kishte një raund të pestë të zgjedhjes (emërimit) të Pres(h)identit, atëherë ose do binte qeveria, ose Ilir Meta do bëhej kryeministër, - gjërat do mbeteshin në dorë të Ilir Metës.

Prandaj të gjithë po gëzohen me Nishanin Pres(h)ident, por jo Nishani. Nishani i gjorë e ka të qartë se u bë kurban i qeverisë për të evituar zgjedhjet e parakohshme, apo për të evituar Ilir Metën kryeministër. Në këtë aspekt Berisha goditi, në të njëjtën kohë, një ekstremist të pandreqshëm si Bujar Nishani (duke e nxjerrë në pension - pres(h)ident), si dhe një sharlatan-kriminal si Ilir Meta. E imagjinoni dot se çdo bënte Ilir Meta nëse do shkohej në raundin e pestë të zgjedhjes së presidentit. Do shantazhonte hapur për t'u bërë vetë kryeministër, ose vendi do katandisej në zgjedhje të parakohshme parlamentare.

Por a është Shqipëria gati për zgjedhje të parakohshme parlamentare?

E vutë re sa shumë u gëzuan diplomatët perëndimorë që u "zgjidh" kriza e Pres(h)identit. Dhe kjo sepse bota është në krizë të thellë ekonomiko-financiare për vete, s'ka terezi të merret me Shqipërinë, s'ka para të dërgoj vëzhgues e delegacione për zgjedhje të parakohshme në Shqipëri. Bota e shikon se Nishani u bë nishan (tabelë qitje) për të shpëtuar prapanicën e Berishës, por s'ke çbën, kjo është Shqipëria e feudalizmit tribu...

Nga ana tjetër, emërimi i Nishanit i ka gëzuar jashtë mase ata që janë kundër hyrjes së Shqipërisë në BE. Dhe kjo sepse Nishani nuk është Pres(h)ident konsensual, një shkak më shumë për ta lënë Shqipërinë jashtë valles.

Në të njëjtën orë, në të njëjtën ditë (11 qershor), Nishani në Tiranë e Nikolliç në Beograd (të dy fillojnë me 'Ni...') u inaguaruan Presidentë nga Parlamentet përkatësë, - dy presidentët më ekstremistë të Ballkanit.

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Dottore ........per mua do ishte e udhes te kisha nje president te te gjithe shqiptareve
    Te pakten sa per sy e faqe te zgjidhej nje qe te pranohej nga te gjithe.
    Dhe nese duhej qe vendi te shkonte ne zgjedhje te parakohshe le te shkonte ......ndoshta do na bente mire.

Prence, PS i kishte te gjitha shanset t'a kthente Jar Nishanin ne Presidentin e te gjitheve. Por fatkeqesisht preferoi te qendronte larg ketij Proçesi. Por, besoj se per ty Presidenti i te gjitheve duhet te dilte nga PS dhe te merrte me pahir miratimin e PD.
    Vendi nuk ka pse te shkoje ne zgjedhje te parakohshme per te provuar shancin Vrroma nese fiton apo jo. Nuk besoj se e gjithe jeta poltike e vendit duhet te sillet rreth humorit dhe oreksit te Vrromes.
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Prence, PS i kishte te gjitha shanset t'a kthente Jar Nishanin ne Presidentin e te gjitheve. Por fatkeqesisht preferoi te qendronte larg ketij Proçesi. Por, besoj se per ty Presidenti i te gjitheve duhet te dilte nga PS dhe te merrte me pahir miratimin e PD.
    Vendi nuk ka pse te shkoje ne zgjedhje te parakohshme per te provuar shancin Vrroma nese fiton apo jo. Nuk besoj se e gjithe jeta poltike e vendit duhet te sillet rreth humorit dhe oreksit te Vrromes.
    Blue..........sipas kesaj rradakes sime Nishani mund ta kishte diskretituar edhe me keq Ramen(ndoshta po te kish pas pak me teper kohe ne dispozicion).
    Per mua Nishani eshte nje figure politike e respektuar.......per momentin......!!!!!!!
    Ndoshta kerkoj shume kur them president i te gjitheve se per realitetin shqiptar kjo eshte nje utopi.
    Nuk ka rendesi se nga kush do te dilte presidenti i te gjtheve........le te dilte edhe nga PKSH, mjafton qe te pakten njehere <> te binte dakort

Rama me sa duket kerkon te thyej rekordin ne guiness si humbes i gjithckaje.
    Nuk arrij ta kuptoj se si mund te qendrosh ne krye te forces me te madhe politike pas gjithe ketyre humbjeve.
    Pra difekti me shume duhet keruar ne radhet e PS dhe me tej akoma ne mesin e ketij populli injorant qe mban barkun me dore nga uria dhe i shkon prapa kesaj klase politike te kalbur.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    08-04-2012
    Postime
    127
    Hajduti me i madh te kulaidimi i makinave ne Shkozet te Durresit ka qen Ilir Nishani , vellai i mender ministrit Bujar Nishani. 50.000 mijshet i donte te hekurosura per te kaluar autobuzet dhe autocisternat ne gjendje katostrofike teknike. Nuk ja ndjente fare se me ato autobuze udhtonin 60 njerez dhe me ato cisterna 40.000 litershe me gaz, benzin apo nafte , mund te hidhej ne ere nje qytet aty ku kalonin ato rrangalle te kualiduara me 50.000 lekshet e vellait te ministrit

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    nuku kemi ilirin president por bujarin..
    kuptonet ju peshpeshoistet (shperndaresit e shpifjeve) kini marre direktivat per ta denigruar z nishani..
    dje hodhet shpifjen se ka vrare njerez..kur vate te mbroj bustin.. e prandaj nderroj mbiemrin.. e vuri mustaqe.. pardje se..eshte i semure.. e sben dot detirat.. sot hodhet parullen se eshte si turk e si arab e eu-ja nuku do na doje se ngjan me kadaf..
    nashti qe po flasim sigurisht drejtoria e shpifjes pran seli rozes jan mbledhur e po pergatisin shpifje te reja.. per te ngratin nishan.. e pastaj nga darka vone do i shperndajn celulave enveriste lagje me lagje fshat me fshat e neper redaksite e mero bazove e gaz
    thenks membo.. qe na dhe kte shpifjen e re..
    sill dhe te tjera..
    bujrum..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    08-04-2012
    Postime
    127
    Nuk eshte shpifje. Pyet cdo durrsak qe ka patur fatin te kete nje rrangalle qe ne shqiperi e quajne makine dhe te tregon se si i kollufiste qerosi Ilir Nishani 30.000 shet per veturat dhe 50 shet per mjetet e renda qe edhe demolitori nuk pranon ti demolje dhe jo me ti nxjerri ne rruge sic bente ai faqezi bashke me grupin e tije.

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga V.I.P Member Lexo Postimin
    Nuk eshte shpifje. Pyet cdo durrsak qe ka patur fatin te kete nje rrangalle qe ne shqiperi e quajne makine dhe te tregon se si i kollufiste qerosi Ilir Nishani 30.000 shet per veturat dhe 50 shet per mjetet e renda qe edhe demolitori nuk pranon ti demolje dhe jo me ti nxjerri ne rruge sic bente ai faqezi bashke me grupin e tije.

Po sa bote dhe busa ka Durrsi o burre i dheut ??? Ne Durres jane a s'jane 200.000 banore. Me pas Durrsi 1000 bote dhe busa i bie 1 bus/bot per 200 banore. Rrekord boterore. Sa lek paska vjedh vllai Jarit paj Zotin qe paska pas edhe grup ?!?
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Blue..........sipas kesaj rradakes sime Nishani mund ta kishte diskretituar edhe me keq Ramen(ndoshta po te kish pas pak me teper kohe ne dispozicion).
    Per mua Nishani eshte nje figure politike e respektuar.......per momentin......!!!!!!!
    Ndoshta kerkoj shume kur them president i te gjitheve se per realitetin shqiptar kjo eshte nje utopi.
    Nuk ka rendesi se nga kush do te dilte presidenti i te gjtheve........le te dilte edhe nga PKSH, mjafton qe te pakten njehere <> te binte dakort

Rama me sa duket kerkon te thyej rekordin ne guiness si humbes i gjithckaje.
    Nuk arrij ta kuptoj se si mund te qendrosh ne krye te forces me te madhe politike pas gjithe ketyre humbjeve.
    Pra difekti me shume duhet keruar ne radhet e PS dhe me tej akoma ne mesin e ketij populli injorant qe mban barkun me dore nga uria dhe i shkon prapa kesaj klase politike te kalbur.

M'fal Prence qe po bej polemike, por pse duhet me qene "paria" dakort. Minoranca le t'i pershtatet mazhorances.
    Une do t'a hidhja poshte me force nje akord me Vrromen, vetem per t'i plotesu orkesin atij.

Per te kuptuar pse Vrroma do me çdo kusht pushtetin duhet te jesh arketari i tij dhe lukunise qe e mbeshtet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga V.I.P Member Lexo Postimin
    Hajduti me i madh te kulaidimi i makinave ne Shkozet te Durresit ka qen Ilir Nishani , vellai i mender ministrit Bujar Nishani. 50.000 mijshet i donte te hekurosura per te kaluar autobuzet dhe autocisternat ne gjendje katostrofike teknike. Nuk ja ndjente fare se me ato autobuze udhtonin 60 njerez dhe me ato cisterna 40.000 litershe me gaz, benzin apo nafte , mund te hidhej ne ere nje qytet aty ku kalonin ato rrangalle te kualiduara me 50.000 lekshet e vellait te ministrit
    Nje gje te cudit me keta te majtet;.
    Nga njera ane jane kunder biografive e nga ana tjeter i bejne biografine cdokujt deri sa ta njollosin.
    Po a e mendoni o shenjtore se cfare biografie ka secili deputet i se majtes?secili ish minister i se majtes?
    Me nxir nje burre te mire nga e majta qe do e meritonte te ishte president dhe ta tregoj une biografine e tij .
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Faqja 22 prej 35 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •