Close
Faqja 12 prej 35 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 345
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Ngjan pak si turk ky brar, apo jo,
    me surreter turqish do shkojme ne evrope ne?

Dhe mjaft postove o burr i dheut se e morem vesh qe je demokrat dhe ne jemi komunist, nuk eshte me nevoja.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Ta gezoni Presidentin e Ri .

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    qenka gjalle rrahman morina..
    teorikisht flitej qe e kan vra serbet(pasi nuk shitej me n'Kosove).. por ja qe jo vetem qenka gjalle, por arriti ta kap kreun e shtetit "shqiptar.."

pastaj tjetra.. nese thote brari qe eshte djal i mire nje gje kuptoj u..
    se eshte dora e zeze e serbise ajo qe ka vendosur pa pike dyshimi..

me shume se kaq.. nuk meriton te thuhet per kete zgjedhje.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-02-2011
    Vendndodhja
    Antarkdite
    Postime
    626
    Artan Hoxhes i doli qe kishte pas qene me detyre ke "gjethi" afer telekomit prandaj u "detyrua" me dhone doreheqjen. Ky cuni na bote edhe si i djathte, se keshtu shkun keto pune sigurimsat u bone te "djathte" dhe te djathtet e vertete ngelen n'rruge.

Megjithate edhe Nishani mire eshte. Urime!
    moj Evrope moj k*rve qemotit, ndave tokat e Shqipnise me ushqye kelyshet e Rusise

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin

2. Negociatori më i rëndësishëm i zgjedhjes së Presidentit, u zgjodh kokëtuli Meta, i cili ishte pikërisht ai që hyri edhe në grevë urie për ndryshimet kushtetuese të 2008 ku ndër ato ndryshime përfshihej edhe zgjedhja e presidentit me kuotën- 50%+, pra 71 vota në raundin e 4,5.

Kur shkoi Edveri te hante ngjalen tek gjiri i k-----e ti nuk u bere e gjalle per koketulin se te pelqeu "gjella" qe po pergatisnin ….

3. Bëhet gjithë ajo lojë duke djegur 3 raunde dhe luhet me emrin e një gjyqtari kushtetues, vetëm e vetëm që në fund fare të zgjidhet Topalli, por ja që Meta prish planet, se para disa vitesh tentoi edhe në parlament ta rrihte Topallin dhe gruaja e tij Monika u pat shprehur në një emision më vonë: "mirë edhe sikur ta kishte rrahur, s'do kishte bërë keq."

ne fakt demokratet nuk e kane harruar ndaj Sala ia kapi koken me dere koketulit duke i vene perpara nje zgjedhje, o zgjedhjen e Presidentit ose me 26 korrik ne zgjedhje te pergjithshme …. Dhe ne fakt koketuli i keshilluar me ata qe e drejtojne beri nje zgjedhje per interesin e tij …. Shtyu edhe per pak kohe “vdekjen politike” ….

5. Diskutohet që janë bërë shkelje kushtetuese në zgjedhjen e Nishanit, dhe kjo mbase jo pa qëllim, për ndonjë skenar të ngjashëm si ajo e zgjedhjes se Jahjagës në Republikën e Kosovës, që këtu pastaj të zgjidhet krahu i djathtë i Berishës, Jozi që ka edhe supermbështetjen e Vatikanit.
    Do te ta kishte qejfi te kishte qene keshtu, por ja qe ....

7. Dhe ironikja, dëgjon ca shqipo tek flasin me superlativa për Nishanin... give me a punch!!!! Harruan sesi u pat shprehur në fillim kur ishte Ministër i Brenshëm në 2009 kur u patën vrarë 4 policë njëherësh nga Dritan Dajti... I mbani mend deklaratat e para, në fillim fare apo jo? E mos na flisni për mosdridhje mustaqesh ndaj Berishës pra... Ej po tani, krimi bën kërdinë çdo ditë në Shqipëri, dhe zgjidhet President - Ministri i Brendshëm që s'është i zoti as për Ministrinë e tij, ku njerëzit vriten sot në mes të ditës dhe në mes të qytetit!

Nqse prokurorja e cila mban ne zyre nje flamur jo shqiptar nuk do ti kishte lene te lire kriminelat qe Policia Shtetit kap cdo dite punet do te kishin qene pak sa me ndryshe ….

8. Mos ta harroj atë punën e Triestes që u pat përfolur një herë në forum... m'u kujtuan fjalët e Meksit mbi të ashtëquajturën ndarje pushtetesh që në atë kohë:
    mos valle kete e degjove neper forumet e tavolinave te *Dei Vias Infinitas* ….?!

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 12-06-2012 më 04:39
    "They will not control us, We will be victorious"

Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    dërr dërrr...

Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    dërr dërr...

Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    dërr dërr...

Se ç'a përrallisni ju, as më bie në mend jo veç t'u citoj, por as të lexoj fare atë që shkruani, sepse s'dini të shkruani gjë tjetër përveç ca shkrime idioteske shoqëruar me sëmundje partiake, që përkthehet ndryshe servilizëm i neveritshëm!

Kështu që, merruni veç me temën e vazhdoni dërr dërr-et tuaja, se ç'a mendoj unë dhe shprehem, s'ka ç'i duhet asnjërit prej jush, në rregull?

Ja kështu.

Get a life!

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Po kanditatet qe propozoi Edi Rama kush jane ? :-)

Urime presidentit te ri :-)
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar më parë nga EXODUS Lexo Postimin
    Eej,
    po si burre i mire duket!

(lol)

PD i ka shtrire tentakulat sa majtas poshte e sa djathtas lart...ta lumsha!! Ed, n'greve shpejt!!!

p.s S'u beme te hajrit ne, njehere!!!!
    Se mos ka pas ndonje penges deri dije PD.
    Ed-trapi ka mendjen ti fryj vec hundeve!

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Po kanditatet qe propozoi Edi Rama kush jane ? :-)
    As qe e ka pasuar ndonjehere ne plan te propozoje ndonjerin (vetem po ia kerkoi G.Ruçi,ate po qe do e propozonte)

Urime presidentit te ri dhe pune te mbare per pese vitet e ardheshme.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    epo njeri do vihej tani.ne nje mendje s'kishin per te rene dihej edhe kjo pune...keshtu qe si Nishani si noi tjeter nga krahu i Sales do ishte.

Suxese ne pune presidentit te ri.

Faqja 12 prej 35 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •