Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    E lexova intervisten. Ishte lufte aq e keqe ne Serbi, saqe ky tere diten luante tenis
    Po kur luajne viktimen edhe keta derrat serbe qe nuk i hyri nje gjemb ne kemb eshte kulmi.

Nejse tani kam nje arsye me teper per te pelqyer nadal. Kur fitoj MP ne notim i was so freaking happy se e fitoj me ate serbin e poshter. Nuk meritojn ata bastardet asnje fitim!
    I LOVE GOD

j&g

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Po kur luajne viktimen edhe keta derrat serbe qe nuk i hyri nje gjemb ne kemb eshte kulmi.

Nejse tani kam nje arsye me teper per te pelqyer nadal. Kur fitoj MP ne notim i was so freaking happy se e fitoj me ate serbin e poshter. Nuk meritojn ata bastardet asnje fitim!
    Loneeagle I <3 u.

Nuk do te komentoja ne kete teme, por sot kur hyra ne fb pashe kete fotografi Foto edhe.....s'ka nevoje te shpjegoj ndjenjat! Me pikelloi ne zemer gjyshi, dhe me acaroi ne kulm ai tjetri qe as dua te ja permend ekzistencen.

Citim Postuar më parë nga FreeByrd Lexo Postimin
    I still can't believe Bob Simon used the expression "war torn Serbia"!
    Wasn't that the expression used by Baghdad Bob "war torn Iraq"

What's the deal with your PM's? Have you been excommunicated?
    Kujtova se the Prime Minister, e po mendja si ka mundesi t'hiqet Sala nga politika.

Behen si viktima mo "war torn Serbia" with a few forewarned bombs dropped here and there on evacuated buildings.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Loneeagle I <3 u.

Nuk do te komentoja ne kete teme, por sot kur hyra ne fb pashe kete fotografi Foto edhe.....s'ka nevoje te shpjegoj ndjenjat! Me pikelloi ne zemer gjyshi, dhe me acaroi ne kulm ai tjetri qe as dua te ja permend ekzistencen.

Kujtova se the Prime Minister, e po mendja si ka mundesi t'hiqet Sala nga politika.

Behen si viktima mo "war torn Serbia" with a few forewarned bombs dropped here and there on evacuated buildings.
    Hi soni, you are a sweetheart

Te kuptoj mu drodh trupi kur e pashe . ah sa kane vuajtuar te shkretet edhe sa po vuajne. Zoti i ndihmofte edhe ti japi force sepse eshte veshtire te jetosh me dhimbjet edhe vuajtjet e luftes. Kalofsh nje fundjave te bukur e dashur!
    I LOVE GOD

j&g

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin

Kalofsh nje fundjave te bukur e dashur!
    Gjithashtu,
    Happy Father's Day familjareve te tuj

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga oliinter Lexo Postimin
    ore cfare eshte kjo shqipe keshtu more? nuk po kuptoj asnje gje....

E mora vesh qe eshte kunder atij pleshtit serb por gje tjeter smora vesh.

Ju lutem shkruani me paster gjuhen shqipe
    Kuptojnë këtë.

Unë nuk jam shqiptare.
    Unë flas Google Translate shqipe.
    Mua nuk më pëlqen Xhokoviç.
    Mua nuk më pëlqen nënën e tij
    Mua nuk më pëlqen se si Gjokoviç dhe britma e tij familjare për luftën shqyer Serbisë
    Unë jam i kënaqur Gjokoviç ishte asgjësuar në French Open
    Unë shpresoj se ai merr mollaqe tij nisi në Wimbledon

Ndryshuar për herë të fundit nga FreeByrd : 15-06-2012 më 15:30
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

i/e regjistruar Maska e teta
    Anëtarësuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    more keta jan aq narcisoid si popull,sa vertet mendojn se jan viktime e luftes...
    heyy u desht te vijn deri ne kosove per te vrar dhe prer....eshte dasht kosovaret ta bejn vetrasje kolektive ..por jam e sigurt se prap do ankohesh yhaaa te heqin trupa...si te lodhen keta.
    se shifni ca sakrifice bene ky popull.

keta kan nje stil ne politike,bejn zhurme per shum pak gje,qe te bejn te mendosh se po u bere dicka me shum do behet kiameti.
    edhe po te jet ne gabim,ata viktimizohen ne gabimin e vet,kshu qe nuk japin hapsire te kundershtosh gje.

Jan popull qe festojn humbjet,gjitha festat e tyre jan festim humbjesh,por din ta transformojn sikur rimekembje pas humbjes..per kete aftesi thene te drejten duhet shtrenguar dora! eshte loj propagande qe i mban popullin krenar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga teta : 15-06-2012 më 16:14

Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    The Djokovic streak began with the Davis Cup. Serbia defeated France and won the prestigious Davis Cup Championship. In celebration of Serbia's unprecedented sporting achievement Novak Djokovic shaved his head and pranced before the cameras. From that day of nationalist jubilation he began a string of victories that far exceeded his past performances as a professorial tennis player. No tennis expert could explain the phenomenon. I've always suspected some kind of latter day chemical enhancement that many east Europeans employed during the Cold War. The "new" Novak appeared suddenly after the Davis Cup victory. Now he's almost invincible. Something's wrong here.

Here's a charming pose of Team Serbia that will warm your hearts.

Dell Gjokoviç filloi me Kupën Davis. Serbia mundi Francën dhe fitoi prestigjioze Davis Cup kampionatin. Në festimin e paparë të Serbisë arritje Gjokoviç sportive Novak rruar kokën e tij dhe pranced para kamerave. Që nga ajo ditë e ngazëllim nacionaliste ai filloi një varg të fitoreve që larg tejkaluar performancat e tij të fundit si një lojtar tenisi profesorëve. Asnjë ekspert tenisit mund të shpjegojë këtë fenomen. Unë kam dyshuar gjithmonë disa lloj kimike zgjerimin ditë të fundit që shumë lindje evropianët punësuar gjatë Luftës së Ftohtë."E re" Novak u shfaq papritmas pas fitores së Kupës Dejvis. Tani ai është gati të pathyeshme. Diçka është e gabuar këtu.

Këtu është një simpatik paraqesin i Ekipit Serbisë që do të ngrohur zemrat tuaja.

Ndryshuar për herë të fundit nga FreeByrd : 17-06-2012 më 19:42
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Damn. Serbia's favorite son is back in the limelight. CBS is rebroadcasting the "60 Minutes" Novak Djokovic segment tonight. How he loves to bask in his glory with his Wimbledon trophy before the people of Belgrade.

God, I hope Murray, Nadal or Federer takes him out in the 2012 Wimbledon.

Damn. Djali i preferuar i Serbisë është kthyer në qendër të vëmendjes. CBS është rebroadcasting e "60 minuta" sonte Novak Gjokoviç segment. Si ai i pëlqen të bask në lavdinë e tij me Wimbledon trofeun e tij para popullit të Beogradit.

Zot, unë shpresoj se Murray, Nadal ose Federer merr atë jashtë në Wimbledon 2012.

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anëtarësuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    whats up with you freebyrd & NOVAk is a f***** GAY , have a nice day
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga geezer Lexo Postimin
    whats up with you freebyrd & NOVAk is a f***** GAY , have a nice day
    No, Djokovic is a conceited arrogant jerk. Now go watch Liverpool lose again.

Jo, Gjokoviç është një hov mendjemadh arrogant. Tani shkoni shikojnë Liverpool humb përsëri.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •