I LOVE GOD
j&g
LoneeagleI <3 u.
Nuk do te komentoja ne kete teme, por sot kur hyra ne fb pashe kete fotografi Foto edhe.....s'ka nevoje te shpjegoj ndjenjat! Me pikelloi ne zemer gjyshi, dhe me acaroi ne kulm ai tjetri qe as dua te ja permend ekzistencen.
Kujtova se the Prime Minister, e po mendja si ka mundesi t'hiqet Sala nga politika.
Behen si viktima mo "war torn Serbia" with a few forewarned bombs dropped here and there on evacuated buildings.
I LOVE GOD
j&g
Kuptojnë këtë.
Unë nuk jam shqiptare.
Unë flas Google Translate shqipe.
Mua nuk më pëlqen Xhokoviç.
Mua nuk më pëlqen nënën e tij
Mua nuk më pëlqen se si Gjokoviç dhe britma e tij familjare për luftën shqyer Serbisë
Unë jam i kënaqur Gjokoviç ishte asgjësuar në French Open
Unë shpresoj se ai merr mollaqe tij nisi në Wimbledon
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga FreeByrd : 15-06-2012 më 15:30
We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story
more keta jan aq narcisoid si popull,sa vertet mendojn se jan viktime e luftes...
heyy u desht te vijn deri ne kosove per te vrar dhe prer....eshte dasht kosovaret ta bejn vetrasje kolektive ..por jam e sigurt se prap do ankohesh yhaaa te heqin trupa...si te lodhen keta.
se shifni ca sakrifice bene ky popull.
keta kan nje stil ne politike,bejn zhurme per shum pak gje,qe te bejn te mendosh se po u bere dicka me shum do behet kiameti.
edhe po te jet ne gabim,ata viktimizohen ne gabimin e vet,kshu qe nuk japin hapsire te kundershtosh gje.
Jan popull qe festojn humbjet,gjitha festat e tyre jan festim humbjesh,por din ta transformojn sikur rimekembje pas humbjes..per kete aftesi thene te drejten duhet shtrenguar dora! eshte loj propagande qe i mban popullin krenar.
Ndryshuar për herë të fundit nga teta : 15-06-2012 më 16:14
The Djokovic streak began with the Davis Cup. Serbia defeated France and won the prestigious Davis Cup Championship. In celebration of Serbia's unprecedented sporting achievement Novak Djokovic shaved his head and pranced before the cameras. From that day of nationalist jubilation he began a string of victories that far exceeded his past performances as a professorial tennis player. No tennis expert could explain the phenomenon. I've always suspected some kind of latter day chemical enhancement that many east Europeans employed during the Cold War. The "new" Novak appeared suddenly after the Davis Cup victory. Now he's almost invincible. Something's wrong here.
Here's a charming pose of Team Serbia that will warm your hearts.
Dell Gjokoviç filloi me Kupën Davis. Serbia mundi Francën dhe fitoi prestigjioze Davis Cup kampionatin. Në festimin e paparë të Serbisë arritje Gjokoviç sportive Novak rruar kokën e tij dhe pranced para kamerave. Që nga ajo ditë e ngazëllim nacionaliste ai filloi një varg të fitoreve që larg tejkaluar performancat e tij të fundit si një lojtar tenisi profesorëve. Asnjë ekspert tenisit mund të shpjegojë këtë fenomen. Unë kam dyshuar gjithmonë disa lloj kimike zgjerimin ditë të fundit që shumë lindje evropianët punësuar gjatë Luftës së Ftohtë."E re" Novak u shfaq papritmas pas fitores së Kupës Dejvis. Tani ai është gati të pathyeshme. Diçka është e gabuar këtu.
Këtu është një simpatik paraqesin i Ekipit Serbisë që do të ngrohur zemrat tuaja.
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga FreeByrd : 17-06-2012 më 19:42
We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story
Damn. Serbia's favorite son is back in the limelight. CBS is rebroadcasting the "60 Minutes" Novak Djokovic segment tonight. How he loves to bask in his glory with his Wimbledon trophy before the people of Belgrade.
God, I hope Murray, Nadal or Federer takes him out in the 2012 Wimbledon.
Damn. Djali i preferuar i Serbisë është kthyer në qendër të vëmendjes. CBS është rebroadcasting e "60 minuta" sonte Novak Gjokoviç segment. Si ai i pëlqen të bask në lavdinë e tij me Wimbledon trofeun e tij para popullit të Beogradit.
Zot, unë shpresoj se Murray, Nadal ose Federer merr atë jashtë në Wimbledon 2012.
whats up with you freebyrd & NOVAk is a f***** GAY , have a nice day
LIVERPOOL
you`ll never walk alone
Krijoni Kontakt