Close
Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 131 prej 131
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-06-2002
    Postime
    278
    Citim Postuar mė parė nga Scion Lexo Postimin
    Hah...

Qe te mos ndodhi kjo, duhet te votohet nje ore e me pare "Ligji i Lustracionit dhe dosjeve" se bashku me nje komision apostafat i cili merret me dosjet, ku te drejte per te shikuar dosjen do kete vete i interesuari dhe komisioni ne rast se i kerkohet nepermjet komisioneve parlamentare. (Keshtu per te shmangur gjakderdhjen)
    ...desha te them mendimin tim vetem per ēeshtjen e gjakderdhjes...kushedi kane te drejte disa kur thone qe "shqiptarit i eshte lagur baruti"...por une nuk jam dakort, pra nuk do e nxisja kurre nje gje te tille (tani jam baba, e mund t'ju them pa frike qe s'eshte kollaj ta ēosh djalin ne lufte)...
    ...ajo qe desha te sqaroj me shume, si mendimin tim, eshte qe s'e besoj fare qe kur te hapen dosjet do te behet gjakderdhje! Pas '91 shume vete e dinin kush ishin xhelatet, kush prokuroret, kush udheheqesit ideologjike...e pra nga fisi im askush nuk u mori hak e s'foli kurre per gjak! Ajo qe, Ne, na deshperon me shume eshte kur shikon komuniste nga te kater anet qe te kene akoma ē'do gje ne dore ...po te pakten i njeh kush jane e sikur te mbulohen ata me ndere e para s'te hyne ne sy fare (pra s'behet fjale per hakmarrje e gjakderdhje)...pra do ishte mire te dinim edhe se kush ishte me dosje...pra ishte babai im me dosje sepse lufta e klasave ndaj nesh behej...por kane dosje edhe ata qe benin spiunin me pagese e pa pagese ....s'do i vrasi njeri jam i sigurt per kete, vetem do te desheroja vertet te kishim me shume informacion...jo per gje por edhe ata vete qe kane ndonje gje nen kesule do liroheshin shpirterisht them e askush nuk do t'mund ti shantazhonte nese gjerat jane te ditura...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga artur : 09-07-2012 mė 15:01

Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •