Kanina (28-09-2013)
Prime generazioni di Zelig...mitici!![]()
Think Different! Think Again!
Pershendetje per te gjithe shqiptaret qe jetojne ne Itali.
Njoftim per shqiptaret qe jetojne dhe studiojne perkaetisht ne Rome te Italise.
Te Premten me date 15 Nentor dhe te Shtunen me 16 Nentor do te mbahet nje turne internacional per studente. Evenimenti sportiv do te jete per sporte te ndryshme.
Nese jeni te interesuar te luani futboll te vogel (kalceto) dhe jeni te gatshem te merrni pjese, kemi nje ekip nga Kosova i cili vjen per t'a perfaqesuar Universitetin e Prishtines. Jeni te ftuar te vini si lojtare dhe do te kete vend vetem per edhe 1 lojtare, prandaj mos hezitoni dhe na kontaktoni qe te ju tregojme per me shume, ku duhet te vini per te luajtur etj.
Per te gjitha informatat, kontaktoni ketu: arjannit@gmail.com
Ju falemnderit.
Me respekt,
Arjanit Gashi
ciaoooo tutti romaaa ka ndonje ketu ?
jo mo, se per ate ka emilio feden berlusca sa per njeqind. edhe te duan te tjeret te behen lecchini, nuk u le radhe emilio. pastaj s'u ve shume faj te shkreteve, s'ka si mos te bien ne te tilla "defianca", te tipit harrese batutash, perballe buzeqeshjes magjepsese te berlusces. shume pak jane ne gjendje t'i rrezistojne, beri per vete nje popull te tere ore, s'i thone pak kesaj... ehhh
kur keta te dy bashke filluan karrieren politike ju s'besoj se kishit lindur, nejse, eshte njesoj sikur une te te akuzoj se pse lan e lyen "il capobastone del nostro forum". keta qe thoni ju ishin te lidhur qe ne fillim dhe mbrojne te njejtat interesa dhe sa per kontrastet (apo kundershtaret e vertete si puna e ketij te portokallise italiane) duhet te kesh eksperience te madhe pune dhe politike qe ti diskutosh dhe jo me te mendoni t'i vleresoni. nje keshille nga ana ime: mos u merr me detajet (ycklat), por mundohu te kuptosh thelle e me thelle se gjerat jane te lidhura aq shume mes tyre sa qe gjykimi (perfshire dhe gjykimin tim) yt nuk perfillet fare.
p.s. jeta private eshte tjeter ceshtje.
Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!
ndersa keshilla ime per ty (nese me lejon) eshte: meso t'i peshosh drejte gabimet e secilit ne menyre qe te gjykosh drejte.![]()
Krijoni Kontakt