Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 17

Problem me modemin Wifi.

Pershendetje!

Kam blere nje modem te perdorur Thompson Tg585 v7 , nuk e di nqs e keni parasysh apo jo por ky perdoret ngta kompania Primo ktu ne shqipri dhe kto i kan vene custom firmware , qe dmth nuk mund te futem tek useri administrator qe ta konfiguroj sipas qefit, default pass eshte ndrruar nga ata shkurt muhabetit , tani un dua ta perdor ne linjen time adsl ne shtepi por kam frik se do me duhet konfig i vecante per albtelekom ,prandaj rrjedhimisht do mtme duhet te futem me te drejta administratori , PYETJA eshte a di dikush nga ju si dreqin ja kan vene ate passwordin kta qe kane bere firmwarin ? A mundet ti instaloj ate firmware qe ka vete (retail) pa e ditur kte pass?

psesetimi i pajisjes me butonin e vogel nuk funks se e kam provuar.
    default passwordi qe eshte nga fabrika nuk funksionon.
    Fakti qe eshte custom fukin firmware i shpjegon kto lart gjithsesi i thash qe mos tmi sygjeroni kot si zgjidhje

Cdo info do ishte e mirepritur , sh faleminderit.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

do pys un nje shokun tim dhe do te them.

i/e regjistruar Maska e user010
    Anėtarėsuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Zakonisht pėr ta bėrė reset, pra ta sjellėsh nė gjendje siē ishte kur doli nga fabrika butonin e vogėl (i cili do njė gjilpėrė qė tė shtypet ose njė tel tė hollė) kėrkon ta mbash shtypur pėr disa sekonda 7, 10 ose pak mė shumė sekonda.

Si do qoftė nė ēastin qė e pranon reset-in zakonisht ndizen dhe fiken dritat si indikim pėr reset tė suksesshėm.

DiGiT@LiFE , user010 flm per pergjigjet por resetimin e kam provuar edhe update nuk i bej dot me menyrat normale (wizard) sepse duhet kodi i adminit.

Ti xengfiles mos na ca shum ****** p

Anėtarėsuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Pėr deri sa ke mundesi tė bėsh hard reset (mbaje deria sa tė bėhet e kuqe drita e parė) me default admin password futesh tė cilat ka mundesi tė jenė

username = Administrator
    password = as nje gjė ose space mė duket

Lėre me Administrator me A tė madhe

Kėtu https://www.plus.net/support/hardware/thomson585web.pdf thoshte se

si password ka mundesi tė jetė edhe seriali tė cilin do e gjeshė nga poshtė, vetėm kujdes ti lėshė shkronjat e mėdha sic janė dhe mos konsidero c'farė gjendet brenda nė kllapa dhe kllapat

Mė sė fundi ai qė ta shiti duhet ta dijė pa tjetėr.. nejse ti ke tė drejtė duhen pa tjetėr default username-password sic i dha fabrika. Futu njė herė tek faqja e tomson mos kanė ndonjė software ti bėshė gjerat automatikisht

Citim Postuar mė parė nga user010 Lexo Postimin
    Pėr deri sa ke mundesi tė bėsh hard reset (mbaje deria sa tė bėhet e kuqe drita e parė) me default admin password futesh tė cilat ka mundesi tė jenė

username = Administrator
    password = as nje gjė ose space mė duket
    Kompanitė si puna e Primo, Tring, NisaTel etj... i ndryshojnė fjalėkalimet nė firmware-t e routerave! Dhe sado qe ti besh Hard Reset me butonin e vogel, fjalekalimi "Default" do te vendoset ai i cili eshte konfiguruar dhe ne firmware!
    Pra ske asnje mundesi me kete opsionin hard reset!
    Rruga me e shkurter eshte te vesh tek kompania e ti pyesesh per fjalekalimin qe kan vendosur pasi shanset jan te pakta per tu hapur.
    Forumi Shqiptar
    My web (hobby): www.zonajuaj.com

Anėtarėsuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Kuptova.. e ke fjalėn pėr nė Shqipėri... nuk e dija kėtė gjė.. po pėrse e bėjnė kėtė ca fitojnė dhe meren me firmware-in?

Nji K@R tmadh fitojn , kshu qe perfundimisht ngelet te gjesh pass nga ato te kompanise.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Kam edhe nje pyetje
    http://www.trendnet.com/products/pro...-651BR&cat=174
    Shum here ne dite me bie rrjeti dhe dua te pys a mund te qendroje problemi te TRENDnet|Routers , pasi ata te firmes thuan "ke ne eshte ne rregull " edhe te tjeret nuk e kane kete problem ne lagje , vetem une ?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Genti.. : 04-06-2012 mė 17:54

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •