Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 56
    i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050

Tradhton nusen ditën e martesës, e gjen vjehrri me kamerieren

Tradhton nusen ditën e martesës, e gjen vjehrri me kamerieren

Monday, June 18, 2012 9:23 am, Nga Joana Diamanti

Nëse nuk e besoni që martesa të hap oreksin, atëherë po ju servirim si shembull një dhëndër nga Feldkrich i Gjermanisë. Pasi u martua, të njëjtën ditë familjet kishin përgatitur banketin, siç ndodh në çdo dasmë. Por dhëndrit nuk po i durohej sa të mbaronin të gjitha dhe të shijonte me nusen e tij, natën e parë të martesës…

Në sallën ku po zhvillohej banketi, ai filloi të flirtonte me një kameriere, pikërisht ditën që po martohej!

Ishte vjehrri i tij austriak që i gjeti duke kryer marrëdhënie seksuale. I nxehur tej mase, ai ndaloi muzikën dhe i kërkoi të ftuarve të largoheshin nga banketi, pa u shpjeguar shkakun e veprimeve të tij.

Të njëjtën ditë, nusja e dëshpëruar kërkoi divorc, por sipas ligjit austriak, duhet të qëndrojë e martuar 6 muaj, para se të dorëzojë kërkesën për zgjidhje martese.

Kështu, sipas faqes Vorarlberg Online, dhëndri është i detyruar të paguajë shpenzimet e saj mujore deri ditën e divorcit.

Nga e gjithë kjo histori, e fituar doli vetëm kamerierja.

albobserver.com

http://www.alb-observer.com/2012/06/...me-kamerieren/

.
    "They will not control us, We will be victorious"

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Ka edhe keshtu derrash qe diten me te bukur ta kthejne ne diten me te keqe. Nejse ajo te falenderoj zotin qe e mori vesh qe ne fillim se me ke po lidhte jeten se rob te tille nuk ndryshojne. Ajo ka mare vendimin e duhur, i uroj fat me nje njeri qe vertet e do.
    I LOVE GOD

j&g

Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    ndoshta ajo e kishte lene pa gje prej kohesh dhe ketij tjetrit nuk ju priste ..... POR mund edhe te themi se kamarierja i kishte "ndezur gjakun" te shkretit ... pse jo ..?!

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 18-06-2012 më 11:50

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Zoti msus- cfare te dallon Ty nga qeni?! lol

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Sa shpejt u kapkan kamarieret ne gjermani mer.
    Tak-fak mbaroke pune me to .

Idiot burre.

I jep fund nje martese te sapo filluar per nje femer ordinere.

Nga njera ane i agree with women when they say "men are all dogs" .

Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin

Nga njera ane i agree with women when they say "men are all dogs" .
    nuk duhet te pergjithesosh sepse i bie qe edhe burrat mund te pergjithesojne, apo jo ....

.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Ne fakt, perkthimi i eshte bere ndryshe artikullit. Gazeta jone shton paragrafin qe dhendrit mezi po i pritej,,,ndersa shkrimi qe lexova une ne anglisht thonte qe dhendri ishte i dehur. Tani, i dehuri ( qe ka qelluar ekstremist) ose do kapte ne dru nusen, ose do puthte kamarieren. Per nje nuse poshterimi me i madh do ishte i pari, keshtu qe paska shpetuar mire.

Ndodh shpesh, qe femrat i shtyjne meshkujt drejt marteses. Duket qe dhendri s'e ka marre seriozisht dhe ka vazhduar huqin e tij.
    Where does a thought go when it's forgotten?

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Aman o corazon se na mbyten keto tradhtite nga te dyja sekset me the same old excuse always.....
    " oh im sorry. I was drunk and i didnt know what i was doing" .

Nuk e besoj qe njeriu e humb komplet arsyen, sado i pire te jete, ne te tilla gjeste apo veprime.
    Ai thjesht eshte nje kurvar burre e nga ata me te poshterit, perderisa e ka bere diten e marteses.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Aman o corazon se na mbyten keto tradhtite nga te dyja sekset me the same old excuse always.....
    " oh im sorry. I was drunk and i didnt know what i was doing" .

Nuk e besoj qe njeriu e humb komplet arsyen, sado i pire te jete, ne te tilla gjeste apo veprime.
    Ai thjesht eshte nje kurvar burre e nga ata me te poshterit, perderisa e ka bere diten e marteses.
    ke shume te drejte. Nje histori qe ma kan treguar. Ishte njeri qe kur dehej fillonte te shante njerezit e tjeter edhe i thane keta shaj nenen ose veten nga nena jo tha ai se eshte nena ime. Pra i dehuri nuk e humbet komplet kontrollin jo.

Ka edhe burra qe i shtyjn te martohen por fundja duan qe e bejne se me zor nuk te merr kush te martohesh jo. Ka raste qe e bejne per interes ose frike por ne ket raste ky se besoj se ka pas frike se te kishte frike nuk do e tradhetonte ne diten e dasmes.

Per mendimin tim tradhetia eshte ves i ulet, sot secili ka lirin e vet nuk je ne gjendje ti dedikohesh nje lidhje me nje person ateher bej ndarje edhe shif jeten.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    ke shume te drejte. Nje histori qe ma kan treguar. Ishte njeri qe kur dehej fillonte te shante njerezit e tjeter edhe i thane keta shaj nenen ose veten nga nena jo tha ai se eshte nena ime. Pra i dehuri nuk e humbet komplet kontrollin jo.

Ka edhe burra qe i shtyjn te martohen por fundja duan qe e bejne se me zor nuk te merr kush te martohesh jo. Ka raste qe e bejne per interes ose frike por ne ket raste ky se besoj se ka pas frike se te kishte frike nuk do e tradhetonte ne diten e dasmes.

Per mendimin tim tradhetia eshte ves i ulet, sot secili ka lirin e vet nuk je ne gjendje ti dedikohesh nje lidhje me nje person ateher bej ndarje edhe shif jeten.
    Tradhetia eshte ajo qe te gjithe e shajne dhe te gjithe e deshirojne.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •