Close
Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 88 prej 88
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-05-2012
    Postime
    7
    Bibla sipas Xhonit :"Unë kam edhe dele të tjera që nuk
    janë të kësaj vathe; duhet t'i mbledh edhe ato, dhe ato do ta dëgjojnë zërin tim, dhe
    do të jetë një tufë e vetme dhe një Bari i vetëm."
    14:26: Por Ngushëlluesi, Fryma e Shenjtë, që Ati do ta dërgojë në emrin tim, ai do t'ju mësojë të gjitha gjërat, dhe për të sjellë të gjitha gjërat që të kujtojë, çdo gjë që kam thënë juve.

Mos e ngacmoni njeritjetrin ne baza fetare se nuk keni te drejt te gjykoni njeri tjetrin ne baze fetare.Per mekatet gjykon tjeterkush.
    Krimi eshte krim .Krimineli eshte kriminel.Edhe mund te thirret ne fe ama kriminel mbetet.
    Rasti ma flagrant kur "njerezit fetar" kane bere krime ne emer te fese eshte inkuzicioni por nuk mund te akuzosh fene per kete por njerezit.
    Sa i perket ketyre budallakive se Skenderbeu-Gjergj Kastrioti ka vra shqiptare muslimane them:Skenderbeu ka vra armiqe te Shqipetareve

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    se pari si pas mendimit tim kjo vidio eshte thjeshte nje montim per te manipuluar njerzit!
    se dyti edhe sikur lajmi te jete i real kjo nuk do te thote se ka te beje me Islamin e vertete!
    se treti nuk duhet te harrojme se ne kete bote ka popuj dhe kombe qe jane zhdukur masakruar
    gjoja ne emer te krishterimi,konkretisht ne bonje,checeni,apo ne palestine,mir po duhet te pranojme se keto krime i bejne ata te cilet jan te pa fe!
    Si manipulim, vetem pse po i prehet qafa nje krishteri (ish mysliman) qenka manipulim.
    Ka te beje me ideologjine Islame, nese ti nuk din se cka thote Hadithi per ata qe e braktisin ideologjine islame une muj me te citu hadithe, por se ke me te drejte kur thua se ska te beje me fene islame.
    Ne Bosnje Serbia ka dashur spastrim etnik, sic ka dashur ne Kosove, feja ortodokse e Serbise (qe ska te beje asgje me Biblen dhe Jezusin) ka justifikuar dhunen e krimet, por kjo nuk d.m.th. se ka qene KRISHTERIMI I VERTETE. Keta shoku Biblen e kane qite ne arkive, pijne alkool e dehen per krishtlindje e kryejne mardhenie seksuale e kjo ska te beje me Biblen aspak. Merri shembull se si jane krishteret e vertete qe nuk e lendojne as bubrrecin e se le ma nje njeri e me shiku me ja shkatrru shtetin e me i vra njerezit, kete krishteret kurre se kane bere e as kurre sdo ta bejne.
    Me kete te fundit pajtohem, besimi krishter eshte keqperdorur, edhe feja e organizuar, por Jezusi do t'i dergoje keta ne ferr pasi keta skane justifikim askund ne fjalet e Tij.
    Sipas besimit krishter ti ke te drejte mos me besu edhe me e tall te krishterin perse beson Biblen, i krishteri vetem ka mision me ta prediku Lajmin e mire. Krishteret nuk bejne si islamistet qe vijne e te dirigjojne se kete fe duhet ta besosh se do te kesh problem me ne, por vetem predikojne, besimi krishter llogarit se ti mund ta mohosh Jezusin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 21-06-2012 më 17:58

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Mesia,
    Video eshte ekzekutimi i nje myslimani Shia (Bektashi) i cili u ekzekutua sepse dyshohej si spiun i amerikaneve.

Ndaj, me kaq mendoj se dhe debati mbi kete teme tashme eshte ezauruar.
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Mesia,
    Video eshte ekzekutimi i nje myslimani Shia (Bektashi) i cili u ekzekutua sepse dyshohej si spiun i amerikaneve.

Ndaj, me kaq mendoj se dhe debati mbi kete teme tashme eshte ezauruar.
    Por edhe keta kur i vrasin te krishteret nuk i vrasin vetem pse jane krishtere, ia gjejne nje arsye, p.sh. thone se 'ka fole kunder Kuranit dhe ka fyer profetin Muhamed' ose 'ka fyer Allahun'.

Edhe ky nese ka qene shia njejte me dhimbset, sepse njeriu eshte njeri sikur krishter e sikur mysliman shia apo suni.

Nese eshte ky i vrari paska qene shia nuk d.m.th. se krishteret nuk do te sulmohen ne te ardhmen.

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Por edhe keta kur i vrasin te krishteret nuk i vrasin vetem pse jane krishtere, ia gjejne nje arsye, p.sh. thone se 'ka fole kunder Kuranit dhe ka fyer profetin Muhamed' ose 'ka fyer Allahun'.

Edhe ky nese ka qene shia njejte me dhimbset, sepse njeriu eshte njeri sikur krishter e sikur mysliman shia apo suni.

Nese eshte ky i vrari paska qene shia nuk d.m.th. se krishteret nuk do te sulmohen ne te ardhmen.
    Kjo duhet te jete tema ne fakt, Vetegjyqesia bazuar ne "thashetheme" ...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-06-2012
    Postime
    20
    Une besoj dhe jam i bindur se kjo video eshte nje montazh vetem per te manipuluar politikisht dhe fetarisht,ska asgje te vretete ne ekte video ,njeri thote keshtu e tjetri ashtu ,askush nuk ka info se kush eshte nga eshte,se paku te kishte nje emer dhe mbiemer ky cuni gjoja i vrafre atehere do ishte krejt ok ,ama pasi qe nuk ka info te tilla eshte me se e vertete se eshte montazh vetem per propagande

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Manifestim xhihadist në Tunizi

Turma: Obama, Obama, ne jemi të gjithë Osama!

Mokhtar Jbeli (imam tunizian): Disa tunizian dhe mysliman kanë frikë nga xhihadistët. Dhe duhet pyetur vetja: Si ka mundësi ?

Është ngaqë armiqtë e kanë shtrembëruar imazhin e xhihadistëve, duke i paraqitur si armiqtë e myslimanëve.
    Ne themi : JO! Çdo mysliman është një xhihadist.

Armiqtë e islamit do të donin që ne të ishim si dele, që ne të sillemi si gra.

Ata bastisën Palestinën dhe toka të tjera e vende të shenjta.

Ata duan të fusin xhihadistët pas hekurave.

Pse? Që vendet e shenjta të mos lirohen.

Ne jemi të gjithë xhihadistë, për të mbrojtur Jeruzalemin dhe për të mbajtur fjalën e Allahut.

Atëherë le të therrasim “Allahu Ekberr”, në mënyrë që Obama majmuni të na dëgjojë. Hajde të gjithë bashkë

Turma : “Allahu Ekberr”,

“Allahu Akberr”,

“Allahu Akberr”

…(demostrim i karatese dhe xhudos)

“Kaibar, Kaibar, Oh çifutë , ushtria e Muhametit është kthyer.”

(demostrim i përdorimit të shkopit)
    Ndryshuar për herë të fundit nga daniel00 : 25-06-2012 më 05:54
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar më parë nga LIGAVECI Lexo Postimin
    Une besoj dhe jam i bindur se kjo video eshte nje montazh vetem per te manipuluar politikisht dhe fetarisht,ska asgje te vretete ne ekte video ,njeri thote keshtu e tjetri ashtu ,askush nuk ka info se kush eshte nga eshte,se paku te kishte nje emer dhe mbiemer ky cuni gjoja i vrafre atehere do ishte krejt ok ,ama pasi qe nuk ka info te tilla eshte me se e vertete se eshte montazh vetem per propagande
    Video eshte e vertete, ashtu sic e shikon dhe ka ndodhur ne IRAK, ne ate kohe kur atje sundonte ligji i xhungles. Ndersa lajmi, ne temen fillestare eshte i rreme, kete e kam thene qe ne nderhyrjen time te pare.

Se ai person eshte therur per arsye tipike gomeresh nuk te duhet fakultet per ta kuptuar. Kjo eshte ceshtja ...

Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •